persze. de ez annyira alap, hogy már le sem írtamChino írta:de ez nem az ő érdeme, hanem, hogy ilyen kp volt mögötte.

persze. de ez annyira alap, hogy már le sem írtamChino írta:de ez nem az ő érdeme, hanem, hogy ilyen kp volt mögötte.
visca el barca írta:fú ez nagyon komoly. nem. a komoly az, h mindezt 26 éves korára elérte. ha 34-35 éves koráig focizik, simán rátolhat minden statra +50-60 %-ot. őszintén megmondom, nem hiszem h lesz valaha még egy ilyen eredményes és ennyi rekordot felállító pali a futball történelmében.
fú ez nagyon komoly. nem. a komoly az, h mindezt 26 éves korára elérte. ha 34-35 éves koráig focizik, simán rátolhat minden statra +50-60 %-ot. őszintén megmondom, nem hiszem h lesz valaha még egy ilyen eredményes és ennyi rekordot felállító pali a futball történelmében.
Az utóbbi időben én is kritizáltam őt, és meg mertem jegyezni, hogy fölötte is telik az idő. Valóban fantasztikusan játszott a Rayo ellen (azért csak halkan: ez egy kiesőjelölt csapat), de nagyon bízom benne, hogy a folytatás menni fog immár önbizalommal telve pl. a City ellen is. Tény, hogy az ő játékhoz való hozzáállása óriási mértékben meghatározza az egész csapat teljesítményét (aminek vannak negatív hatásai is), ezért nézzük el neki nehezebben ha rossz napja (vagy bizony néha meccsei) vannak.mess2009 írta:én szoktam kritizálni Messit, amikor (szerintem, és sok más fórumozó szerint) erre okot ad, elsősorban az adott meccs, vagy időszak alatt nyújtott teljesítménye okán! nem kéne azonban ezt összemosni azzal, hogy mit tett a múltban, milyen adottságai vannak, és főként,hogy még mit tehet ezután.
már sokszor megjegyeztem, hogy a legjobb korszakában is jellemző volt rá, hogy ha egy meccsen nem jöttek össze a dolgok az elején, vagy nagyon kemény védőket állítottak rá elveszítette a kedvét és leállt( sétált). most is egy ilyen időszakon mehetett át, a sérülése miatt és talán amit sokan emlegetnek, hogy a magánéleti gondok is visszahúzták. én is azt láttam a Sevilla ellen, hogy talán átbillent a görcsös akaráson, vagy inkább a kedvetlenségen, és a gólok reméljük vissza adják a motivációját. én mindenesetre szurkolok neki mint ahogy eddig is tettem, még akkor is amikor a hibáiról, a kedvetlenségéről, vagy a hozzáállásáról írtam. jósolni persze nem merek, de amit legutóbb láttam az kétségtelenül reményt keltő.
nagyon örülök Messi tegnapi játékának úgy tűnik újra elérte az "üzemi hőfokát" és nyugodtan beismerhetem, hogy az összeesküvés elméletem a VB.-t illetően nem jött be. azt azért a tárgyilagosság kedvéért megjegyezném, hogy olyan átemelős gólt mások is tudnak, legutóbb pl. Robbent láttam a Bayern meccsén...Normandia írta:De jó volt nézni Leot és a többieket. Kedvel és akarással játszottak. Régen láttam ennyire összeszedettnek Messit és az első gólja fantasztikus volt.Erre csak Ő képes. Remélem ez az állapot megmarad a Cityre is. Hajrá Barca
Szívesen megkóstolnám Messi főzdéjétCapon írta:Gordon Messi
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/" target="_blank ... eo-2314965