A sport-nál kicsit elszálltak szerintem, de van benne ráció.

Végülis..visca el barca írta:igaázából ezen tök felesleges filózni. úgysem tudunk olyan spílert találni aki pótolni tudna bárkit is az első hármasból. én már azzal is beérem ha a kevésbé bénábbat választjuk
igaázából ezen tök felesleges filózni. úgysem tudunk olyan spílert találni aki pótolni tudna bárkit is az első hármasból. én már azzal is beérem ha a kevésbé bénábbat választjukpalesz77 írta:Kérdés, hogy nekünk milyen ember kell, aki valaki kiesése esetén a csonkított MSN alá dolgozik inkább, vagy olyan, aki támadja a kaput ezerrel.
Csak kíváncsi voltam valaki figyel-e..S.Agüero írta:Jobbról szokott befelé húzni, nem?
Mr. Moderátor.
Bazoert, Riedewaldot and El Ghazit figyelte - volna, mert Bazoer nem játszott - Roberto.messideco írta:Roberto jelen volt a holland - cseh meccsen.
Kíváncsi vagyok, hogy a tulipánosoknál kiket figyelt meg, nem nagyon látok Barca-szintű játékost jelenleg náluk. Esetleg az Ajax fiatalját, El Ghazit figyelhette.
Nem tudom, logikus ez lenne, főleg ha Adrianoék is távoznak, de lehet középpályás lesz ebből egy csatár mellett, ahogy Messias2 is írta, Lucho meg nyomatja továbbra is Matyit balbekként..messideco írta:- Szerintem Nolito plusz egy szélsővédő, más tippem nincs.
szeritem azért mert a csúcson vagyunk és ott kell maradni, ehhez pedig pont hogy csúcson lévő játékosok kellenek. építkezni, meg hosszú távban azok szoktak gondolkodni akik "sehol" nincsenek (pl. realFeast4 írta:nem értem a logikáját annak miért nem próbálunk hosszabb távú igazolásokat végigvinni
Rágalom mert egyrészt párkapcsolat terápia okán le kellett jönnöm róla.visca el barca írta: hihetetlen, hogy havonta akad valaki akinek agyára megy a football manager és előszedi ezt az öreg a keret dumát és a többiek is nekiállnak fújni.
Na most ezzel meg én értek egyet. 28 éves öreg? Az egy futballistánál a csúcspont és van benne 4-5 remek év még. Ráadásul pont ebbe a négy évbe tartozik bele, hogy Samper, Gumbau, Munir, Sandro, Adama, Halilovic, Denis stb embereket belehet építeni és mint már írtam 24-25-26 éves korukra eljuthatnak odáig, hogy komolyan lehet rájuk számítani.visca el barca írta:palesz, restellem, hogy megint téged talállak megde ne kezd már el te is ezt a túl öreg a keretünket
26, 28, 31, 32 - 31, 27, 27 - 23, 28, 28 - ez a jelenlegi standard kezdőnk életkora és ha ehhez nézzük a jelenlegi kispadot adriano meg matyi van akik 31-32 évesek a többi bartra, sergirobi, vidal, turan, munir, sandro, TS. ardat leszámítva mind 25-26-on belül van
tudod hol volt öreg keret? a milannál, ahol a 44 éves maldini indította a zsugát a 46 éves alberitiniek, aki tovább tolta az 52 éves inzaghinak.
hihetetlen, hogy havonta akad valaki akinek agyára megy a football manager és előszedi ezt az öreg a keret dumát és a többiek is nekiállnak fújni.
Pontosan ez a baj mert mindenki új Messiket vár. Az pedig nem fog csak úgy teremni sehol, várhatja az ember amíg megőszül. Ha nem szorítja ki az MSN-t akkor már nem elég kb.Feast4 írta:
Egyszer pont mi beszéltük, a csapat nem azt a stádiumát éli, hogy várhatunk itt hogy valaki beérjen. Ez igaz. És látjuk pl. se Sandro se Munir nem lesz az új Messi és bár pl. szerintem cserének jó megoldás lenne Nolíto, de ott fogunnk vele járni mint Pedroval másfél év múlva, mert nem játszik koptatja a padot elmegy a kedve stb.
Nem öreg - azért írtam, hogy relatíve az csak -, de ha nem kezdjük most el a fiatalítást, akkor 3-4 év múlva 5 posztra kéne kezdőembert hozni, amire meg nem lesz pénz..visca el barca írta:palesz, restellem, hogy megint téged talállak megde ne kezd már el te is ezt a túl öreg a keretünket
Ez mind szép és jó, de a csereemberek közt nincs minőségi csere max. 1-2. Vannak posztok ahova értelmetlenül halmoztunk játékosokat és vannak olyan posztok amiket jó szokás szerint hanyagoltunk. Évekig védőgond volt vettünk egy raklap védőt most a középpálya és a csatársor vált vékonnyá. Valaki megsérül csak lesünk és reménykedünk hátha valaki pótolja, de nem. Jobhátvédünk viszont van 4 belső védőnk öt. Bal hátvédünk hivatalosna 3 valójában egy. Ez annyira tipukusan jellemző. És az hogy baj van azt ne mondja nekem senki, hogy nem látszik, mert az egész csapat totálisan indiszponált a tavalyi önmagához képest. Nagyon bízom benne, hogy csak a formaídőzítés lezs más ütemű.Kovbal88 írta: Ez nagyon hosszú lett! Főleg, hogy azt hoztad ki belőle, hogy kb az egész, de jó esettben a fél csapatot el kell adni. Egyébként is először meg kell várni a tavasz közepét legalább, hogy lássuk merre mennyi. Ja és tavaly, pont ez a keret nyert spanyol bajnokságot, kupát és BL-t, kár hogy nem láttad!
Nem azt mondom, hogy egy 27-28 éves játékos öreg mert 3-4 jó év van benne, de egy 31 éves Iniesta akármennyire is a szívem csücske sérülékeny és azért a régi önmagához messze áll. El kéne kezdeni keresni az utódot aki nem 28 éves és nem a padon fog ülni mert Iniesta az Iniesta. Xavi és Puyol esetében is ez volt a baj, hiába megkopott hiába megsérült nem voltunk hajlandóak elszakadni tőlük még akkor sem amikor már a játék képe megkívánta. LE jól vette észre hogy, Xavit mellőzni kell, de nem feltétlen értek egyet azokkal a játékosokkal akiket msotanában szereztünk. Arda a tipikus példa. 28 éves, erős és ügyes játékos agresszív, és nem szokott kifeküdni, még 3 év simán van benne ezen a szinten, lehet több. De ha nincs? Az a baj, hogy annyira a kész játékosokat pereferálja, hogy ha valaki 25 alatt már megfelelne neki az 50 millánál kezdődik, azt mi meg nem fizetjük ki egy lehet hogy jó lesz játékosért.visca el barca írta:szerintem is öreg a keret. én a nyáron mindenkit eladnék csont nélkül aki több mint 28. a fifában is így szoktam, mert ha sok az öreg, akkor kétnaponta transferelnem kell
És kit? Thiagon kívül. Attól még, hogy spanyol valaki, nem fogja feltétlen normálisan játszani a Barca fociját, és megütni a szintet.. Én remélem, hogy nem nemzetiség alapján kezdünk el igazolgatni, maradjon a tehetség az első számú szempont inkább..isti010 írta:Igazolásokra visszatérve: Spanyolokat kell igazolnunk.
Feast4 írta:Jobb hátvéd poszt. Ne ez a világ vicce. Alves kizsarolt magának egy új szerződést és most lassan SR kezdi kinyomni a csapatból, Vidal szerepe még nem tisztázott. Lehet szélősként lehet védőként akarja játszatni. 3 ember van a posztra, de nem lepne meg ha Alvestől megpróbálnánk szabadulni. Nem hiszem, hogy a kezdőbe vissza fog kerülni és marha sokat keres. Ja igen és Douglas....
Max egyikük fog menni, de az is csak kölcsönbe, vagy visszavásárlásival. Januárig kisakkozzák egymás közt a srácok, hogy ki érdemli meg a maradást. Én amondó vagyok, hogy ha Nolito jön, akkor Munir maradjon, ha meg egy ballábas - mondjuk Yarmolenko -, akkor Sandro.Feast4 írta:de ha most még megvesszük Nolitót (aki tegnap engem nagyon meggyőzött) akkor Sandro és Munir ha télen még nem de nyáron tuti lelépnek ismét újabb két ember.
Ez nagyon hosszú lett! Főleg, hogy azt hoztad ki belőle, hogy kb az egész, de jó esettben a fél csapatot el kell adni. Egyébként is először meg kell várni a tavasz közepét legalább, hogy lássuk merre mennyi. Ja és tavaly, pont ez a keret nyert spanyol bajnokságot, kupát és BL-t, kár hogy nem láttad!Feast4 írta:
Száz szónak is egy a vége keretszűkítés előtt állunk és hiányposztok feltöltése fog következni a következő nyáron. Egy középpályás, egy csatár és szerintem a távozók miatt védők is fognak jönni nagyon sokat el fog árulni a klub lehetséges jövőjéről a következő korszak.
Bocsi, hogy hosszú lett ez a tegnapi selejtezők közben fogalmazódott meg bennem és úgy gondoltam le kell írni.
Remélem az 5-ből ami 4 legalább 3 elmegy. Masch soha nem lesz középhátvéd, klasszis meg végképp nem. Matyinak volt egy jó éve de most jön ki, hogy semmi extra. Ennyi erővel hozhattuk volna Fontast is. Bartra remélem elmegy, mert nevetséges, hogy LE annyira bele van buzulva Matyiba meg Maschba, hogy nem látja, hogy jelenleg jobb náluk. Vermát ha össze tudnák drótozni akkor erősítés lenne de így nem nagyon az. Meg azt se akarja észrevenni LE, hogy Matyi balhátvédben katasztrófa. Azt Grimaldo is tudná hozni de tudjuk LE-t nem érdeklik a fiatalok neki csak a kész játékosok felelnek meg.Középhátvéd. Tehát vann nekünk Pique, Mascherano, Veraelen, Matyi és Bartra. Szegény bartra szerintem ha fejen áll se fogja tudni magát bejátszani a kezdőbe. Matyi a tavalyi éve után igen csak ki lett kezdve, valahol olvastam, hogy mind a spanyol lapok, mind a szurkolók, mind LE jelezte felé, hogy össze kéne mgaát kapni, Veramelen ha úgy tud visszatérni a sérüléséből mint amilyen azelőtt volt, vagy Pique vagy Masch helye veszélyben lezs a jelenlegi formájuk alapján. Tény van 5 belső védőnk ebből 4 30 vagy annál idősebb és szerintem a legfiatalabb és még legalább egy távozik majd.
Alves a kutyának nem kell. Hatalmas fizetés 0 teljesítmény mellett, hülye lenne az a csapat, amelyik le akarná igazolni. Meg ha minden rendben van úgyis kezdő lesz, mert a fizetése meg a neve benntartja. Vidal se fiatal és ki tudja mit akar majd tőle LE. SR-nek a legrosszabb az esélye. Nem fizettünk érte sokat fiatalabb sajátnevelés.Jobb hátvéd poszt. Ne ez a világ vicce. Alves kizsarolt magának egy új szerződést és most lassan SR kezdi kinyomni a csapatból, Vidal szerepe még nem tisztázott. Lehet szélősként lehet védőként akarja játszatni. 3 ember van a posztra, de nem lepne meg ha Alvestől megpróbálnánk szabadulni. Nem hiszem, hogy a kezdőbe vissza fog kerülni és marha sokat keres. Ja igen és Douglas...![]()
akkor örülökBalinho írta:Meg vagyok nyugodva
visca el barca írta:mondjuk azt nehezen hiszem hogy ennyire gazdasági analfabéták ülnek nálunk, hogy ennyit nem tudnak kikalkulálni. gondolom nem egy ember foglakozik egész évben csak ezzel, hanem vagy 30.
És ezek a százszor okosabb emberek tudták anno, hogy mennyi az annyi Neymar esetében, meg ők tudták pontosan milyen feltételek mellett lehet szabályosan ifiket igazolni.Bob_Marley írta:Én ezt írtam az elején is, hogy megijedni nem kell, mert biztos hogy vannak nálunk százszor okosabb emberek, akik tudják hogy pontosan mennyi az annyi