etooka9 írta:Nem pont igy ertettem.

Lathajuk, hogy a valogattotban mennyivel jobban remekelnek, mint nalunk es emiatt kicsit atszervezni ugy a jatekot, hogy tobb teret kapjanak. Csak 3 ilyen jatekos eseteben ez szinte kivitelezhetetlen.
Ezen agyaltam egyik nap, hogy lehet jobban járna a csapat is meg Sánchez is - bár inkább csak ő -, ha helyette valami "egyszerűbb" játékos lenne itt, és Sancho meg valami másik csapatban teljesen szabadon játszhatna, és kiteljesedhetne. Azt is nehéz lesz megoldani, hogy Leo meg Neymar ne nyomják el egymást - remélhetőleg sikerülni fog -, de három ilyen játékos nemigen fér meg együtt egy támadósorban. Azt meg őszintén sajnálnám, ha Alexis "elherdálná" a tehetségét harmadhegedűsként csak. Mondjuk akkor meg a fejem verném a falba, ha most eladnánk Alexist, és jövőre Leo mégjobban tenne az egészre, és akkor menne ő is.. Kicsit olyan lenne mint a Thiago ügy volt most. Na mindegy, kicsit előre kalandoztam, de a lényeg, hogy szerintem ők 3-an nem férnek meg a pályán úgy, hogy mindhárman teljesen ki is hozzák magukból azt amire képesek.
Ezért lenne jó tényleg ha jönne egy középcsatár, anno Eto'o is nagyon jól megvolt Messi és Ronnie között. Mondjuk ilyen szempontból nem tudom, hogy Suárez mennyire lenne jó választás, mert ő sem egy "szimpla" befejezőcsatár..
Meg ugye így Messi posztját újra kéne szabni, ami ki tudja mennyire tetszene neki..
visca el barca írta:claudio bravo apja megerősítette h a fia itt folytatja. :fejfalbaverősemoticon:
annyira érzem h rosszul fog elsülni ez a két kapusozás. MATS két év múlva lelép, aztán nézhetjük h 10 évig a toppon lesz a PSGben, vagy a cityben.
Helyetted is:
Nagyon remélem, hogy nem MatS fogja a rövidebbet húzni, és megkapja a lehetőséget dögivel.. Szimpatikus ez a Bravo gyerek is, de ha már idehoztuk a Németet akkor nehogy most padra száműzzük évekig..

(Vagy ameddig meg nem unja a padozást.)
A vicc amúgy, hogy ezek után meg képesek olyat mondani, hogy Mangaláért sokalljuk a 45-öt.. Ha jött volna mondjuk Willy ingyen - vagy akárki más, a lényeg hogy ingyér -, akkor ha úgy vesszük csak 33 millió lenne a Francia..

Előre látom, hogy a védelmen fogunk a legjobban spórolni idén is..
Chino írta:...Rakitic egyelőre kérdőjel, mert ha középpályára hozunk valakit nem hiszem, hogy a horvát kezdőtagsága a garantált, viszont ha nem hozunk könnyen nagy sz..ban lehetünk....
Jön majd Koke, no para..

Suárezzel karöltve bejelentik őket a VB után, aztán védő se kell!