Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Teljesen igazat adok ferninek.ferninho írta: ki van megtalálva a tegnapi meccs után, na ki?? persze, hogy Cristiano Ronaldo, aki nem is játszott... nem érzitek ezt már nagyon gáznak?
és ezt az esetet nem kell semmihez se hasonlítani, azért ez egy full más eset, mintha mind a ketten játszottak volna, de biztos csak pózolni ment oda Messihez, ez is kellett az "építsünk fel CRnek egy jó kis imidzset" portfólióhoz.
Ez idáig hiányzott neki és rászóltak ,hogy menjen oda pózolni Messi mellé, mert milyen jól néznének ki.
ki van megtalálva a tegnapi meccs után, na ki?? persze, hogy Cristiano Ronaldo, aki nem is játszott... nem érzitek ezt már nagyon gáznak?Mihu írta:Vígasztalni...aha persze, végül is egy győztes kupadöntő után nagyon könnyű odamenni pózolni a fotósoknak, ahogy vigasztalom szegény Messikét. Vesztes meccs után valahogy nem láttam, ahogy odament volna, és a bolha nyakába borulva gratulál neki...mirko1199 írta:Ronaldo ezzel az öltöny fullcap kombóval úgy nézett ki, mint egy kib zott ovodás. Hogy én mennyire uuutálom a "divatot".
oda megy vigasztalni,mert egy igazi sportember,erre te ezt veszed észre?
Vígasztalni...aha persze, végül is egy győztes kupadöntő után nagyon könnyű odamenni pózolni a fotósoknak, ahogy vigasztalom szegény Messikét. Vesztes meccs után valahogy nem láttam, ahogy odament volna, és a bolha nyakába borulva gratulál neki...mirko1199 írta:Ronaldo ezzel az öltöny fullcap kombóval úgy nézett ki, mint egy kib zott ovodás. Hogy én mennyire uuutálom a "divatot".
oda megy vigasztalni,mert egy igazi sportember,erre te ezt veszed észre?

Azért remélem Messi jobb keze nem ott van, ahol a kép alapján sejteni lehetne:))))))))corol írta:Na ezt is megértük, hogy CR7-nek kell vigasztalnia Messikénket.
http://www.nb1.hu/sites/default/files/hirkep/ronmes.jpg" target="_blank

Úgy gondolom, hogy ez jót tenne neki is, meg a csapatnak is. De még lecserélni sem meri Tata, nemhogy ezt.visca el barca írta:holnap tenném fel az első repcsire, és augusztusig szevasz. fáj nézni ezt a kedvtelen kínlódást. az utolsó x meccs uis tétnélküli
Alfa írta:Amúgy meg szerintem messi már egy "kicsit" a vb-re tartalékol nem akar megsérülni hiszen már csak a vb hiányzik neki, le merném fogadni , hogy ott hajtani fog

Nem akarok mindent Messire fogni, de ebben az lehet az elsőszámú ok, hogy az argentin nagyon kiveszi magát a játékból az utóbbi időben. Ez nem csak Neymarral figyelhető meg, hanem Cesc-el és Inivel is, akikkel folyamatosan nyomta az összjátékokat, adták egymásnak az assistokat.corol írta:Én azt hittem, hogy a két zseni (Messi&@Neymar) simán szétszedi majd a védelmeket. Erre mit látunk, nem is nagyon keresik egymást a labdákkal, semmi összjáték, trükk, lendületes közös támadásvezetés. Úgy "elvannak" egymás mellett a pályán. A kettejük viszonyában én Messi oldaláról tapasztalok inkább elutasító jeleket.
Hasonlóan látom, annyi kiegészítéssel, hogy ősszel azért volt köztük összhang, de a tavaszi szezonra egy-két esetet leszámítva tényleg eltűnt. Én is Messit tenném ebben az ügyben bűnbaknak, de bízom benne, hogy helyrejönnek a fejében a dolgok, és a következő szezonban már tényleg láthatunk szép összjátékokat tőlük.corol írta:Én azt hittem, hogy a két zseni (Messi&@Neymar) simán szétszedi majd a védelmeket. Erre mit látunk, nem is nagyon keresik egymást a labdákkal, semmi összjáték, trükk, lendületes közös támadásvezetés. Úgy "elvannak" egymás mellett a pályán. A kettejük viszonyában én Messi oldaláról tapasztalok inkább elutasító jeleket.
számomra nagyon meglepő, hogy Neymar egyáltalán nem lövi a szabadokat. Pedig a válogatottban már eresztett pár szép szabigólt. Meg Xavi is csak nagy ritkán jut szóhoz Messi mellett.visca el barca írta: nah meg amitől agygörcsöt kapok, h a baloldali szabadokat is ő végzi el. miért nem lehet egy jobblábasra bízni?
Mondjuk azt be is kell rúgni....MQuC írta:Ráadásul a real ellen kettő tizenegyesből volt.... Azért sem ő harcolt meg.
Húh én is felhúztam magam ismét. Pont két ilyen sorsdöntő mérkőzésen nyújt ilyen értékelhetetlen teljesítményt. Semmi akarat, semmi küzdés, enervált, unott, minősíthetetlen produkció.Lionel85 írta:A csapat és Messi teljesítménye függ egymástól. Zsinórban második meccsén tűnt el, úgy gondolta, hogy néhány meccsen rúgott gól, közte a Real elleni mesterhármas már elég. Sajnos nem elég. Messi eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Nulla teljesítmény.

nem tudom h cinikusan írtad-e vagy semAlcantara írta:Biztos az az oka, hogy már mindenki hozzászokott ehhez a teljesítményhez. Tőle már nem várunk semmi többet ebben a bajnoki évadban.visca el barca írta:érdekes h ide senki nem írt.