"ősz alapján érdemelhetne, de az a tavasz"...
áruld már el nekem, hogy Cr-nek egyénileg miért is sikerült jobban a tavasza? pont annyival, hogy leo kis híján beérte a góllövőlistán (a pocsék formájával), ahol még januárban vagy 10 gólt vert Cr messire..

hagyjuk már, idén, ha az egyéni teljesítményt nézzük, tényleg csak a szimpátia dönt, hogy kinél ki teljesített jobban, mert egyéni mutatókban tök ugyanott állnak. Te többször kifejtetted, hogy messi a tavasz miatt nem, de Cr tavasza minimum olyan vacak volt ha nem rosszabb mint messinek, már bocs. az már más, hogy ő egyértelműen sérüléssel küzdött, míg messinél nem lehet biztosan tudni, mi volt a kiváltó ok a rossz teljesítményre (hányások, beletojás, vb, több pénz stb).
amúgy sztem: ha azt nézzük ki lőtt több gólt a tiziket is számítva, akkor Cr, ha azt, hogy tizik nélkül ki lőtt többet, akkor egyértelmű messi, ha azt, hogy kinek van több gólpassza, akkor messi, ha azt hogy ki nyert fontosabb kupát, akkor Cr, ha azt, hogy ki teljesített a vb-én, akkor messi, ha azt, hogy ki a fontosabb a csapat számára, és melyik csapat függ jobban tőle, akkor egyértelmű messi (sajnos), ha azt hogy ki a jobb irányító, akkor messi, ha azt hogy ki a jobb kontracsatár, akkor Cr, ha azt, hogy ki a jobb játékos, akkor nagyon messi, ha azt, hogy kinek a fején látszik jobban az akarat akkor Cr, ha meg azt, hogy mi tenne legjobbat az aranylabda jövőjének még ha nem is igazságos akkor Neuer. Úgyhogy én Neuernek szurkolok (úgysem ő kapja).
szóval mindenki így legyen okos.
amúgy én ezen az egész aranylabda történeten azért röhögök, mert többek között a madridisták és messi gyűlölők, szinte vért pisilve bizonygatják immár négy éve hogy messi 2010-es aranylabdája mekkora kamu, és annál nagyobb szégyene nincs is a futballtörténelemnek, mert vb... ehhez képest most Cr aranylabdája megkérdőjelezhetetlen.
mondjuk nekem évek óta az aranylabda díjátadó annyit jelent, hogy meglesem messi újabb divatkatasztrófáját.

kíváncsi vagyok, idén mivel fognak előrukkolni a sztájlisztok, de azt a tavalyi mulatós öltönyt az aranycipő átadón szerintem semmi nem tudja überelni.