Messias2 írta:zola8787 írta:
Fizetését megkapja, izgulnia már nem kell, max kirúgják, kap egy rakat végkielégítést és röhögve elmegy 1 év szabadságra "pihenni".
Barcelona történetének egyik legsikeresebb edzője, egy korszakos csapat létrehozója. Te elvileg Barcelona szimpatizáns vagy.
Miért is "utálod" ennyire?
Attól, hogy Barcelona szimpatizáns vagyok (29 éves vagyok, nem 1-2 éve szeretem a Barcát), még nem kell kedvelnem minden játékosát és edzőjét.
Valószínűleg egyedüliként, de én nem ismerem el, hogy nagy edző lenne. Számomra minden idők legjobb Barcelonáját vezette. A világ legjobb középpályája volt az övé, emellé jöttek Puyol-ék, Eto'o-ék, aztán jött a világ legjobb focistája is, Messi (így van, leírtam, így is gondolom, őt sem kedvelem, most mit csináljak, én már régen eladtam volna és megbántam volna és újból elismerem, hogy ő a legjobb, tévedtem, hálistennek a vezetőség nem).
Amit láttam, hogy Guardiola képtelen volt a mérkőzesek folyamán változtatni. Semmit. Sosem felejtem el, mikor kiesési helyzetben a Chelsea bitang erős védelme ellen beküldte a zöldfülű Tello-t (míg Pedro ült a padon), Bosingwa-ék meg kb röhögtek, hogy mit akar itt ez a 60 kilós kisfiú. Ki is estünk.
Engem ez zavart, hogy Pep felküldte a legjobb 11-et és szevasz. Max az utolsó 10 percben cserélt, ha simáztuk a meccset, ha égett a ház.
Dettó Zidane. Most őt jó edzőnek tartod? Mert én őt sem. Ahhoz bizonyítani kell, hogy tud változtatni, hogy megtud újulni.
A München korszakra nem mondok semmit, ott is megkapta a másik legjobb keretet, nem is követtem az ottani pályafutását, tőlem sosem hallhattad azt, hogy kudarcnak mondtam volna.
Most jött a City, végre egy olyan klub, ahol jók a játékosok, mégis gyenguszkák voltak és maradtak Pep-el is azok. Persze az első éve, a következő szezon lesz az, ami elárulja, hogy mennyire tud egy csapatot felépíteni.
Egy pozitívat mondok, hogy bízott Busiban (a másik akit rühellek a csapatból, folyamatos szimulálásai miatt, illetve úgymond miatta ment Yaya, de elismerem hosszú távon így volt a jó, második tévedésem), de ez a Puyol - Xavi - Iniesta - Messi tengely győzelemre volt ítélve, sok edzővel lehozták volna ezt.
Nem tudom máshogy elmagyarázni, és a legtöbben hülyeségnek gondolják amiket írtam, nem tudok ellene mit tenni, így gondolom.
Ráadásul ez a mostani nyilatkozata (ha tényleg ezt mondta), nevetséges.