Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha ez így lesz, kötözzön le valaki, mert belefojtom magam egy kanál vízbe, vagy eret vágok egy cérnaszállal....visca el barca írta:na, megvan a pénz, mehet a habzsi dőzsi.
holnap reggel paulinhora, inigo martinezre, meg másik 6 tucat teljesen felesleges ember érkezésére akarok ébredni
Legyen egy jó jogászod, ügyvéded és könyvelőd, bármit is követsz el, valamelyik úgyis kihúz a kátyúból. Elkorcsosult világban élünk mi, remélem jön egy marsi életforma és nem spoilerezek az Életbőlvisca el barca írta:a psg egy fillért nem csenget ki. a qatar sport invetments kötött nemyarral egy szerződést, hogy a vb reklámarca lesz, ezért kap 220 millió, vagy annyit amennyi a kivásárláshoz kell. a psg-nek maga az átigazolás egy fillérjébe nem kerül így nincs is értelme ffp-t vizsgálgatni.crixus írta:Én egyébként még mindig nem igazán értem azt, hogy miként fér bele a fair play fogalmába az, hogy a PSg idén 16 millióért vásárolt, 17-ért adott el eddig és most simán kicsengettek 222 milliót.
a psg egy fillért nem csenget ki. a qatar sport invetments kötött nemyarral egy szerződést, hogy a vb reklámarca lesz, ezért kap 220 millió, vagy annyit amennyi a kivásárláshoz kell. a psg-nek maga az átigazolás egy fillérjébe nem kerül így nincs is értelme ffp-t vizsgálgatni.crixus írta:Én egyébként még mindig nem igazán értem azt, hogy miként fér bele a fair play fogalmába az, hogy a PSg idén 16 millióért vásárolt, 17-ért adott el eddig és most simán kicsengettek 222 milliót.
A világban vagy itt? Itt szerintem nem sok, de egy nagyobb létszámú brazil és kínai fiatal mostantól biztos gyarapítja a psg szurkolói táborát.MQuCsabi írta:Vannak QSG szurkolók?![]()
Hál isten már inkább érzem úgy hogy, a QSG szurkolók idegeit tépázzák ezek a cikkek, mint sem minket.visca el barca írta:![]()
még a végén itt marad. ha idén nem tudják elvinni, jövőre megint nő vmennyit a kivásárlási ára... 250-re talán?
Nyiri81 írta:Akkor ezzel el is intézték az igazolásainkat idén. Valaki nagyon ért ahhoz hogy szívasson minket...MessiNeymarSuarez írta: Ezután az ügynökök csak a FIFA tanácsának nyújthatják be a csekket, és tőlük várhatják az elbírálást, de azt sajtóinformációk szerint ilyen esetben augusztus 31-edikénél elöbb biztosan nem kapják meg.
[AS]"
Akkor ezzel el is intézték az igazolásainkat idén. Valaki nagyon ért ahhoz hogy szívasson minket...MessiNeymarSuarez írta: Ezután az ügynökök csak a FIFA tanácsának nyújthatják be a csekket, és tőlük várhatják az elbírálást, de azt sajtóinformációk szerint ilyen esetben augusztus 31-edikénél elöbb biztosan nem kapják meg.
[AS]"
Passz. Én se értem hogy hogyan akarják kivitelezni. Mert addig biztos hogy nem engedik el amíg a pénz meg nem érkezik.recrea írta:Hogy lehet ideiglenesen leigazolni valakit?
Nekem ez annyira megtetszett hogy, csak így vagyok hajlandó hivatkozni a qatari klubra!Cestus írta:
Szerk.: a QSG azt hittem, elírás, közben leesett
Szerintem az LFP is tudja, hogy nem tehetnek semmit, csak az időt húzzák. Pár hétig még tökölnének az ügyön, hátha közben Neymart meggyőzi Piqué/Messi/Suárez, hogy maradjon, és akkor egy népszerű játékossal több marad a spanyol bajnokságban. Persze más oka is lehet a huzavonának.Varatrix írta: Csak van annyi esze a QSG-nek hogy vagy jogtiszta lesz az átigazolás vagy mérlegelték mit lehet a legsúlyosabb szankció, és zámolnak vel. Nem hiszem hogy, nem gondoltak át minden forgatókönyvet.
Ja aztán még zsarolásért is lehetne perelni őket...Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 5383624705
Khelaifi Emmanuel Macronnal. Ha csak Tebas ficánkolása miatt nem mehet Neymar Franciaországba, akkor szerintem hamar az orrára koppintanak.
Mellesleg Tebas ellen eljárás folyik, adócsalással vádolják. Szerintem meg lehetnek a módszerek arra, hogy hamar jobb belátásra bírják.