Azét azt a Ter Stegen gyereket sem írnám le, mert nagyon jól véd.mess2009 írta:azt írtam kapus ügyben, hogy egy lépést sem kellett volna tenniük a Spanyol Ligából, hogy jobbat találjanak a németnél, most javítok: még Barcelonából sem kellett volna elmenni az Espanyolból ez a Casilla gyerek bőven van olyan jó.
Örülök, hogy nemcsak én látom ugyanígy a helyzetet.palesz77 írta: De pár komolyabb beszélgetés az edzővel meg Xaviékkal, és beállna optimálisra a passz-csel arány szerintem. De én továbbra is támogatom a jövetelét, pont az tetszik benne, hogy elég tökösnek tűnik ahhoz, hogy ne csak Messire bízzon mindent, hanem ő maga törjön kapura ha esélye van rá.
az mindegy, hogy ki mit nyilatkozik, Bale is egész nyáron azt szajkózta tavaly, hogy marad a Spursben, és nézd meg hogy most hol játszik.Leon írta:
Kár érte mert Reus után Aguero is lenyilatkozta,hogy marad a Citynél!![]()
Egyébként ha Suarez el kezdi verni az asztalt,hogy ő mindenképp a Barcába akar menni akkor is ki kéne fizetni érte a 70-80 milliót?
Csak mert a piaci értéke jelenleg 50 millió euró körül van.Annyit megérne!
A David Luizos cikk elég kamuszagú. Nem tudom, hogy a Bild mennyire hiteles lap, de ez a kedvencem részem:Chino írta:
Megint beindult a pletykaáradat. Luizt állítólag inkább Münchenbe adná Mou, ráadásul sokkal olcsóbban. Legalábbis a Bild szerint. Mondjuk ez már azért is baromság mert ebbe a játékosnak is van beleszólása. Úgyhogy ha ide akar jönni és nem a németekhez, akkor Mou cumizhat.
Ez a túl nagypofájú dolgot hagyjuk már. Tellonak nem nagy a pofája, hogy beszól az edzőnek, vagy mi a bajod Deulofeuval. Nem tudom hányszor láttad játszani vagy miből gondolod. Jöjjön ide aztán nézzük meg mit tud. Telloért meg imádkozzunk ki 10-12 milliót a Pooltól.kadarzsolt85 írta:Hat ugyes de nem szeretem mert tul nagy a pofaja es amugy tudom ,hogy nem egy poszt de Hallilovic sokkal nagyobb tehetseg mint Gerrard tul nagykepu en azert nem szeretem inkabb a realban a helye mint nalunk!lamasia2867 írta:https://www.youtube.com/watch?v=9s2vrr7eJ74
Nem csúnya...![]()
Örülnék ha visszatérne Dulifuli![]()
Pedro meg mehet amerre lát...
Tellot én kölcsönadnám, akkor kiderülne, hogy tényleg csak kevés neki a játéklehetőség, vagy nem Barca-szint. Pedro szerintem is mehet, árából meg jöhetne Reus, csak sajnos lenyilatkozta, hogy meg minimum egy evet marad Dortmundban.Subinho írta:Az a helyzet, h amikor Tello rendszeresen játszott vmelyik szezon végén, ő is jól tolta. Csak hát Neymar mögött még Pesto is ott van. Én Pedrot passzolnám el és Tello lehetne a csere több játékkal. Dölo meg lehetne Alexis mögött...
Én sem vagyok elájulva Deulofeutól, bár kívánom, hogy rámcáfoljon. Tello helyére mindenesetre jöhet vissza gond nélkül, abból baj nem lehet. Viszont az érved nagyon nem helytálló, hiszen Te magad is elismered, hogy egyáltalán nem ugyanaz a posztja Halilovicnak és Deulofeunak. Ennyire erővel ne hozzuk ter Stegent, mert Neymar nem fog tudni kibontakozni.kadarzsolt85 írta:Hat ugyes de nem szeretem mert tul nagy a pofaja es amugy tudom ,hogy nem egy poszt de Hallilovic sokkal nagyobb tehetseg mint Gerrard tul nagykepu en azert nem szeretem inkabb a realban a helye mint nalunk!lamasia2867 írta:https://www.youtube.com/watch?v=9s2vrr7eJ74
Nem csúnya...![]()
Hat ugyes de nem szeretem mert tul nagy a pofaja es amugy tudom ,hogy nem egy poszt de Hallilovic sokkal nagyobb tehetseg mint Gerrard tul nagykepu en azert nem szeretem inkabb a realban a helye mint nalunk!lamasia2867 írta:https://www.youtube.com/watch?v=9s2vrr7eJ74
Nem csúnya...![]()
Azert az meg nem biztos, hogy nem igazolnak el. Volt mar olyanra pelda, hogy valaki kijelentette, hogy nem megy sehova, aztan megis mashol kotott ki. Remenykedek a nemet leigazolasaban, de a vb elott lekene zarni, amire elegge keves eselyt latok.Leon írta: Kár érte mert Reus után Aguero is lenyilatkozta,hogy marad a Citynél!![]()
Igen. Nem mindegy, hogy ki keresi, mennyiért keresi, mit ajánlanak, mibe megy bele a klubja. Sok minden eldőlhet itt még. Ha Alexis elmegy Reust mindenképp el kéne hozni... De az is lehet, hogy LE. Teljesen más nevekben gondolkodik mint mi. Már csak az a kérdés mennyire vág ez egybe azzal amit Zubiék akarnak.Chino írta:Leon írta:
Egyébként ha Suarez el kezdi verni az asztalt,hogy ő mindenképp a Barcába akar menni akkor is ki kéne fizetni érte a 70-80 milliót?
Nem azt kell nézni mi van a transfermarkton. Ha az lenne a mérvadó kis túlzással 150 millióból egy komplett csapatot lehetne építeni.
Leon írta:
Kár érte mert Reus után Aguero is lenyilatkozta,hogy marad a Citynél!Chino írta:Leon írta:Suarez ezt nyilatkozta nemrég:
"Sosem írtam alá olyan szerződést, amelyben záradék lett volna, amely elsőbbséget biztosít bármelyik csapatnak. Tudom, hogy jó idényem volt és azt is, hogy a sajtóban írnak erről-erről, de most kizárólag a világbajnokságra koncentrálok. Nem tudom, vajon a Barcelonának szüksége van-e egy "kilencesre", nagyszerű játékosaik vannak. A Barcánál nyilván tisztában vannak vele, milyen játékosok kellenek nekik és kiket szeretne az edző. Ez nem az én döntésem. Jelen pillanatban szerződés köt a Liverpoolhoz, mindent megteszek azokért a csapatokért, amelyek mezét viselem" - szögezte le Suárez.
Suarez ezen állítása alapján arra vár,hogy a Barca leendő edzője a csapatba igényelje őt?
Csakhogy még 4 éves szerződése van a Pool-lal + a Reallal kéne versengeni érte. Mindent összevetve legalább 70, de inkább 80 millió felett lenne az ára. Szóval kár is szót pazarolni erre.
csababarca írta:Suárez ennyiért már nem opció nekünk. Akkor kellett volna hozni,amikor Ajaxos volt, 30ért érkezhetett volna simán...azt hiszem a Pool 26,5ért vette meg. Annyiért aprópénz volt.