A Juve még mindig hajt
Alexisre, 30 milliót fognak kínálni érte elvileg.
Marquinhos meg úgy tűnik, hogy csak azért nem kezdte meg a felkészülést a többiekkel, mert pár nap extra szabit kapott..
blaugrana99 írta:Nekem nem az a bajom hogy érkezik a vámpír, hanem az hogy meg se próbálunk alkudni az árból. Vagy rosszul tudom??
Hogyne alkudnának, hát 85-ről indult, most meg már 90..

Ilyen eredményes tárgyalások mellett elérjük a 100-at is!
Mindenesetre remélem, hogy ez nem igaz, és nagyon max 70-75 milliót adunk érte - már az is sok lenne.. Mondjuk mivel a 'Daily Mail' a forrása azoknak a cikkeknek amiket én olvastam, ezért annyira nem aggódok egyelőre, hogy igaz lenne a hír..
zsoltfree írta:- És a több mint egy klubbot is nyugodtan hanyagolhatjuk mos már az ilyen transzferekkel. (ha jól emlékszem egyébként ez a több mint egy klub még a mezszponzor előtt keletkezett, és azért is voltunk több mint egy klub mert 1 dolog volt csak a mezünkön, az UNICEF, de nekik mi fizettünk...)
Hát ööö.. Nem éppen.
""A Barcelona több, mint egy klub." Ezt a mondatot, mely a katalán fociklub jelmondata és szimbóluma is egyben, a hagyomány szerint először Nárcis de Carreras egykori klubelnök mondta ki 1968-ban. A kijelentésnek eredetileg politikai jelentése volt. A Barcelona ugyanis a Franco-diktatúrával szembeni katalán ellenállás szimbóluma volt; sokkal többet jelentett, mint hogy pusztán mint egy fociklubra tekintsenek rá a sok száz többi között. Egy nemzetiség és nép nyilvánította ki rajta keresztül szellemi függetlenségét.
"