Luis Suárez
nem akarom bántani, a 2 gólt azért be kellett rakni, de a meccs elején az a rossz középreadás Neymar felé teljesen zavartalan helyzetből...
- Chino
- Llegenda del Barça
Egy ilyen Suarezre lenne szükség. Küzd, hajt, ha kell birkózik, a végén pedig kegyetlenül bevarrja. Ha ezt a szintet konstansan tudná hozni semmi gond nem lenne.
Nem volt tökéletes, de a mezőnyben is nagyon hasznos volt, és a kapura is folyamatos veszélyt jelentett. A második gólja meg... Nagyon felvarrta a kis vámpír
Nem volt tökéletes, de a mezőnyben is nagyon hasznos volt, és a kapura is folyamatos veszélyt jelentett. A második gólja meg... Nagyon felvarrta a kis vámpír
Forca Barca!!!!
Úgy látszik igaz az a mondás, h "a gól megtanít futballozni. Az 1. góljáig a csapat leggyengébbje volt. Nem tudott átvenni 1 labdát sem, folyamatosan elpattantak tőle. Egy egyenes passzt se tudott adni. De a gólja után feljavult. Főleg a 2. félidőben. Egy csodaszép gólt lőtt, valamint kiharcolt 1 tizit is. És mezőnyben is sokkal hasznosabb volt. Most már remélem, összekapja magát, és visszatér a tavaszi Suarez.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Nem akarom védeni, mert tényleg gyenge formában játszik! De ha nem kap labdát úgy nehéz... Neymar semmivel se játszik jobban mint ő, max kicsit a posztja miatt többet van játékban...Messi is a sevilla és az atleti elleni meccsen kívül nem sok jót csinált... A csapatrésszel van a baj és hogy a középpályáról Iniestán kívül nem sok támogatást kapnak....
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szerintem itt a kolléga arra gondolt, hogy Suarez kapuval háttal képtelen átvenni, vagy lekezelni a bogyót.. Ráadásul, ha sikerül neki, akkor egy picike szellőtől eldobja magát.Feast4 írta:hank1ee írta:Egyszerűen nulla, amit csinál mostanában, és nem túlzom el, nem csak a mai eredmény mondatja ezt velem (meg a többiekkel).
Nem védeni akarom de akomplett támadósor meccsek óta 0 lásd Neymar (jó lőtt egy gólt, mit hagyot ki? Nem ma úgy amióta visszajött.) Messi is tompa, néha meg-meg villan de aztán annyi...
Azt modom amit több topicban írtam valami baj van. Az egész csapat toompa jóllakot napközis módjára rohangál, ez így nem csak egy nagy verés lesz.
Neymar azért képes átvenni, és kapu felé fordulni (tegnap is láthattuk). A csapat védekezést helyre kell rakni, az az alapja mindennek!

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
Szezon elejétől gyenge mezőnyben. De eddig minden meccsen volt legalább 1-2 klasszis megmozdulása. De most szinte alig ért labdába. Össszekaphatná magát.
hank1ee írta:Egyszerűen nulla, amit csinál mostanában, és nem túlzom el, nem csak a mai eredmény mondatja ezt velem (meg a többiekkel).
Nem védeni akarom de akomplett támadósor meccsek óta 0 lásd Neymar (jó lőtt egy gólt, mit hagyot ki? Nem ma úgy amióta visszajött.) Messi is tompa, néha meg-meg villan de aztán annyi...
Azt modom amit több topicban írtam valami baj van. Az egész csapat toompa jóllakot napközis módjára rohangál, ez így nem csak egy nagy verés lesz.

- visca el barca
- Presidente del Barça
tavaly is gyengén kezdett, de legalább az assistok jöttek.csababarca írta:Nekem az a bajom vele,hogy vagy nagyon rossz vagy nagyon jó.
Ha gyenge napot fog ki használhatatlan...míg egy Neymar-Messi kettősben gyenge napon is van valami plusz.
Illetve tavaly is ez volt,hogy szezon felében (minimum) gyenge volt...és idén is errefelé megy el,az nem lenne túl jó.
Mert oké,nyomja meg a tavaszt, de ősszel is kéne egy jó Suárez.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Egyszerűen nulla, amit csinál mostanában, és nem túlzom el, nem csak a mai eredmény mondatja ezt velem (meg a többiekkel).
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nekem az a bajom vele,hogy vagy nagyon rossz vagy nagyon jó.
Ha gyenge napot fog ki használhatatlan...míg egy Neymar-Messi kettősben gyenge napon is van valami plusz.
Illetve tavaly is ez volt,hogy szezon felében (minimum) gyenge volt...és idén is errefelé megy el,az nem lenne túl jó.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Írtam a Neymar topikba is. Suarez? Botrány.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Egesz evben gyenge eddig, eloszezonban volt jo utoljara. En nem tudom mi van vele, de Aspas szinteket vert ma ra.. Remelem azert 1-2 honap es ujra beporog, mert egyelore netto emberhatrany.
- Chino
- Llegenda del Barça
Sikerült lehoznia eddigi Barca-s pályafutása leggyengébb teljesítményét, már ha ezt teljesítménynek lehet nevezni. Munir beállva 10 perc alatt többet alakított, mint ő addig egész meccsen.
Ha lett volna Sandro, biztos, hogy lekapja LE. Kabaré amit művelt. Sokat kell tennie, hogy ezt sikerüljön elfeledtetnie.
Ha lett volna Sandro, biztos, hogy lekapja LE. Kabaré amit művelt. Sokat kell tennie, hogy ezt sikerüljön elfeledtetnie.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
laller a kis csibész
tegnap egy cseppet elkalandozott
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... 3766_n.jpg" target="_blank

tegnap egy cseppet elkalandozott

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... 3766_n.jpg" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Azon gondolkoztam a gólja után, hogy legutóbb talán az Etoo korszakban lehettünk hozzászokva ilyen tipikus, klasszikus 9es középcsatár gólokhoz. Nem bánnám ha Suarez visszahozná a divatba nálunk 

- Normandia
- Director del Fútbol
Nekem ma nagy csalódás volt. A tavalyi Lajosra emlékeztetett. Szinte nem volt megjátszptt labdája és össze vissza pattogott róla bőr. Remélem a folytatás nem ilyen lesz.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Andris
- Adminisztrátor
Sztem az nem volt tudatos, de lehet hogy tevedek. Vagjon negyet a masodikban es akkor minden elfelejtveMessias2 írta:én is észrevettem, h nagyon pontatlan, de ha ilyen gólpasszt tud adni, akkor OK.Andris írta:Hihetetlen hogy ma mennyire hatraltatja eddig a jatekot
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
én is észrevettem, h nagyon pontatlan, de ha ilyen gólpasszt tud adni, akkor OK.Andris írta:Hihetetlen hogy ma mennyire hatraltatja eddig a jatekot
Espn-nek adott interjút.
Beszélt a karrierjéről, a családról, jövőről.
Mielőtt leigazoltuk igazi taplónak tartottam, de jobban "megismerve" egy elég érdekes személyiség. Nagyon fontos neki a család, hálás a kluboknak, akik eddig lehetőséget adtak neki. Aztán ott van a másik - harapós - oldala, igaz remélhetőleg ez utóbbi már a múlté.
Beszélt a karrierjéről, a családról, jövőről.
Mielőtt leigazoltuk igazi taplónak tartottam, de jobban "megismerve" egy elég érdekes személyiség. Nagyon fontos neki a család, hálás a kluboknak, akik eddig lehetőséget adtak neki. Aztán ott van a másik - harapós - oldala, igaz remélhetőleg ez utóbbi már a múlté.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Barça B
nem is mondhatott mást, különben a kis törpe diktátor kirakná a kezdőből

Nem gondoltam volna erről a srácról... Ezt hívják alázatnak.
http://m.nemzetisport.hu/interstitial/3 ... 605&ajax=1" target="_blank
Tudja, hogy mit kell mondani!
Tudja, hogy mit kell mondani!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.