ZBarca írta: de eddig Mathieut leszámítva jól igazolnak.
Mondjuk Matyi az első meccse alapján pazar igazolás volt szerintem..
Egy Vermaelen-Cuadrado pakkal én egészen meg lennék jelenleg elégedve.
A belga kb az egyetlen középső védő, akivel szóba hoznak minket mostanában, szóval vagy ő, vagy senki.. Ha az első Arsenlaos éveiben mutatott játékát már csak megközelíti, akkor is simán megér 12,5 milliót.
Cuadrado meg az eddigi meccseink képe alapján tökéletes lenne a jobboldalunkra, ezt nem is kell ragozni nagyon szerintem.
Úgyhogy én remélem, hogy jönnek mindketten - vagy legalább a kolumbiai jöjjön..
De ha nem jön egyikük se, akkor a középső védő poszton a beugrós legyen Ié, a védelem jobb oldalán meg kezdjen Montoya, Alves pedig csak a cseréje legyen. Igazából ennél a verziónál sem dőlnék a kardomba - bőven nem -, csak kicsit kockázatos lenne.. De hosszútávon lehet ezzel jobban is járnánk - középső védő poszton legalábbis.
A végén meg kicsit spekulálok: A PSG lemondott Di Mariáról elméletileg.. Na már most a másik nagy kérője eddig a MU volt, remélhetőleg akkor ők előtérbe helyezik ismét az argentin leigazolását, így mi meg el tudjuk hozni Cuadradot.. Szerintem fair üzlet, így mindenki jól járna..
szerk.:
PCsabi írta:Van olyan, aki örülne Vermaelen-nek? És ne gyertek ilyen "de hát 3-4 éve jó volt" meg "ha az első éves Arsenal-os formáját hozza" szöveggel.
Pedig én akkor örülnék neki, ha azt a formáját hozná..

A jelenlegi alapján neméppen..