Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi szépen, sehogy nem találtam! Sokat segítettél!BFC írta:Ha arra gondolsz amikor a végén letérdelt, akkor tessék :Bobán írta:Sziasztok! Keresem azt a videót amikor Neymar a földre rogy az arcát a kezébe temeti... mintha köszönetet mondana Istenek!
https://www.youtube.com/watch?v=_4aL73p7mXI
Ha arra gondolsz amikor a végén letérdelt, akkor tessék :Bobán írta:Sziasztok! Keresem azt a videót amikor Neymar a földre rogy az arcát a kezébe temeti... mintha köszönetet mondana Istenek!
Biztos valami nagyon extrém hajat akar szőkére befestetni, kb olyant mint az Alvesé volt a kupadöntőn. Az valami fantasztikus voltpalesz77 írta:Mondjuk nem tudom ez miért olyan nagy fogadás, elvégre azt se tudom hányadszor fog beszőkülni - tavaly VB pl, de előtte is volt már..MQuCsabi írta:És, mivel ezek ketten nem normálisak, attól sem kell félnünk, hogy eladja a meccset, mert nem akar beszőkülni
Mondjuk nem tudom ez miért olyan nagy fogadás, elvégre azt se tudom hányadszor fog beszőkülni - tavaly VB pl, de előtte is volt már..MQuCsabi írta:És, mivel ezek ketten nem normálisak, attól sem kell félnünk, hogy eladja a meccset, mert nem akar beszőkülni
És, mivel ezek ketten nem normálisak, attól sem kell félnünk, hogy eladja a meccset, mert nem akar beszőkülniNagyon várom már a finálét. Egy fogadást is kötöttünk csapaton belül, ha nyerünk, szőkére festem a hajam” – ígérte meg Neymar.
Tényleg nem értem mit kell rugózni ezen. Érdekes, hogy amikor a City ellen Messi úgy befűzte Milnert, hogy még Guardiola is röhögött a lelátón miért nem volt ilyen felháborodás. Pedig akkor is már szinte el lehetett könyvelni a továbbjutást. De a Bilbao elleni első góljánál is "el lehetett volna törni" a lábát, mikor három embert úgy etetett meg, hogy azt se tudták merre van. Mi a különbség?Feast4 írta:Na ehhez a dologhoz szerintem két dolgot kell hozzá fűzni. Egy ha én vagyok a védő és ezt velem csinálja és rajtam röhög több mint 90 ezer ember én is ha nem akkor de a legközelebbi pillanatban amikor mellém ér olyat rúgok alá hogy le se esik.Minden önézretes ember ezt csinálja, mert ez nagyon ciki volt.
jó kis vita volt ez... nekem semmi bajom vele. csak még annyit: LE. inkább meg sem szólalt volna Ney.. ügyében,(még ha meg is magyarázta utána) na meg Pique sem....Bob_Marley írta:Oké, hogy most minden szakértő hülye meg Sallai és Bánki RM szurkoló, de pl Enrique és Pique se úgy látta hogy ennek sok értelme lett volna.
Egyszerűen nem tudtam ezt magamban tartani, mert továbbra is x-en leírják hogy ne cselezzen valaki. Nem erről volt itt szó.
Engem nem kell se megvédeni se mellém állni, mert nem erről szól. Igen én jobban szeretem a taktikai részét, de ez sem így igaz simán leírva, mert a tudatos elemeket szeretem. Engem is lázba hoz egy jó keresztlabda, egy tudatos súlypont áthelyezés. Egy jó beindulás, egy jó ütemű középre tett labda. Visszafelé egy jó területszűkítés egy jó csapdázás, egy jó megelőző szerelés. Azok a dolgok, amik tudatos, begyakorolt elemek. Amiken látod, hogy ezt gyakoroljják edzésen és ez megvalósul a pályán. A fejlődés metódusa. Én ezért ülök le meccset nézni, mit lehet belőle tanulni, mi az ami egy csapat mozgásra utaló jelenet. Nem egyéni dolgokért ülök le. Ha egyéni sportot akarok nézni, akkor nézek teniszt vagy boxot. Számomra ez csapatsport, s totál hidegen hagy hogy xy megpörgeti a fején a labdát. Lejjebb lévő kollégának meg üzenem, hogy Ronaldinho előtt is volt Barcelona, s aki régebbi motoros az tudja, hogy nekem a kedvencem a mai napig a 92-es BEK győztes csapat volt ez többször elmondtam már. És Ronaldinho idejében se előtte nem utáltam egy csapatot sem nálunk. Pedig volt itt nem egy csapat nem egy edzővel a 2000-res évek környékén. Christanvaloktól, Mariokig, Patrick Anderson stb.palesz77 írta:[...
Engem nem kell se megvédeni se mellém állni, mert nem erről szól. Igen én jobban szeretem a taktikai részét, de ez sem így igaz simán leírva, mert a tudatos elemeket szeretem. Engem is lázba hoz egy jó keresztlabda, egy tudatos súlypont áthelyezés. Egy jó beindulás, egy jó ütemű középre tett labda. Visszafelé egy jó területszűkítés egy jó csapdázás, egy jó megelőző szerelés. Azok a dolgok, amik tudatos, begyakorolt elemek. Amiken látod, hogy ezt gyakoroljják edzésen és ez megvalósul a pályán. A fejlődés metódusa. Én ezért ülök le meccset nézni, mit lehet belőle tanulni, mi az ami egy csapat mozgásra utaló jelenet. Nem egyéni dolgokért ülök le. Ha egyéni sportot akarok nézni, akkor nézek teniszt vagy boxot. Számomra ez csapatsport, s totál hidegen hagy hogy xy megpörgeti a fején a labdát. Lejjebb lévő kollégának meg üzenem, hogy Ronaldinho előtt is volt Barcelona, s aki régebbi motoros az tudja, hogy nekem a kedvencem a mai napig a 92-es BEK győztes csapat volt ez többször elmondtam már. És Ronaldinho idejében se előtte nem utáltam egy csapatot sem nálunk. Pedig volt itt nem egy csapat nem egy edzővel a 2000-res évek környékén. Christanvaloktól, Mariokig, Patrick Anderson stb.palesz77 írta:[...
Ez igaz , viszont egy spanyol elsőosztályban játszó játékos PROFI játékos, akiknek el kell türniük ezt. Ha nem így menne akkor minden bírói döntés után valamelyik játékos lerúgná a bírót,főleg ha rosszul dönt.Feast4 írta:Na ehhez a dologhoz szerintem két dolgot kell hozzá fűzni. Egy ha én vagyok a védő és ezt velem csinálja és rajtam röhög több mint 90 ezer ember én is ha nem akkor de a legközelebbi pillanatban amikor mellém ér olyat rúgok alá hogy le se esik.Minden önézretes ember ezt csinálja, mert ez nagyon ciki volt.
A másik pedig nehogy már Neymarnak kelljen bocsánatot kérnie azért mert technikás és meg tud csinálni egy ilyen cselt? Álljon már meg a menet! Benne van a játékában akkor csinálja amikor akarja!Ha a 94. percben 5-0-nál akkor akkor ha a az elején 0-0-nál akkor pedig ott.
Az hogy az egész Bilbo rászaladt nem neki szólt hanem az egész helyzetnek. Lealázták őket nem csak ott hanem végig a meccsen. Ezen felül nem tudom minek beszélünk róla ennyit.
Nem csak neked szól, nem azért ezt idézem, csak ez van legelöl..Messithebest írta:Szerintem te Ronaldinho idejében utálhattad a Barcát.. kíváncsi lennék neked miről szól a futball, ha nem a látványról.
Szerintem te Ronaldinho idejében utálhattad a Barcát.. kíváncsi lennék neked miről szól a futball, ha nem a látványról.Bob_Marley írta:amikor ezeket a felesleges dolgait csinálja Neymar én nem nagyon kedvelem, mert számomra ez a játék nem erről szól.