Game90 írta:De szerintem jót tenne a jelenlegi labdarúgásnak, ha jövőre pl. Iniesta kapná.
Erre már megvan a tervem.

Spanyolország menetel a vébén, Iniesta győztes gólt rúg az elődöntőben a németek ellen. A döntőben aztán összetalálkoznak Messi Argentínájával. A kék-fehérek győznek, így Messi világbajnok lesz, de a torna legjobbjának Iniestát választják, aki a fináléban is betalált az argentin kapuba.
Emellett a Barçában is brillírozik, így övé lesz az Aranylabda.
Hozzáteszem, a sors fintora lenne, ha egy ilyen kaliberű játékos, mint Andrés, Aranylabda nélkül vonulna vissza. Mégis úgy gondolom, hogy van erre esély, amíg Leo is aktív...
Ronal.10 írta:most jöna tavalyihoz hasonló kérdésem. Vajon lesz mostmár óriásposzter Messi aranylasztival??
Már azt se tudom milyen sport újságok léteznek

FourFourTwo, bár az nem tinilap, így nincsenek poszterek sem.
Valami nyomtatott Sporthíradó biztos van, ahol nyomatják a posztereket is.
messideco írta:Már ezért megérte megszületni, hogy olyan játékosokat láthattam játszani, mint Messi,Iniesta,Xavi,Zidane,Henry,Bergkamp,Pirlo,Deco,Ronaldinho,CR,Ibra, stb.
Talán majd a későbbi generációk tudják felfogni a súlyukat a jelenkor nagyjainak, azok akik a 2000-es években születtek, ugyanúgy fogják dicsőíteni a ma nagyjait mint, mi a 90-es évek legelején születettek az ezredforduló nagyjait. Ez ilyen

És Busquets.
Igaz, amit írtál, néha belegondolok, hogy egyre közeledik az idő, amikor búcsút kell vennünk az Ikonoktól... Puyol, Xavi, majd Iniesta, végül Leo... Persze jönnek majd az új csillagok, de ez a generáció így is kivételes helyet foglal el a szívemben. És ha majd mesélem gyerekeimnek, unokáimnak, hogy Messit, Iniestát, Xavit, Busquetset hosszú évekig hetente láttam játszani...
Ami a holnapi összecsapást illeti, remélem, hogy akkor is játszani fog Messi, ha már biztos a győzelem.