Subinho írta:! Kik jöttek akkor? Belletti, Marquez, Edmilson, Gio, Deco, Ronaldinho, Eto'o, Giuly és januárban Davids!!! Azért az nem gyenge névsor volt... Most is hasonlóra lenne szükség, nem pedig ilyen Lukaku, Musacchio, Abdennour... Ne már! Ne vicceljünk már! Ez a Barcelona, nem a Valencia, Sevilla, vagy az Inter, Milan, stb...
Belletti ha jól emlékszem a Villareal-ból jött, Marquez Monaco, Edmilson akkor tényleg top játékos volt, Gio nem tudom honnan jött.

Deco Porto, Ronaldinho PSG, Etoo Mallorca, Giuly is vagy Monaco vagy valamelyik francia csapat. Mind olyan játékos volt, aki sikeréhes de nem egy hú de topcsapatban volt, s nem is gigászi összegekbe kerültek. Okos igazolások voltak. Mussachio rossz játékos??Egyáltalán nem, Lukaku is baromi ígéretes, Abdennour-t én nem ismerem. Arra akarok célozni, hogy nem a neve határozza meg, hogy valaki jól illik be a gépezetbe vagy nem. Spanyol ligában is lehet kincseket találni. Hasonló okos igazolásokkal én is kiegyeznék, de már előre látom, hogy jön valami hú de nagy név (mint anno Ibra is pl, aki nem illett ide) és mindenki elhiszi, hogy na akkor ez aztán hú de jó volt. Vagy elhozzuk Luizt 40 millióért, mikor Verthongen, Mangala, Martinez, Laporte is lehetne nem ennyiért.
Én is kíváncsi vagyok mi lesz, én többször leírtam 3-4 igazolást tartok reálisnak. És nem biztos, hogy Suarezekben meg Agüerokban meg nem tudom ki még a sláger kellene gondolkozni. Suarezt én pl anno nagyon preferáltam nem hoztuk, most már 80 millióért meg már felesleges vagy ki tudja mennyibe kerül.