Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Irónia testvér,irónia.Barca+ írta:Lui1698!
NEm tudom, hogy Te milyen meccseket nézel de az,hogy semmit nem csinált SZÁNALMAS RÁLÁTÁS!!!A rekordok, a csapatban mutatott játék (gólpasszok, GÓLOK SZÁMA)az mind semmi akkor (ha focizol)biztos olyan vagy mint cr7 csak örökölni lehet tőled a labdát!Ne haragudj de ha szerinted az egész világnak szégyenkeznie kell(egy ilyen kijelentés után szerinted neked nem?)mégis ki érdemelte volna meg az aranylabdát?
A cirkuszba cr7 de azon kívűl?...na jó talán a szinészeknél még lett volna esélye de ugye az már nem aranylabda...
Am...Teljesen megérdemelte grat...MESSI!
Elnézést a megnyilvánulásért de nem értem azokat az embereket akik ennyire elvannak szállva és ennyire elvakultak!Vagy, ha nem ért a focihoz akkor inkább ne nyilatkozzon!
Sanama írta:Pitbull már írt erről 1 számot...
Uno dos tres cuatro![]()
Pitbull már írt erről 1 számot...salas9 írta:1...2...3...4...![]()
![]()
Ha meg rossz helyen ténykedsz, akkor 20 centit.miihii írta:(Am meg ha megborotválkozom 20 percet simán letagadhatok)
Ha nem a statisztikákat nézzük,akkor egyértelmű hogy Ini vagy Messi.sjd írta: Most lehet, h egyedül leszek ezzel a véleménnyel, de ha nem a statisztikákat nézzük, hogy ki mennyi gólt lőtt és gólpasszt adott, Iniesta éppenséggel pont annyira esélyes lehetne, mint a másik kettő. Nem romantikázás, de tesz hozzá annyit a játékhoz, van annyira jó futballista, mint C v Messi, csak éppen ő nem a gólokat lövi ezerszámra.
én a csapatra való hatásra gondolok, ahogy minden meccset átformál a jelenléte. iniesta pl a tegnapi meccsen is szenzációs volt, szerintem jobb, mint messi, de ez általában fordítva szokott lenni. és nem csupán a statisztikákra gondolok, hanem a meccset eldöntő, megfordító, befolyásoló szituációkra. ez persze sokszor gólokban vagy gólpasszokban mutatkozik meg, de szerintem messi nagyobb hatással van a csapat játékára.sjd írta:Most lehet, h egyedül leszek ezzel a véleménnyel, de ha nem a statisztikákat nézzük, hogy ki mennyi gólt lőtt és gólpasszt adott, Iniesta éppenséggel pont annyira esélyes lehetne, mint a másik kettő. Nem romantikázás, de tesz hozzá annyit a játékhoz, van annyira jó futballista, mint C v Messi, csak éppen ő nem a gólokat lövi ezerszámra.
Most lehet, h egyedül leszek ezzel a véleménnyel, de ha nem a statisztikákat nézzük, hogy ki mennyi gólt lőtt és gólpasszt adott, Iniesta éppenséggel pont annyira esélyes lehetne, mint a másik kettő. Nem romantikázás, de tesz hozzá annyit a játékhoz, van annyira jó futballista, mint C v Messi, csak éppen ő nem a gólokat lövi ezerszámra.kristop írta:ha a teljesítményt nézik az emberek, hogy ki volt a legjobb a hármasból, akkor simán messi, cé, iniesta a sorrend. ha pedig romantikázni akarnak, meg hogy eb legjobbja, eb cím, stílus, akkor meg nyilván iniesta.