Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezeket honnan veszed? Mert egyáltalán nem igaz, szerette a közönség a fociját, Uliék meg konkrétan szerelmesek voltak belé.Samper írta:Most lehet pontosabban értékelni Pep müncheni munkáját. Úgy nyert 3 bajnokságot, hogy a hazai közönség egy része végig ellene volt és a vezetőség sem volt készséges, hogy minden nem Pep stílusú kedvencen túladjon.
Nem nem, megint beleült a jóba. Várd csak ki amíg a Stoke City edzője lesz, velük legyen bajnok, és elfogadom, mint a többi edző legenda...Kovbal88 írta:Pep nagyon durván nyomja most Angliában is. Azért ez nem lehet "csak" a véletlen műve. Érdekes, hogy milyen magas színvonalon dolgozik, simán ellehetne egy középcsapatnál, erre csodát tesz a Cityvel.
Jelenleg Zidane a csodaedző, de amit Pep csinál nekem az inkább tűnik figyelemre méltónak, mint a francia rekordjai.
Egyelőre úgy tünik, hogy az óránk kinézetre nem egy Rolex, viszont a másodpercet magabiztosan veri, és bár nem tudjuk mikor ürül ki az aksi, semmi panaszunk nem lehet rá. Panaszkodjon az, aki az óra szerint itéli meg az embertSamper írta:A Pep csapat egy kiváló órás által összeállított értékes óra volt. Nem volt, aki karban tartsa, alakítgassa. Ezt azonban elfedte az MSN. Most ez utóbbi szétesése miatt egyszerre jön elő minden probléma. Pillanatnyilag nincsenek meg a szükséges alkatrészek és nem tudjuk, milyen órásunk van. Így lehet, hogy csak egy megbízhatatlan kommersz óránk lesz, nem chronométerünk.
Biztos, hogy nem azt mondta, hogy nem akarná leigazolni? Csak azért kérdezem, mert máris más kontextusba helyezi a mondanivalójának a lényegét...(Busquetsről, ha jól emlékszem már nyilatkozott hasonlót korábban.)Samper írta:Pár napja Pep lenyilatkozta, hogy a Barcas múltja miatt nem igazolja le Messit. Szerintem ő nem akar olyan sztárt hozni, aki ellophatná tőle a showt.
Vagy mert itt akar maradni és új szerződést írt alá. Pepnek annyi befolyása volt Messi leigazolásában, mint nekem.Samper írta:Pár napja Pep lenyilatkozta, hogy a Barcas múltja miatt nem igazolja le Messit. Szerintem ő nem akar olyan sztárt hozni, aki ellophatná tőle a showt.
Na, ott akkor csak akart változtatni.Amit láttam, hogy Guardiola képtelen volt a mérkőzesek folyamán változtatni. Semmit. Sosem felejtem el, mikor kiesési helyzetben a Chelsea bitang erős védelme ellen beküldte a zöldfülű Tello-t (míg Pedro ült a padon), Bosingwa-ék meg kb röhögtek, hogy mit akar itt ez a 60 kilós kisfiú. Ki is estünk.
Attól, hogy Barcelona szimpatizáns vagyok (29 éves vagyok, nem 1-2 éve szeretem a Barcát), még nem kell kedvelnem minden játékosát és edzőjét.Messias2 írta:Barcelona történetének egyik legsikeresebb edzője, egy korszakos csapat létrehozója. Te elvileg Barcelona szimpatizáns vagy.zola8787 írta: Fizetését megkapja, izgulnia már nem kell, max kirúgják, kap egy rakat végkielégítést és röhögve elmegy 1 év szabadságra "pihenni".
Miért is "utálod" ennyire?
Barcelona történetének egyik legsikeresebb edzője, egy korszakos csapat létrehozója. Te elvileg Barcelona szimpatizáns vagy.zola8787 írta: Fizetését megkapja, izgulnia már nem kell, max kirúgják, kap egy rakat végkielégítést és röhögve elmegy 1 év szabadságra "pihenni".
Mondjuk nem tudjuk mi volt az öltözőben.Nyilván nem volt csodára hangolva a csapat.Kicsit valóban álszentnek tűnhet, de ha zakora készült akkor nem.Másrészt meg is lett szellőztetve jó pár név akiket nyáron ki akar tenni köztünk sok alapember épp ezért nem hiszem hogy a boldogság kék madara ül a City vállán.Nero. írta:http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarug ... la-2558639
Hihetetlen hogy ezekről a buta, álszent nyilatkozatokról nem tud leszokni. BL kiesés hatalmas kudarc, ezzel az xel a bajnokságot is bukták végleg. Legboldogabb persze...