Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remélem, nyerő mez lesz, úgy mint a 2008-2009-es.S.Agüero írta:Fél órával ezelőtt tették ki youtube-ra, fcbarcelona.
Egy videó a hivatalos mezünkről.:
FC Barcelona - FC Barcelona New Official Shirt 2012/13
Enjoy írta:KapusmezMessidona10 írta:És ennek milyen funkciója lesz?L.Messi 10 írta:
Azért ebben a színben igen korrekt![]()
És ennek milyen funkciója lesz?L.Messi 10 írta:
Azért ebben a színben igen korrekt![]()
Nem, ma még a "régiben" játszunk. Annyi lesz a változás, hogy rákerül Copa Del Rey-es matrica. Így: http://desmond.yfrog.com/Himg876/scaled ... &ysize=640visca el barca írta:ugye jol tudom h ma már ebben fogjuk tolni?
Ja, olyan mint a pizsama... Hihetetlen hogy miket tudnak kitalalni...Rumig írta:Viszont remélem ez lesz az edzőmez, ez elég király lett:
http://media3.fcbarcelona.com/media/ass ... 767463.JPG
Remélem nem. Az idei mez megérdemel még egy szép búcsút.visca el barca írta:ugye jol tudom h ma már ebben fogjuk tolni?
Én általában nem szoktam, az idei is tetszett, de ez annyira hányadék garnitúra, hogy inkább játszanánk tescos szatyorban.visca el barca írta:mit össze nem tudtok problémázni minden évben a mezekenaztán mikor kezdősik a foci, kihal a tiopic, már senkit nem érdekel
![]()
ettől függetlenül ez a sárga az eddigi legundorítóbb mezünk
Enjoy írta:Pedig 3 avagy 4 éve a bajnokság utolsó 3meccsén a következő évi mezben játszottunk. Aztán lehet, hogy azóta már van valami szabály, ami tiltja ezt.Messi-Ini írta:Srácok,nem tudja vki hogy a kupadöntőben már az új mezben tóljuk?? Bár mi nem szoktuk felvatani a jövő évi mezeket az előző évi szezon végén,de most mintha azt olvastam volna valahol hogy vmiért az új mezben játszunk majd...
És azt tudja vki,hogy ki lesz hivatalosan a pályaválasztó?mert ha esetleg a Bilbao,akkor megcsodálhatjuk ezt a pisiszinű sárga mezt,aminek nagyon örülnék,mert egyszerűen amíg nem látom a játékosokon esélytelen h megnyugodjak...és nem akarok egész nyáron ezen izgulni,h vajon a játékosokon is ennyire ocsmány-e ez a mez
![]()
![]()
De kizártnak tartom, hogy érvényes legyen ez a kupára, tehát az esély megvan rá. Szerintem jót tenne a mez eladásoknak, ha már abban játszanák a kupadöntőt, főleg ha még meg is nyeri azt a csapat...
Pedig 3 avagy 4 éve a bajnokság utolsó 3meccsén a következő évi mezben játszottunk. Aztán lehet, hogy azóta már van valami szabály, ami tiltja ezt.Messi-Ini írta:Srácok,nem tudja vki hogy a kupadöntőben már az új mezben tóljuk?? Bár mi nem szoktuk felvatani a jövő évi mezeket az előző évi szezon végén,de most mintha azt olvastam volna valahol hogy vmiért az új mezben játszunk majd...
És azt tudja vki,hogy ki lesz hivatalosan a pályaválasztó?mert ha esetleg a Bilbao,akkor megcsodálhatjuk ezt a pisiszinű sárga mezt,aminek nagyon örülnék,mert egyszerűen amíg nem látom a játékosokon esélytelen h megnyugodjak...és nem akarok egész nyáron ezen izgulni,h vajon a játékosokon is ennyire ocsmány-e ez a mez
![]()
![]()