diagonal írta:Barcaman1993 írta: Laportát várom vissza.
Most már én is. Ez a vezetőség levizsgázott többszörösen. Hogy Laporta emberileg, erkölcsileg kifogásolható személy? Az. De a Barca érdekében mindent megtesz az biztos, egy minden hájjal megkent vezető, nem szép, de most ilyen kellene.
Én is.
Menjenek már tényleg az anyjukba. Le volt zsírozva a középső középpálya rész évekre a Fabregas Thiago kettőssel, erre tavaly Thiágót elherdálták 20-ért (igen kivásárlási záradékkal, de az ő blamájuk, hogy nem adtak neki jobb új szerződést), aztán most Fabregast 33-ért. Maradt egy öreg Xavink és egy nem sokkal fiatalabb Iniestánk. Utóbbi ugye nem gyengén sérülékeny, és már nem azért de szerintem semmivel nem virított idén többet Ini mint Fabre. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Már nagyon rég vége a bajnokságnak és mit csináltak az óta? Hány új igazolás? Stegen? Semmire sem garancia, és már mi tudtuk fél éve, ők szerintem már egy éve lezsírozták. Bravo? Szintén semmire sem garancia, és nem tőle fognak nyugodtan aludni a szurkolók. A kölcsönből visszatért játékosokat pedig ne nézzük egyelőre erősítésnek (mert az előző klubjaikban sem volak világmegváltók). 1 hónap alatt sikerült nem venni senkit? Sikerült eladni még egy Kp-t akire lehetett volna a jövő csapatát építeni? És a legnagyobb, hogy a Chelsea beintett D. Luiz ügyben, de nem lehetett volna a Fabregas ügybe belevonni? Egy Marquinhos már jobb eset lenne, és azt is csak akkor tudjuk elhozni ha megveszik még Mexest is, és teljesen létszámfelettivé válik? És még akkor is nagyon drágán? Mi vagyunk mi, az Espanol? Semmi, azaz 0 respectünk van, nem jelentünk senkinek motivációt, rajtunk röhögnek basszus. Annyira méltatlan (ez a legjobb szó rá) ez a klubvezetés.
Neymart idehozzuk csilliárdokért, és legyen az egyik legjobban kereső, úgy hogy még semmit sem csinált Európában. Azonnal többet keres, mint a számtalan kupát nyert játékosok.
Vicc, vicc.
Rakiticet megvettünk Fabre helyett, ez is vicc.
És az is, hogy még egy épkézláb középhátvédről még csak nem is pletykálnak, hanem csak Matheuról. Sanchezről viszont igen, de Pedróról nem. Szintén gratula.
Annyira, de annyira nem tetszik semmi sem ami mostanában a csapatommal történik.