Mihu írta:Előre félek, hogy mi lesz, ha Messi nyer. Így is egyre többen utálják...mi lesz ha megkapja a negyedik bogyót...

Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
Pont ezt írtam Shutternek az előbb.
Vmilyen szempontból rosszul fogunk járni. Ha nem kapja meg, akkor csalás

Ha megkapja, akkor meg olyan szinten fogja kapni az ívet, h öröm lesz hallgatni. Pedig talán most még sokkal inkább megérdemelné, mint a 2010-est...
De mindegy, inkább hallgatom a hülyeséget, csak kapja meg, ami jár. Vagy nyerjen Iniesta, tőle sem sajnálnám
lui1698 írta:Initom írta:szerencsére vannak olyan rendes bácsik mint te
Ennek a mondatnak az első része rendben volt, míg le nem írtad a második részét. Így viszont most kénytelen leszel másik fórumot keresni.
Így lebácsizni egy alig 45 éves fiatalembert....
Ma 4. aranylabda. Remek. Legalább rendesen ki tudják majd ékelni otthon az mtz-t.
Éppen azon gondolkodtam, h milyen méltó bosszút álljak a bácsiért, de még meg is kontrázod
De sebaaaaj, lesz ennek még böjtje, az ziher! Nem fogom ezt elfelejteni nektek, ebben segíteni fog nekem az a csávó, aki állandóan eldugdossa előlem a gyógyszereimet. Csak most nem ugrik be a neve....
Megvan

Cavintonnak híjják a csókát
(Am meg ha megborotválkozom 20 percet simán letagadhatok

)