Én írtam. Lehet nem pontosan emlékszem, de olyasmi a szabály, hogy február 1 után szabadon igazolható játékos akkor szerződhet és léphet pályára valahol, ha a szerződése még január 31 előtt megszűnik, de pl. Laliga esetén a 25 játékos végső regisztrációját talán február 1-én végzik, tehát Spanyolországban nem tudna semmiképp pályára lépni.
Ousmane Dembélé
Az egyik bejegyzésben olvastam egy ötletet, ami nekem szimpatikus, de lehet, hogy komolytalan.Barcaforever írta: ↑2022.01.20. 16:48:59A SPORT le is hozta, amin szerintem senki se lepődik meg, totális őrület jelszó alatt, Dembele kijelentette, hogy nem hajlandó most elhagyni a klubot csak júniusban. Erre szokták mondani, hogy kutyából nem lesz szalonna. Mit hittek az emberek, hogy az anno az edzést megtagadó 18 éves srác majd 180 fokos fordulatot vesz és itt majd megkomolyodik?nagyatyesz írta: ↑2022.01.20. 15:49:02Nekem rettenetesen szimpatikus ez a nyílt kommunikáció. A vezetőség sem szent, de jól kezelik eddig a dolgot. Viszont a gyerek simán van olyan kretén, hogy nem megy el most, majd csak nyáron. Kényszeríteni nem tudjuk, de azért remélem nem könnyítjük meg a dolgát egy szerződés bontással. Irány a B csapat edzéseit, kocsit elvenni, ha késik még szét birsagolni.![]()
Február 1 után ki kell fizetni, s onnantól mehet kukázni. Nem lesz szerződése, s talán oda a jövője is.
Instára kiírt valamit, valaki fordítsa le pls 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
A SPORT le is hozta, amin szerintem senki se lepődik meg, totális őrület jelszó alatt, Dembele kijelentette, hogy nem hajlandó most elhagyni a klubot csak júniusban. Erre szokták mondani, hogy kutyából nem lesz szalonna. Mit hittek az emberek, hogy az anno az edzést megtagadó 18 éves srác majd 180 fokos fordulatot vesz és itt majd megkomolyodik?nagyatyesz írta: ↑2022.01.20. 15:49:02Nekem rettenetesen szimpatikus ez a nyílt kommunikáció. A vezetőség sem szent, de jól kezelik eddig a dolgot. Viszont a gyerek simán van olyan kretén, hogy nem megy el most, majd csak nyáron. Kényszeríteni nem tudjuk, de azért remélem nem könnyítjük meg a dolgát egy szerződés bontással. Irány a B csapat edzéseit, kocsit elvenni, ha késik még szét birsagolni.

Én úgy emlékszem, hogy aki a nyújtott teljesítménye alapján méltó volt rá, azt pusztán azért mert nem hosszabbított, nem ültették a lelátóra.sansz írta: ↑2022.01.20. 15:40:15Ehhez még egy fun fact: Barto anno kb pont ezekkel a szavakkal méltatta Dembelét,hogy jobb,mint Neymarcsababarca írta: ↑2022.01.20. 13:43:02
Mit is mondott pár hete Laporta, hogy jobb mint MBappé?:DD eleve nevetséges megnyilvánulás volt tőle, de még aranyosabb a történet így hogy most meg "takarodhat".
Szimpatikus hozzáállás a vezetéstől is.
Hihetetlen mennyire hasonlítanak az elnökeink.
Az a szomorú,hogy ez már megint egy olyan ügy, amit ezer módon meg lehetett volna oldani sportszerűen és korrekten a média összevissza telelocsogása helyett.
Laportáék tökösségét méltatóknak a költői kérdés: Amikor majd Haalandot vagy bárkit megveszünk és fél évre lesz a lejárástól a szerződése, majd náluk is az lesz,hogyha nem újítják meg a szerződést pont úgy,ahogy a klub akarja, akkor mennek a padra és tele lesz a média,hogy kapzsi szörnyetegek? Erre vajon nem gondolnak előre?
Dembele kizárólag a markát nyújtotta éveken át, nem pedig jónak mondható teljesítményt.
-
- Entrenador del Barça
Nekem rettenetesen szimpatikus ez a nyílt kommunikáció. A vezetőség sem szent, de jól kezelik eddig a dolgot. Viszont a gyerek simán van olyan kretén, hogy nem megy el most, majd csak nyáron. Kényszeríteni nem tudjuk, de azért remélem nem könnyítjük meg a dolgát egy szerződés bontással. Irány a B csapat edzéseit, kocsit elvenni, ha késik még szét birsagolni.
Pénzt szerettek volna látni érte, tehát nem mondhatták azt, hogy nem ér egy kalap szamócát sem!
Éppen ideje volt, hogy hogy a klub részéről lezárják a bohózatot, ugyanis így még a télen önként eligazolhat (ha esetleg meggondolja magát),és akkor mégis lehet belőle némi kp.
Ehhez még egy fun fact: Barto anno kb pont ezekkel a szavakkal méltatta Dembelét,hogy jobb,mint Neymarcsababarca írta: ↑2022.01.20. 13:43:02
Mit is mondott pár hete Laporta, hogy jobb mint MBappé?:DD eleve nevetséges megnyilvánulás volt tőle, de még aranyosabb a történet így hogy most meg "takarodhat".

Hihetetlen mennyire hasonlítanak az elnökeink.
Az a szomorú,hogy ez már megint egy olyan ügy, amit ezer módon meg lehetett volna oldani sportszerűen és korrekten a média összevissza telelocsogása helyett.
Laportáék tökösségét méltatóknak a költői kérdés: Amikor majd Haalandot vagy bárkit megveszünk és fél évre lesz a lejárástól a szerződése, majd náluk is az lesz,hogyha nem újítják meg a szerződést pont úgy,ahogy a klub akarja, akkor mennek a padra és tele lesz a média,hogy kapzsi szörnyetegek? Erre vajon nem gondolnak előre?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Na végre.
Lehet keresni új bokszzsákot, TS vagy DeJong alkalmasnak is tűnik erre az elmúlt hónapok szurkolói megnyilvánulásai alapján:D
Bár amíg itt van Umtiti addig rajta lelehet vezetni a feszkót, meg ráfogni minden problémánkat, szemet hunyva a valós problémák felett.
Kár érte, nem váltotta be a reményeket, sőt.
Mondjuk így hogy nyíltan takarodót fújtunk neki, nem tudom ki lesz az a marha, aki elvinné januárban.
Lehet keresni új bokszzsákot, TS vagy DeJong alkalmasnak is tűnik erre az elmúlt hónapok szurkolói megnyilvánulásai alapján:D
Bár amíg itt van Umtiti addig rajta lelehet vezetni a feszkót, meg ráfogni minden problémánkat, szemet hunyva a valós problémák felett.
Kár érte, nem váltotta be a reményeket, sőt.
Mondjuk így hogy nyíltan takarodót fújtunk neki, nem tudom ki lesz az a marha, aki elvinné januárban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Andris
- Adminisztrátor
Ennek van bármi alapja?MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.01.20. 12:40:41
Jó lenne ezek után elintézni egy szerződésbontást úgy hogy 1 év múlva megkapja a fizuját(akár peres úton), addig se számítana bele az FFP-be.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Pontosan, kiderül hogy tényleg vinnék-e mint a cukrot jobbnál jobb fizuval vagy igazából nem a klub fenyegetőzött hanem ők. Aztán majd nyáron aláír egy Lyonba évi 5 millióértRonaldinho&Barca írta: ↑2022.01.20. 11:32:36Ekkor dől el egy jó ügynök mivolta, hogy készült e alternatívákkal, vagy csak a szájukat járatták mert gondolták a Barca ugyis gyökér (utóbbi 4-5 évet tekintve joggal) és majd megadja a pénzt.
Alemany óriási igazolása volt Laportának, vérprofi a pali, hatalmas erősítés volt a vezetőségbe.

Alemany eddig a legjobb igazolás, félelmetesen profi a csávó az elmúlt jópár évbeli elődei után kész felüdülés, végre azt érzi az ember hogy akadnak ilyen nagy klubnál akik nem csak nagyra nőtt óvodások

Jó lenne ezek után elintézni egy szerződésbontást úgy hogy 1 év múlva megkapja a fizuját(akár peres úton), addig se számítana bele az FFP-be.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Sajnálatos hogy így alakult, jobban szerettem volna, ha elfogadja a klub által kínáltakat és marad, mert szerintem Xavi alatt sokat tudott volna adni a csapatnak.
Meg fogja bánni ezt nagyon, ekkora bizalmat soha sehol nem fog kapni.
Meg fogja bánni ezt nagyon, ekkora bizalmat soha sehol nem fog kapni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Szerinte ez a bohócbanda tényleg elhitte, hogy ekkora megaklasszist úgyse tesznek ki a keretből. Lehet túl sok volt az xbox és mindig ő volt Messi a Fifában.
Innentől MakkMarci bandán múlik de én február elsején bontanám a szerződését, mert akkor már nyárig nem tud sehova menni csak otthon szobabiciklizni fél évet. Aztán pereskedjenek 3 évet és kapnak valami kártérítést.

Jó lépés, csak későn, egy hónapja kellett volna meghozni. Már vagy 3 éve kiderült hogy nem focizni jött ide, hanem pénzt "keresni". Természetesen nem fogja senki 10 nap alatt leigazolni, inkább várnak fél évet hogy mehessen ingyen, mindenki ezt csinálja.
Vártam ezt már régóta.
Szégyen volt egy ilyen semmirekellőt a csapatban látni.
Folytatódik a csapat megújítása és a ballaszt kidobása.
Az ilyen típusú játékosok rendkívül kártékonyak egy klubnál.
Remélem mind a 4 francia eltűnik idény végéig a keretből.
Szerződés szempontjából pedig azért kell távoznia, mint a többieknek: Suarez, Griezmann, Messi. stb
Egyszerűen túl sok volt a fizetésük.
Viszont ő Griezmann-nal együtt lehozott emellé egy unalmas, értéktelen játékot.
Azt se felejtsétek, hogy ők ketten voltak, akik gúnyolódtak a japán embereken kamera előtt.
Nálam ez önmagában is kereten kívüli státusz volt.
Gusztustalan és ostoba lények.
Szégyen volt egy ilyen semmirekellőt a csapatban látni.
Folytatódik a csapat megújítása és a ballaszt kidobása.
Az ilyen típusú játékosok rendkívül kártékonyak egy klubnál.
Remélem mind a 4 francia eltűnik idény végéig a keretből.
Szerződés szempontjából pedig azért kell távoznia, mint a többieknek: Suarez, Griezmann, Messi. stb
Egyszerűen túl sok volt a fizetésük.
Viszont ő Griezmann-nal együtt lehozott emellé egy unalmas, értéktelen játékot.
Azt se felejtsétek, hogy ők ketten voltak, akik gúnyolódtak a japán embereken kamera előtt.
Nálam ez önmagában is kereten kívüli státusz volt.
Gusztustalan és ostoba lények.
- Camp Nou99
- Jugador d'estrella
Ezzel a hozzáállással csak nálunk bírhatott ki ennyi időt. Én nagyon örülök a döntésnek, lehet felőlem bármekkora tehetség is (de nem az) nem rossz képeségekkel bír az tény de fejben egy dupla nulla.
A pénzéhes ügynöke teljes egészében uralja szerintem a palit, állítólag ő maradni akart ,akkor miért nem mondta azt neki hogy maradok ezekkel a feltételekkel, ha nem tetszik jó, ha nem akkor viszlát.
- davi10
- Llegenda del Barça
Nagyon helyes.
Ha nem sikerül eladni, lehet kitiltani a nagycsapat edzéseiről. Mehet a B-be, ha mindenképp edzetnie kell a klubnak, de én még oda se engedném.
Legalább kap egy fél éves leckét az élettől a hülyéje meg az ügynöke is.
Jó arc ez az Alemany. Meg Xavi is. Lehet, hogy valamennyire lábon lövi magát, de szimpatikus. A klub van mindenki fölött. Szórakozol, nem játszol fél évig, lehetsz akármilyen tehetséges.
Ha nem sikerül eladni, lehet kitiltani a nagycsapat edzéseiről. Mehet a B-be, ha mindenképp edzetnie kell a klubnak, de én még oda se engedném.
Legalább kap egy fél éves leckét az élettől a hülyéje meg az ügynöke is.
Jó arc ez az Alemany. Meg Xavi is. Lehet, hogy valamennyire lábon lövi magát, de szimpatikus. A klub van mindenki fölött. Szórakozol, nem játszol fél évig, lehetsz akármilyen tehetséges.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Andris
- Adminisztrátor
Na, ezt szeretem is, meg nem is.
Egyrészt szeretem, hogy végre a klubot életben tartó szurkolók is nyílt tájékoztatást kapnak.
Xavi és Alemany részéről is. És nem csak duma van, hanem kihagyták az utazó keretből.
Másrészt nem szeretem, mert ennyi ideig húzták. Nekünk ez nem volt túl jó, nem láttuk a helyzetet tisztán, ez a kis baj.
A nagy baj, hogy most van 10 nap hátra. Ez alatt kéne eladni. Nem fog sikerülni. Ha találnánk klubot, Dembi akkor se akarja majd.
Amikor erre rájövünk, akkor kéne majd neki free pass-t adni, és azt várni tőle, hogy kb 5 nap alatt felborítja a saját életét, és ráadásul új csapatot és új szerződést találjon és konkrétan alá is írja ebben a pár napban ami hátra van.
És amikor rájövünk majd erre is, hogy nem akarják majd, mert élő szerződés és fizu van, minek kapkodjanak... akkor seggre ültünk, megszívtuk.
szvsz csak abban reménykedhetünk, hogy nem akar majd fél évig szamárpadozni.
Egyrészt szeretem, hogy végre a klubot életben tartó szurkolók is nyílt tájékoztatást kapnak.
Xavi és Alemany részéről is. És nem csak duma van, hanem kihagyták az utazó keretből.
Másrészt nem szeretem, mert ennyi ideig húzták. Nekünk ez nem volt túl jó, nem láttuk a helyzetet tisztán, ez a kis baj.
A nagy baj, hogy most van 10 nap hátra. Ez alatt kéne eladni. Nem fog sikerülni. Ha találnánk klubot, Dembi akkor se akarja majd.
Amikor erre rájövünk, akkor kéne majd neki free pass-t adni, és azt várni tőle, hogy kb 5 nap alatt felborítja a saját életét, és ráadásul új csapatot és új szerződést találjon és konkrétan alá is írja ebben a pár napban ami hátra van.
És amikor rájövünk majd erre is, hogy nem akarják majd, mert élő szerződés és fizu van, minek kapkodjanak... akkor seggre ültünk, megszívtuk.
szvsz csak abban reménykedhetünk, hogy nem akar majd fél évig szamárpadozni.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ekkor dől el egy jó ügynök mivolta, hogy készült e alternatívákkal, vagy csak a szájukat járatták mert gondolták a Barca ugyis gyökér (utóbbi 4-5 évet tekintve joggal) és majd megadja a pénzt.
Alemany óriási igazolása volt Laportának, vérprofi a pali, hatalmas erősítés volt a vezetőségbe.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Végre tököt növesztett a vezetőség és kirakják ezt a bamba léhűtőt, aki képességeiből (már ha vannak neki) semmit nem villantott meg itt. Valaki nevezze meg 1 (!!!) megmozdulását az elmúlt 4 évből, ami ikonikus és megmarad a szurkolók emlékezetében és alátámasztaná azt a hisztit, ami itt hónapok óta megy a hosszabbítása körül.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Arra azért kiváncsi vagyok, hogy tényleg el tudjuk-e adni. Kemény szavak ezek, de nem csak tőlünk függ a dolog, pláne így télen...Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.01.20. 10:56:57A képességei miatt nagy kár, minden más miatt megváltás lesz a csapaton kívül tudni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
A képességei miatt nagy kár, minden más miatt megváltás lesz a csapaton kívül tudni.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club