Nem tisztem védeni az Bartomeut egyrészt mert nem szorul szorul az én védelmemre ebben az ügyben másrészt mert nekem sem szimpatikus az, ahogyan "vezeti" a klubot, ugyanakkor:
- itt most a Neymar-transzferről van szó főleg és akkor Rosell volt a klubnál a regnáló elnök, így nem biztos, hogy konkrétan az utódján kéne leverni a port emiatt;
- a főoldali cikkből idézve: "Leigazoltuk Neymart úgy, hogy a tanácsokat közben a legjobb ügyvédektől kaptuk." Azért nem gondolom, hogy klubelnökként ilyen horderejű és ekkora sajtóvisszhangot keltő kérdésben ennyire homályra menne. Azt is valószínűsítem, hogy nem full másnaposan egy görbe éjszaka után igazolták le Neymart, hanem előre volt tervezve és mérlegelve voltak a lehetőségek alaposan. Meg nem egy érettségiző diákkal íratták meg a szerződéseket meg néztek utána az esetleges következményeknek (Ha így is elszúrták, ami amúgy benne van a pakliban, akkor meg a minimum, hogy vállalják a felelősséget érte.) ;
- egyáltalán nem bizonyos még a bíróság előtt sem, hogy adót csalt a Barca, (az, hogy utólag befizettek x milliót az adóhatóságnak önként, meg a sok homály a transzfer körül azért persze jelzésértékű) de ne vonjuk már egy kalap alá az adóelkerülést és az adócsalást;
Forcabarca8 írta:Komolyan úgy gondolod, hogy az ügyvédek döntöttek arról, hogy több ízben nem adóznak a transzferek után? Kérlek, mesélj még
Szerinted hogy történt? Messi felhívta Rosellt, hogy ő épp most csinálta meg frankón a bevallását és ha nincs más programja délutánra elcsalhatnának a klub nevében néhány misit? Vagy Messinél konkrétan az ügyvédek meg adótanácsadók voltak a hunyók, ebben az ügyben meg Rosell meg Bartomeu kéz a kézben ketten valósították meg ördögi tervüket?