ZBarca írta:Zubi szerint
lehetnek még érkezők.
Én személy szerint még mindig nagyon bízom a Cuadrado transzferben, de őszintén szólva nem szeretném, ha a Chelsea-val kéne egymásra licitálnunk...

A Daily Express az alapja a Chelseanek.. Nem nagyon hinnék neki, José tudtommal már kijelentette, hogy részükről lezárult az átigazolási szezon.
Sergi Roberto lehet kölcsönbe távozik Xavi maradásával. Nem tudom mennyi alapja van, de nagyon jó lenne..
A 'Mundo' azt írja, hogy 7-10 napon belül eldől
Cuadrado sorsa. És egy nagyon érdekes - szerintem totál ostoba - ötletet is pedzegetnek, hogy Cuadradot idén megvesszük, a 14/15-ös szezonban még marad a Fionál kölcsönbe, nálunk marad Alves, aztán jövőre meg Dani el, Guillermo be..
Ez totál baromság lenne szerintem, ha már veszünk valakit idén, akkor építsük be rögtön, a ballaszttól meg szabaduljunk..
ZBarca írta:A klub tervezi egy jobbhátvéd igazolását, Alves maradásától függetlenül. Cuadrado a fő opció, Juanfran és Piszczek az alternatívák. [sport]
Én még mindig nem hiszem el, hogy ennyire ragaszkodunk Alveshez.. Legalábbis nem értem.
Az én verzióm úgy néz ki, hogy ezek csak gesztusok, szimplán a sajtónak szólnak, hátha nem igazolunk senkit, és akkor ne tűnjön úgy, hogy csak azért maradt, mert nem találtunk mást.. Viszont ha jön Cuadrado - és jönni fog, érzem!

-, akkor Alvest ingyér elengedjük - akárcsak Songot.