Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Normandia
Director del Fútbol

2015.06.07. 12:39:32

Lehet, hogy imádkozott, de hogy sìrt is az biztos.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bobán
Jugador del Barça

2015.06.07. 11:42:10

BFC írta:
Bobán írta:Sziasztok! Keresem azt a videót amikor Neymar a földre rogy az arcát a kezébe temeti... mintha köszönetet mondana Istenek!
Ha arra gondolsz amikor a végén letérdelt, akkor tessék :
https://www.youtube.com/watch?v=_4aL73p7mXI
Köszi szépen, sehogy nem találtam! Sokat segítettél!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
andris871120
Jugador del Barça

2015.06.07. 09:52:56

Lenne egy kérdésem. A Copa Amerikát melyik adó közvetíti?
BFC
Jugador d'estrella

2015.06.07. 09:40:38

Bobán írta:Sziasztok! Keresem azt a videót amikor Neymar a földre rogy az arcát a kezébe temeti... mintha köszönetet mondana Istenek!
Ha arra gondolsz amikor a végén letérdelt, akkor tessék :
https://www.youtube.com/watch?v=_4aL73p7mXI
Bobán
Jugador del Barça

2015.06.07. 09:32:43

Sziasztok! Keresem azt a videót amikor Neymar a földre rogy az arcát a kezébe temeti... mintha köszönetet mondana Istenek!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
BFC
Jugador d'estrella

2015.06.04. 15:44:57

palesz77 írta:
MQuCsabi írta:És, mivel ezek ketten nem normálisak, attól sem kell félnünk, hogy eladja a meccset, mert nem akar beszőkülni :twisted:
Mondjuk nem tudom ez miért olyan nagy fogadás, elvégre azt se tudom hányadszor fog beszőkülni - tavaly VB pl, de előtte is volt már.. :D
Biztos valami nagyon extrém hajat akar szőkére befestetni, kb olyant mint az Alvesé volt a kupadöntőn. Az valami fantasztikus volt :lol: :lol:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.04. 12:57:41

MQuCsabi írta:És, mivel ezek ketten nem normálisak, attól sem kell félnünk, hogy eladja a meccset, mert nem akar beszőkülni :twisted:
Mondjuk nem tudom ez miért olyan nagy fogadás, elvégre azt se tudom hányadszor fog beszőkülni - tavaly VB pl, de előtte is volt már.. :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.04. 12:55:14

Nagyon várom már a finálét. Egy fogadást is kötöttünk csapaton belül, ha nyerünk, szőkére festem a hajam” – ígérte meg Neymar.
És, mivel ezek ketten nem normálisak, attól sem kell félnünk, hogy eladja a meccset, mert nem akar beszőkülni :twisted:
Kép
BFC
Jugador d'estrella

2015.06.03. 18:27:10

„Ismerjük a Juventus stílusát és tudjuk, mire számíthatunk. Kemény meccs lesz, de felkészültünk mindenre, Luis Enrique napokat szánt arra, hogy tanulmányozza a torinóiakat. Nagyon várom már a finálét. Egy fogadást is kötöttünk csapaton belül, ha nyerünk, szőkére festem a hajam” – ígérte meg Neymar.

Alves 2.0 :D :D :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.06.01. 21:00:43

Nem értem miért téma ez még... :lol: egyáltalán lehet e kérdéses, hogy szabad e ilyet, vagy sem...Naná, simán beleférős volt szerintem. Persze lehet példákat hozni, emlékszem, egyszer egy Dél-Afrika-Tunézia meccsen a hazaika legjobbja, Khumalo ráállt a labdára az ellenfél előtt-sárga járt érte. Ez viszont egy csel volt, ami ráadásul nem is sikerült.
Persze lehet hogy ennél sokkal szimpibbek voltak pl. az ideggyenge zidane mozdulatai, feltápászkodás közben ellenfél arcába fejelés, ütések, stb...stb...na én a magam részéről őt rúgtam volna fel inkább úgy, hogy éhenhalt volna a levegőben-ha már itt tartunk
Rivaldo-A Legnagyobb.
Chino
Llegenda del Barça

2015.06.01. 19:27:21

Feast4 írta:Na ehhez a dologhoz szerintem két dolgot kell hozzá fűzni. Egy ha én vagyok a védő és ezt velem csinálja és rajtam röhög több mint 90 ezer ember én is ha nem akkor de a legközelebbi pillanatban amikor mellém ér olyat rúgok alá hogy le se esik. :mrgreen: Minden önézretes ember ezt csinálja, mert ez nagyon ciki volt.
Tényleg nem értem mit kell rugózni ezen. Érdekes, hogy amikor a City ellen Messi úgy befűzte Milnert, hogy még Guardiola is röhögött a lelátón miért nem volt ilyen felháborodás. Pedig akkor is már szinte el lehetett könyvelni a továbbjutást. De a Bilbao elleni első góljánál is "el lehetett volna törni" a lábát, mikor három embert úgy etetett meg, hogy azt se tudták merre van. Mi a különbség?
Ha tizenegyeseknél meg panenkaznak az meg sokkal inkább abba a kategóriába tartozik, mégsem láttam, hogy verekedés törne ki belőle.

Azt meg pláne nem értem, miért mondják egyesek, hogy nem is a csel volt a bosszantó, hanem hogy Neymar feldobta magát. Két kézzel lökték hátra, nem volt abban semmi felháborító homorítás.
Forca Barca!!!!
Pampalini
Jugador del Barça

2015.06.01. 11:54:52

Számomra az a meglepő, hogy az incidens után nem lettek megszórva sárgával a bilbaói játékosok. Aki nem szereti, ha megszívatják, az ne hagyja. Legközelebb majd gólt sem lehet lőni, vagy mi a fityula?
mess2009
Director del Fútbol

2015.06.01. 08:04:51

Bob_Marley írta:Oké, hogy most minden szakértő hülye meg Sallai és Bánki RM szurkoló, de pl Enrique és Pique se úgy látta hogy ennek sok értelme lett volna.
Egyszerűen nem tudtam ezt magamban tartani, mert továbbra is x-en leírják hogy ne cselezzen valaki. Nem erről volt itt szó.
palesz77 írta:[...
Engem nem kell se megvédeni se mellém állni, mert nem erről szól. Igen én jobban szeretem a taktikai részét, de ez sem így igaz simán leírva, mert a tudatos elemeket szeretem. Engem is lázba hoz egy jó keresztlabda, egy tudatos súlypont áthelyezés. Egy jó beindulás, egy jó ütemű középre tett labda. Visszafelé egy jó területszűkítés egy jó csapdázás, egy jó megelőző szerelés. Azok a dolgok, amik tudatos, begyakorolt elemek. Amiken látod, hogy ezt gyakoroljják edzésen és ez megvalósul a pályán. A fejlődés metódusa. Én ezért ülök le meccset nézni, mit lehet belőle tanulni, mi az ami egy csapat mozgásra utaló jelenet. Nem egyéni dolgokért ülök le. Ha egyéni sportot akarok nézni, akkor nézek teniszt vagy boxot. Számomra ez csapatsport, s totál hidegen hagy hogy xy megpörgeti a fején a labdát. Lejjebb lévő kollégának meg üzenem, hogy Ronaldinho előtt is volt Barcelona, s aki régebbi motoros az tudja, hogy nekem a kedvencem a mai napig a 92-es BEK győztes csapat volt ez többször elmondtam már. És Ronaldinho idejében se előtte nem utáltam egy csapatot sem nálunk. Pedig volt itt nem egy csapat nem egy edzővel a 2000-res évek környékén. Christanvaloktól, Mariokig, Patrick Anderson stb.
jó kis vita volt ez... nekem semmi bajom vele. csak még annyit: LE. inkább meg sem szólalt volna Ney.. ügyében,(még ha meg is magyarázta utána) na meg Pique sem....
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.06.01. 07:53:29

Én is a nagy többséggel értek egyet, de ellenérvként nem tudnátok hanyagolni a gólokat? Az azért teljesen más kávéház. Egyszerűen egy cselnek bármikor bele kell férnie, akinek ez megalázó, az pakoljon oda->sárga vagy pirs és mindenki boldog...
Petr
Entrenador del Barça

2015.06.01. 07:40:31

Neymar az én részemről (is) szerencsére úgy gondolja, hogy ez csak egy csel, nem kell változnia (bár egy forrást nyugodtan írhatnának...): http://barcanoticias.blog.hu/2015/05/31 ... jonghetnek

A vitához nem szólnék hozzá, elég meddőnek érzem. Inkább az lep meg, hogy még mindig ez a téma.
Subinho
Director del Fútbol

2015.06.01. 07:27:40

Nem értem ezt a Neymar dolgot. Nehogy má' ne lehessen a pályán cselezni, mer' megbántjuk vele az ellenfelet. Szegények! Nagyon sajnálom őket! Sztem csak nyugodtan cselezgessen, még többet is!!! Tudtommal nincs olyan szabály hogy a lasztival -lábbal nem lehet cselt végrehajtani... Vagy igen??? :-D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.01. 00:54:46

Oké, hogy most minden szakértő hülye meg Sallai és Bánki RM szurkoló, de pl Enrique és Pique se úgy látta hogy ennek sok értelme lett volna.
Egyszerűen nem tudtam ezt magamban tartani, mert továbbra is x-en leírják hogy ne cselezzen valaki. Nem erről volt itt szó.
palesz77 írta:[...
Engem nem kell se megvédeni se mellém állni, mert nem erről szól. Igen én jobban szeretem a taktikai részét, de ez sem így igaz simán leírva, mert a tudatos elemeket szeretem. Engem is lázba hoz egy jó keresztlabda, egy tudatos súlypont áthelyezés. Egy jó beindulás, egy jó ütemű középre tett labda. Visszafelé egy jó területszűkítés egy jó csapdázás, egy jó megelőző szerelés. Azok a dolgok, amik tudatos, begyakorolt elemek. Amiken látod, hogy ezt gyakoroljják edzésen és ez megvalósul a pályán. A fejlődés metódusa. Én ezért ülök le meccset nézni, mit lehet belőle tanulni, mi az ami egy csapat mozgásra utaló jelenet. Nem egyéni dolgokért ülök le. Ha egyéni sportot akarok nézni, akkor nézek teniszt vagy boxot. Számomra ez csapatsport, s totál hidegen hagy hogy xy megpörgeti a fején a labdát. Lejjebb lévő kollégának meg üzenem, hogy Ronaldinho előtt is volt Barcelona, s aki régebbi motoros az tudja, hogy nekem a kedvencem a mai napig a 92-es BEK győztes csapat volt ez többször elmondtam már. És Ronaldinho idejében se előtte nem utáltam egy csapatot sem nálunk. Pedig volt itt nem egy csapat nem egy edzővel a 2000-res évek környékén. Christanvaloktól, Mariokig, Patrick Anderson stb.
Kép
Kép
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2015.05.31. 23:50:56

Egy kis off a Digihez.
Most megy a Fla-Flu. A becses kommentátor váltig állítja, hogy Flu egyik védője ősztől nálunk játszik.
noname
Llegenda del Barça

2015.05.31. 23:43:32

Jack Napier írta:...
Valamivel el kell ütni az időt két kupagyőzelem között! 8)
A Fifa egy szégyen
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.05.31. 23:19:40

Tudom ez furcsa összefüggés. De nekem most ez a Neymar Csel dilemma olyan,mint ami Pogba leigazolásáról, személyéről ment beláthatatlan ideig.
Ugyanazt a témát járja körbe mindenki, általában ugyanarról az oldalról csak más szavakkal...
És valójában mind2 elég jelentéktelen,hiszen Neymar tisztelenségének ( :roll: ) már nincs igazán jelentősége, sokkal fontosabb az hogy dupláztunk,és ,hogy egy szép győzelmet arattunk.
A másik pedig Pogba volt ami nálam kicsit leverte a láncot :lol: hiszen nem is igazolhatunk,és én arra is nagy esélyt látok,hogy nem is ide kerül.Mégis olyan össznépi eszmefuttatás jött össze róla,hogy az számomra kicsit túlzó volt (van).

De alapvetően nem azzal van a bajom,hogy ezekről beszélgetünk , csak a mértékével, és azzal,hogy szerintem most ezeknél vannak jelentősebb dolgok is jelenleg.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
noname
Llegenda del Barça

2015.05.31. 22:40:04

A drága szakértőink tisztában vannak vele, hogy sz..ba se nézi őket az ország focirajongó része. Legalábbis az a része, mely képes leírni 3 mondatot egymás után, úgy, hogy értelme is maradjon a szövegnek. (értsd. samsungsportosok és madridisták kihúzva :twisted: :twisted: :twisted: ).
Az ilyen marhaságokkal elérik, hogy róluk beszéljenek. Egy angol szakértő elemzése lehet megmarad valakinek a fejében, mert értelmes dolgokat mond, egy magyar szakértő max akkor marad meg a fejekben, ha a bulvársajtó szintjére süllyed. Esküszöm, kiakaszt néha, hogy a román TV-ben mennyivel értelmesebbek a szakértők, pedig enyhén szólva túlzás lenne pl a moldvaiakat civilizáltnak nevezni. :lol:
A Fifa egy szégyen
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.31. 22:28:25

Nevetséges, hogy mindig van valami balhé, amikor nyerünk valamit. :lol: Övrebö, uefalona, színészcsapat, most meg ez... de ez már a minősíthetetlen kategória. Az, hogy a felfokozott hangulatú bilbaósok, meg a szurkolók fröcsögnek, az még hagyján ( bár őszintén, hogy min, arról fogalmam sincs ), de amit a Digisportos félidióták megengednek maguknak élő adásban... hát ez eddig egy új lépcsőfok, mindig sikerül újat mutatni. =D> Ott tartunk hogy amiatt vagyunk sz.r banda, mert cselezünk egy focimeccsen, ráadásul mindezért egy köztudottan nagy cselgép brazil srác van elővéve... :lol: Értem én, hogy a joga bonito láznak leáldozott, na de ez azért túlmegy mindenen. Mindegy, nem is akarok ebbe belemenni, úgyis mindent leírtak már előttem. Ezen már csak röhögni lehet, remélem Neymar is azt teszi. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.31. 22:16:29

Feast4 írta:Na ehhez a dologhoz szerintem két dolgot kell hozzá fűzni. Egy ha én vagyok a védő és ezt velem csinálja és rajtam röhög több mint 90 ezer ember én is ha nem akkor de a legközelebbi pillanatban amikor mellém ér olyat rúgok alá hogy le se esik. :mrgreen: Minden önézretes ember ezt csinálja, mert ez nagyon ciki volt.

A másik pedig nehogy már Neymarnak kelljen bocsánatot kérnie azért mert technikás és meg tud csinálni egy ilyen cselt? Álljon már meg a menet! Benne van a játékában akkor csinálja amikor akarja!Ha a 94. percben 5-0-nál akkor akkor ha a az elején 0-0-nál akkor pedig ott.

Az hogy az egész Bilbo rászaladt nem neki szólt hanem az egész helyzetnek. Lealázták őket nem csak ott hanem végig a meccsen. Ezen felül nem tudom minek beszélünk róla ennyit.
Ez igaz , viszont egy spanyol elsőosztályban játszó játékos PROFI játékos, akiknek el kell türniük ezt. Ha nem így menne akkor minden bírói döntés után valamelyik játékos lerúgná a bírót,főleg ha rosszul dönt.
Például Boatenget amikor Messi elfektette a fél világ rajta röhögött és még a WC papíron is mémek voltak róla, ehhez képes nem ment oda Messihez emberkedni a gól után, sőt a második meccsen egyik esetnél átölelte/átkarolta barátságosan Messit.
Márpedig egy Boatengnél jóval égőbb tud lenni, főleg mert sokan azt sem tudják hogy melyik Bilbao védőről van szó név szerint.

Amúgy tényleg műbalhé az egész...Legközelebb azon fog menni a vita hogy csúnyán nézett valamelyik játékosunk az ellenfélre mert szemébe sütött a nap? :mrgreen:

Ami tényleg kiakasztott az a műsorvezetők hozzáállása...Úgy mondták hogy régen eltörték volna a lábát, mintha az teljesen természetes és megengedett dolog lett volna,mintha megérdemelte volna amolyan "igazságszolgáltatásként" hogy kettétörik a lábát esetleg a karrierjét is amiért cselezni mert.

De sebaj, lényeg hogy megvan a második kupa, irány Berlin 8)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.05.31. 22:10:38

Messithebest írta:Szerintem te Ronaldinho idejében utálhattad a Barcát.. kíváncsi lennék neked miről szól a futball, ha nem a látványról.
Nem csak neked szól, nem azért ezt idézem, csak ez van legelöl.. :D

Ezeket a köröket mindig le fogjuk futni, ha Bob valahol kifejti, hogy ő a foci taktikai részét jobban szereti, és egyes számunkra látványos elemek nem hozzák lázba? Komolyan, bármi ilyen téma van, 2 napon át azon megy a vita, hogy hogy lehet ilyen Bob, hogy nem úgy gondolja mint a 95%-a a fórumnak.. Én se értek vele egyet sok mindenben, mégis el tudom fogadni, hogy neki ez a csapat jobban tetszik mint a 08/09-es, vagy hogy a Valencia elleni 0-1 neki jó meccs volt, mert baromi szervezetten játszottunk. Nekem az kínszenvedés volt, de istenem, ettől szép a foci, hogy mindenki másban látja meg azt, ami neki tetszik.. :D Én pl egy 60 méteres keresztlabdától, vagy egy jó védelem mögé belőtt passztól jobban elájulok, mint Neymar tegnapi cselétől, pedig az is rohadtul tetszett. Nem azt mondom, hogy egyet kell érteni vele, de volt már itt lejjebb olyan, aki majdhogynem lehülyézte Bob-ot, mert máshogy merészeli látni a dolgokat. Azért ez is túlzás már szerintem..

Na mindegy, ez itt kicsit off volt, bocsi érte, csak ezt már komolyan nem értem, hogy hogy tudjuk minden egyes témánál csutt ugyanezeket a köröket újra és újra lefutni.. :D El kéne fogadni, hogy nem mindenki látja ugyanúgy a dolgokat, és attól még, hogy Bob egyedi nézetekkel bír, nem lesz földönkívüli.. :D
Messithebest
Director del Fútbol

2015.05.31. 21:50:46

Bob_Marley írta:amikor ezeket a felesleges dolgait csinálja Neymar én nem nagyon kedvelem, mert számomra ez a játék nem erről szól.
Szerintem te Ronaldinho idejében utálhattad a Barcát.. kíváncsi lennék neked miről szól a futball, ha nem a látványról.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Válasz küldése