Daniel Alvés
- Leon
- Director del Fútbol
Amúgy élete végéig kitiltották a stadionból a Dani Alvesnek banánt dobó idiótát! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
-
- Jugador d'estrella
hihetetlen ez a pali. Ezt a banános sztorit megnézve újra annyira természetesen hje, hogy az már eszméletlen (jó értelemben)
és ami lett belőle:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... a-win.html" target="_blank
és ami lett belőle:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... a-win.html" target="_blank
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Valóságos lavinát indított el Alvés.MQuC írta:EGyébként nagyon durva, hogy tegnap óta mindenhol banános posztokat, képeket látni. Gondolom reklám videó is lesz idővel.
Egy a sok közül: Robi Carlos egyik örök kedvencem, mióta nem focizik felszedett pár kilót

Bűn rosszul játszik?LG írta:Igazad van, maradjon. Tökre megéri, igazán, bűn rosszul játszik, de ha egyszer ilyen jópofa dolgokat csinál, továbbra is itt a helye.Initom írta:
Hihetetlen figura . Többekkel ellentétben én megsiratnám ha távozna
![]()
Én azt siratom meg ha marad.

Abi & Tito
-
- Barça B
Hatalmas arc a brazil. Azért a vereségeknél lehet, hogy jól jön neki meg Pintonak a hülyéskedései. Az a banános jelenet
. Hozzáteszem tegnap a legjobb játékosunk volt, hiszen összehozot két gólpasszt, ilyen mikor volt legutóbb?
Am nem hiszem, hogy feltétlenül őt kéne hibáztatni a védekezésért. Azt anno még Guardiola találta ki, hogy csak 3 védő legyen hátul, akkor sem az ő hibája volt, hogy ott simán lekontrázhatóvá vált a Barca. Nálunk egyébként is összetettebb a jobbhátvéd feladata, mint máshol. A beadásai tényleg nem jók, igaz 170 centis emberkéknek a fejére ívelgethet.
Ami gond vele, hogy a beadási néha kb két méterrel mennek az ember mellé, ha ott Ibra van, az akkor se gól, pláne,hogy ha Messi áll ott középen. Nyilván sokan eladnák,de szerintem ebbe a rendszerbe jelenleg nincs alkalmasabb védő nála, talán csak Carvajal(
).
Ha meg mindenképpen el akarjuk adni, akkor maximum Lahm lenne jó a helyére, ráadásul ő még lehet Xavi pótlását is megoldaná
. 2 az 1-ben.
Egyébként Daninak meddig van szerződése azt nem tudja valaki? Már ha az elpasszolásánál vagyunk.

Ha meg mindenképpen el akarjuk adni, akkor maximum Lahm lenne jó a helyére, ráadásul ő még lehet Xavi pótlását is megoldaná

-
- Jugador d'estrella
Albat nagyon szeretem. Jó játékos. De közel sem játszik annyira fent mint Alves.Chino írta:
Mondjuk azzal már nem tudom felmenteni Alvest, hogy felmegy, de teper folyamatosan visszafelé, mert odaát Alba is rendre felmegy a támadásokkal, de vissza tud érni. Sokszor még középre is ő segít be.
Alba meccsenként 3-ad 4-ed annyit van elől mint Alves. Alba sokkal visszavontabban játszik, így könnyebb is visszaérni.Félreértés ne essék: Alba idén jobb teljesítményt nyújt mint Alves, csak azért írtam le, hogy jelezzem, ez az összehasonlítás kicsit fals
Senki sem mondta, hogy nem ez feladata, az baj, hogy rosszul oldja meg, támadásban és védekezésben is egyaránt hulla gyenge ebben a szezonban is. Fel lehet hozni a tegnapi gólpasszait, de kabaré szintű öngól volt mind2, gondolom nem hiszed, hogy Alves így akarta ezeket.eimenis1212 írta:komolyan mondom azért sírva lehetne fakadni néhány hülyeségen amiket itt látok.
Nyilvánvaló. Dani Alves egy renitens. Elmondja neki az edző, hogy nem menjen fel, és ne játszon jobbszélsőt, ő meg nyilván mindenféle retorzió nélkül évek óta nem hallgat senkire és csakazértis... Hagyjuk már!!! Nyilvánvalóan az a kérés felé, hogy így játszon, ebben a feltolt szerepkörben és a hátsó alakzatnak kellene tolódni jobbra ha nem ér vissza.
Rengeteget dolgozik. Nem vádolható azzal, hogy azért nem ér vissza mert nem fut. Labdavesztésnél sokszor részt vesz a letámadásban.
Nem tipikus jobbhátvéd. Meg kellene érteni.
Emellett az ő két "béna" beadásából született a gól. És az is nyilvánvaló, hogy ha az ellenfél beparkolja a buszt a kapu elé, akkor elég nehéz pontosan beadni. Meg úgy is nehéz, hogy nincsenek érkezőink, illetve azok 2 fejjel alacsonyabbak mint az ellenfél védői.
Nem akarom túlmagasztalni, de messze nincs vele annyi probléma mint amit sokan belemagyaráznak.
Fabregas szindróma. Lehúzás megy vele kapcsolatban , a pozitívum nem.
Tegnap Fabre beállt, megváltozott a játék dinamikája, sokkal pozitívabb lett a játékunk. Észrevette valaki? Nem. Majd ha le kell húzni mert gyengébben játszik akkor észre lesz véve ( pont ahogy Alves)

Fabgregast én tegnap ki emeltem, hogy jól játszott, visszaolvashatod a Bajnoki mérkőzések topicban. De ettől még a tavaszi szezon nagyobb részében gyatra ő is, nem ok nélkül megy a lehúzás.
Alvesnek az eddigi meccsein szörnyű beadásai voltak, de tegnap megmutatta, hogy ki a király!
Két (ön)gólpasszt is adott, más kérdés, hogy ez a két beadása volt a legjobb momentuma...

Két (ön)gólpasszt is adott, más kérdés, hogy ez a két beadása volt a legjobb momentuma...
Jól megoldotta a helyzetet, ezzel és a beszólásával még vissza is vágott.Deus írta:

- Chino
- Llegenda del Barça
Nem azért, de egy madridista jobban látja itt a dolgokat, mint egyes Barca-szurkolók.ferninho írta:de kit tudnátok hozni helyette? borzasztó a jobbhátvéd piac....tavaly egy Arbeloa - Essien duó hozta le azt a posztot egy Real Madridnál...LG írta: Igazad van, maradjon. Tökre megéri, igazán, bűn rosszul játszik, de ha egyszer ilyen jópofa dolgokat csinál, továbbra is itt a helye.![]()
Én azt siratom meg ha marad.óriási szerencséje volt idén a Realnak Carvajallal... ki gondolta volna, hogy hosszú évek után egy saját nevelés oldja meg a gondokat... senki nem gondolta volna, hogy a Leverkusenben kezdő jobbhátvéd lesz és hogy ennyi meccset fog tolni a Bundesligában, ami szerencsére nagyon is a hasznára vált.... én el nem tudom képzelni mi lett volna ha ő nincs, mert hosszú évekig hatalmas hiánya volt a Realnak a JHV poszt és sose tudták megoldani... és ha elengedik Alvest nem biztos, hogy találnátok nála jobbat, hiába van folyamatosan lehúzva Alves... okosan kell csinálnia ezt a Barcának, mert egy minőségi JHVet igazolni elég nehéz, nagyon-nagyon nehéz.
értem és látom, hogy miért küldenék el egyesek, néha jobbcsatárt játszik és ott se túl hatékonyan, kijelenthetjük, hogy az ellenfél védői előbb szereznek gólt a beadásaiból, mint a csapattársai... és sose ér vissza és ebből kapja a gólt a Barca, de nagyon nehéz lenne pótolni... Montoyára rábízni meg lehet korai lenne, aztán lehet sikerülne neki, ezt nem lehet megmondani...
érdekes lesz mi lesz vele, de sokkal fontosabb igazolások is vannak a JHV posztnál ,azért oda egy Alves és egy Montoya bőven elegendő. Sztem nagy rizikó lenne elengedni, aztán lehet jobban járna a Barca, ha ezt megtenné, sajnos ezt nem lehet előre megmondani.
Ha nem lenne prioritás más poszt és lenne elég pénz, akkor is iszonyatosan nehéz lenne egy jobbhátvédet hozni. Aki Montoyánál csak egy kicsit is jobb az is szinte elérhetetlen vagy nagyon drága. A játékospiacon évek óta a jobbekkekben szűkölködik leginkább. Hiába nem akkora erősségünk már és elég sok gólt kapunk róla egyelőre jobb opciónk nincs. Ha a többi fontosabb posztot letudtuk, akkor érkezhetne valaki. Én aki minőséget képviselne és lehetne rá építeni az szerintem Danilo, csak a Porto-ból nem könnyű igazolni normális áron. (Habár ha igazak a most felmerült pletykák, hogy a portugálok szeretnék Tellot, akkor lehetne egyezkedni. Alves ára+Tello+egy kis pénz és talán hozható lenne, de ez sajnos csak vágyálom)
Amúgy kíváncsi lennék az itteniektől ki lenne az akit az idei büdzséből meg tudnánk szerezni és annyival jobban járnánk vele.
Montoya egyelőre egy stabil csere szint, rotálásra tökéletes, de vele egy szezonnak nekimenni öngyilkosság, főleg annak tudatában, hogy látjuk hogyan esnek ki sorra a játékosaink.
Mondjuk azzal már nem tudom felmenteni Alvest, hogy felmegy, de teper folyamatosan visszafelé, mert odaát Alba is rendre felmegy a támadásokkal, de vissza tud érni. Sokszor még középre is ő segít be.
A köv. szezont még vele kell lehozni, utána viszont tényleg kell keresni valakit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2014.04.28. 14:06:38-kor.
Forca Barca!!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Na mindenkinek jó legyen, Alvest betesszük középpályára vkp-nak, kirohangálhatja magát, a helyére meg hozunk egy defenzívebb védőt (nevet ha megöltök se tudok) és sok év után megint a bal oldalunk lesz aktívabb Albával, Inivel, Neymárral... slussz-passz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador d'estrella
komolyan mondom azért sírva lehetne fakadni néhány hülyeségen amiket itt látok.
Nyilvánvaló. Dani Alves egy renitens. Elmondja neki az edző, hogy nem menjen fel, és ne játszon jobbszélsőt, ő meg nyilván mindenféle retorzió nélkül évek óta nem hallgat senkire és csakazértis... Hagyjuk már!!! Nyilvánvalóan az a kérés felé, hogy így játszon, ebben a feltolt szerepkörben és a hátsó alakzatnak kellene tolódni jobbra ha nem ér vissza.
Rengeteget dolgozik. Nem vádolható azzal, hogy azért nem ér vissza mert nem fut. Labdavesztésnél sokszor részt vesz a letámadásban.
Emellett az ő két "béna" beadásából született a gól. És az is nyilvánvaló, hogy ha az ellenfél beparkolja a buszt a kapu elé, akkor elég nehéz pontosan beadni. Meg úgy is nehéz, hogy nincsenek érkezőink, illetve azok 2 fejjel alacsonyabbak mint az ellenfél védői.
Nem akarom túlmagasztalni, de messze nincs vele annyi probléma mint amit sokan belemagyaráznak.
Tegnap Fabre beállt, megváltozott a játék dinamikája, sokkal pozitívabb lett a játékunk. Észrevette valaki? Nem. Majd ha le kell húzni mert gyengébben játszik akkor észre lesz véve ( pont ahogy Alves)
-
- Jugador d'estrella
[quote="ferninho"][quote="LG"]
Igazad van, maradjon. Tökre megéri, igazán, bűn rosszul játszik, de ha egyszer ilyen jópofa dolgokat csinál, továbbra is itt a helye.
Én azt siratom meg ha marad.[/q
Bűn lenne megtartani, ha még pénzt is adnak érte. Az nem érv, hogy nehéz a helyére klasszis jobbhátvédet hozni. Akkor játsszon ott egy tehetséges középső védő és szabják ehhez a taktikát. Vagy jöjjön át Adriano és Alba mögé hozzanak fel tartaléknak egy fiatalt (Bagnac v. Grimaldo)
Igazad van, maradjon. Tökre megéri, igazán, bűn rosszul játszik, de ha egyszer ilyen jópofa dolgokat csinál, továbbra is itt a helye.

Én azt siratom meg ha marad.[/q
Bűn lenne megtartani, ha még pénzt is adnak érte. Az nem érv, hogy nehéz a helyére klasszis jobbhátvédet hozni. Akkor játsszon ott egy tehetséges középső védő és szabják ehhez a taktikát. Vagy jöjjön át Adriano és Alba mögé hozzanak fel tartaléknak egy fiatalt (Bagnac v. Grimaldo)
de kit tudnátok hozni helyette? borzasztó a jobbhátvéd piac....tavaly egy Arbeloa - Essien duó hozta le azt a posztot egy Real Madridnál...LG írta: Igazad van, maradjon. Tökre megéri, igazán, bűn rosszul játszik, de ha egyszer ilyen jópofa dolgokat csinál, továbbra is itt a helye.![]()

értem és látom, hogy miért küldenék el egyesek, néha jobbcsatárt játszik és ott se túl hatékonyan, kijelenthetjük, hogy az ellenfél védői előbb szereznek gólt a beadásaiból, mint a csapattársai... és sose ér vissza és ebből kapja a gólt a Barca, de nagyon nehéz lenne pótolni... Montoyára rábízni meg lehet korai lenne, aztán lehet sikerülne neki, ezt nem lehet megmondani...
érdekes lesz mi lesz vele, de sokkal fontosabb igazolások is vannak a JHV posztnál ,azért oda egy Alves és egy Montoya bőven elegendő. Sztem nagy rizikó lenne elengedni, aztán lehet jobban járna a Barca, ha ezt megtenné, sajnos ezt nem lehet előre megmondani.
madridista
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ek-2332025" target="_blank
azért az utolsó képen elmosolyodtam
azért az utolsó képen elmosolyodtam

Igazad van, maradjon. Tökre megéri, igazán, bűn rosszul játszik, de ha egyszer ilyen jópofa dolgokat csinál, továbbra is itt a helye.Initom írta:Game90 írta:Alves: "Banana incident? I'm in Spain for 11 years now, and it happens since the start. You have to laugh at those retards."
Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."Hihetetlen figura . Többekkel ellentétben én megsiratnám ha távozna

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Általában indokolatlannak érzem a beszólásait, de ennek itt volt az ideje. Mocsok dolog volt, erre ilyen módon kell válaszolni.Game90 írta:Alves: "Banana incident? I'm in Spain for 11 years now, and it happens since the start. You have to laugh at those retards."
Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Deus
- Boixos Nois
Game90 írta:Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."
ez mekkora szöveg :''''D fúúú, hogy oltja...

Nagyon nagy pali!
De sajnos a pályán nyújtott teljesítménye kritikán aluli, rossz beadásai vannak. Nem bánnám, ha eladjuk. Igaz, fájni fog a szívem érte, de muszáj. A csapat érdekében...

Game90 írta:Alves: "Banana incident? I'm in Spain for 11 years now, and it happens since the start. You have to laugh at those retards."
Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."

Abi & Tito
-
- aka Game90
Alves: "Banana incident? I'm in Spain for 11 years now, and it happens since the start. You have to laugh at those retards."
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
kellett neki, egy kis energia, kifáradt a sok "jó" beadástólCapon írta:Lazán reagálta le a dolgotBarcafanTomee írta:Lehet ezért megbüntetik a Villarealt, vagy azért ússzák meg ahogy Alvés reagált
Vagy Alvest büntetik mint a Tour-on, ott sem fogadhatsz el senkitől frissítőt csak az arra kijelölt személytől

- Capon
- Llegenda del Barça
Lazán reagálta le a dolgotBarcafanTomee írta:Lehet ezért megbüntetik a Villarealt, vagy azért ússzák meg ahogy Alvés reagált

Vagy Alvest büntetik mint a Tour-on, ott sem fogadhatsz el senkitől frissítőt csak az arra kijelölt személytől

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi