Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pont ezt néztem én is. Nagyon visszavett, remélem nem az van, hogy meghúzódott, vagy ilyesmi...Andris írta:Valamin nagyon megsértődött, nem? 10 percig játszott ugyanúgy, mint eddig januárban, azóta el se mozdult a pálya jobb szélétől. Valaki látott valamit ?

Nem tudom, de nekem is feltűnt. Az első 10 percben 08/09-es Messit láthattuk, azóta meg cseszik az egész meccsre. Nem tudom mi lelte, de ennél azért többet kéne mozogni..Andris írta:Valamin nagyon megsértődött, nem? 10 percig játszott ugyanúgy, mint eddig januárban, azóta el se mozdult a pálya jobb szélétől. Valaki látott valamit ?
hajnesz írta:Attól,hogy nem egyezik a véleményünk, meg nem Messi miatt nézem a Barcát, még lehet,hogy jobban értek hozzá, mint te, de sose lehet tudni. Lehet az a baj, hogy nem az alapján itélem meg a játékosokat,hogy mekkora a hypejuk, hanem csak teljesitmény alapján. Érdekes, hogy mindig akkor szóltok be, mikor lehoz egymás után pár jó meccset, mikor egy pocsolya az egész, hirtelen egyikőtök se látogatja a fórumot.
És ez vonatkozik Montoyára,meg Bartrára is.
hajnesz írta:Attól,hogy nem egyezik a véleményünk, meg nem Messi miatt nézem a Barcát, még lehet,hogy jobban értek hozzá, mint te, de sose lehet tudni. Lehet az a baj, hogy nem az alapján itélem meg a játékosokat,hogy mekkora a hypejuk, hanem csak teljesitmény alapján. Érdekes, hogy mindig akkor szóltok be, mikor lehoz egymás után pár jó meccset, mikor egy pocsolya az egész, hirtelen egyikőtök se látogatja a fórumot.
Már ne haragudj, de ti meg akkor, amikor nem hozza le minden meccsét jól. Most akkor mi van?hajnesz írta:Érdekes, hogy mindig akkor szóltok be, mikor lehoz egymás után pár jó meccset, mikor egy pocsolya az egész, hirtelen egyikőtök se látogatja a fórumot.
Vagy apa labdáját odaadja neki MessinekMessa írta:Az milyen lett volna, ha a kiscsávó elszólja magát, hogy apa mindig azt mondja otthon, hogy "nem nézheted a törpét"TiTiHenry írta:Hát ez zseniális![]()
https://www.youtube.com/watch?v=VwsUyIcBgjc" target="_blank
Nem kedvelem C. Ronaldo-t ,de azért vannak jobb pillanatai
Itt van hogy mit mondanak:
LM10 to CR7 jr: What's up... how are you doing? Good?
CR7: He's always watching football videos about us online and he talks about you... [to son] don't be ashamed now!
Az milyen lett volna, ha a kiscsávó elszólja magát, hogy apa mindig azt mondja otthon, hogy "nem nézheted a törpét"TiTiHenry írta:Hát ez zseniális![]()
CR7: He's always watching football videos about us online and he talks about you... [to son] don't be ashamed now!
Igen a Nemzeti Sport is feltette ezt a video részletet, az az igazság, hogy nem ellenségek ők, tisztában vannak egymás képességével. Valóban abban van most különbség, hogy CR maximálisan motivált a saját sikerei érdekében, míg Messi-t talán annyira nem érdekli már a siker. Ha van kedve brilliáns, ha nincs akkor elvan a pályán.TiTiHenry írta:Hát ez zseniális![]()
Nyáron kötöttek egy gigaszerződést, 10 évre 750 millió fontot kaszálnak elvileg. Szóval a következő szezontól már Adidas lesz a mezük, ráadásul a németek elvileg beszállnának a transzferbe (a Chelsea híreknél ilyet írtak, a MU-nál gondolom még könnyebben hajlanának rá).bence-barca írta:Ne haragudj, h közbeszólok, de a MU már régóta Nike.![]()
Vagy lemaradtam valamiről?
Ne haragudj, h közbeszólok, de a MU már régóta Nike.Bob_Marley írta: Nem hiába a MU-val hozták össze, az egyik legjobban támogatott csapata az Adidasnak (és biztos vagyok benne, hogy ők pl nagyon szeretnék ha egy "gyári csapatban" játszana). És lőn a RM is Adidas csapat. Na és akkor össze esküvéselméletek kikapcsolva.

http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... quet/16437" target="_blankalbicelesteX írta:Én nagyon unom már...Nevetséges az egész.Miért nem hív össze egy sajtótájékoztató azt jelenti ki egyértelműen, hogy marad vagy megy, ha kap egy jó ajánlatot.Mert enélkül minden nap eladják valahova.Nem hiszem, hogy Ő nem unja és, hogy most ezekre a találgatásokra szüksége van...Nso...szenny lap!!!