Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Múltkor én is bemozogtam üresbe és lőttem 2 hasonló gólt. Ez azt jelenti, hogy én is játszhatnék ott? Feladom a jelenlegi terveim, irány Barcelona!barca0000 írta:Jó hogy tegnap lőtt kettőt de azért nem kell ennyire isteníteni!!! Ha megnézitek bármelyik bajnokság hétvégi golöszfoglalóját csomó Suárez góljaihoz hasonlót láttok. Luis elvileg egy klasszis játékos az ollózásán és 1-2 szép beadáson kívül semmi olyat nem mutat amit más kilences ne tudna megcsinálni, mind a kettő gólnál a legésszerűbb dolgokat csinálta és abba nem volt semmi extra.
Továbbra is azt mondom hogy az MSN-be ö a leginkább elhanyagolható láncszem (jó ok Neymar tegnap sz@r volt de ez csak 1 meccs) a Levante elleni meccsen is bebizonyosodott hogy Ney és Messi elég a győzelemhez nem kell Suárez hogy elvigye az embert meg bemozogjon üresbe.
Nem ezt pofázom már száz éve???:!!!!!:!!!4négy!!!! El kell adni nyáron Barcikára, aztán az érte kapott pénzből elhozni Herriként!!!!barca0000 írta:Jó hogy tegnap lőtt kettőt de azért nem kell ennyire isteníteni!!! Ha megnézitek bármelyik bajnokság hétvégi golöszfoglalóját csomó Suárez góljaihoz hasonlót láttok. Luis elvileg egy klasszis játékos az ollózásán és 1-2 szép beadáson kívül semmi olyat nem mutat amit más kilences ne tudna megcsinálni, mind a kettő gólnál a legésszerűbb dolgokat csinálta és abba nem volt semmi extra.
Továbbra is azt mondom hogy az MSN-be ö a leginkább elhanyagolható láncszem (jó ok Neymar tegnap sz@r volt de ez csak 1 meccs) a Levante elleni meccsen is bebizonyosodott hogy Ney és Messi elég a győzelemhez nem kell Suárez hogy elvigye az embert meg bemozogjon üresbe.
Értettem én.messideco írta:Azért tettem hozzá a Mr Green smileyt
Te is tudod, hogy az idő mindent megszépít.messideco írta:With 9 goals and 12 assists, Luis Suarez has been directly involved in 21 goals in his first 23 games for Barcelona. -opta.
Azért Sanchez jobb volt ennél
pont ugyanez jutott eszembe, félelmetesBoixos írta:[de az a felső fogsor, amit kivillantott az első gól utáni örömszaladás közben... mint egy tyrannoszauruszé...
így van, nagyon jól nyomta, pláne, hogy még kettőt rúghatott volna, ha kicsit kevésbé "lámpalázas" így, a mencseszteri "baráti" közönség előtt! azt vártam, h bemutat nekik a második után egy alkarost, akkor legalább okkal búzott volna a sok gyökér.Ronaldinho0408 írta:Szegény Lajos, lőtt két gólt a City ellen, végre azt csinálta amit mindenki hónapok óta mond, erre mindenki azzal van elfoglalva hogy neymar [auto_cenzúra] volt, meg, hogy messi nem tud tizenegyest lőni
Jár neki a taps a mai teljesítményéért!!