Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2013.11.22. 15:05:50

Kalap1988 írta:Atomot Nekik! Ne könyörgömözzél légyszíves, mert én VEB-re reagáltam, nem azt fejtegettem, hogy ki reklámoz kit. ....
OFF: Ha figyelmesen elolvasd a saját hozzászólásod első bekezdését, amiben a azt taglalod, hogy Messi nem vmi huszadrangú tv műsor szereplője, akire úgy kell felhívni a figyelmet, akkor neked is lejön, hogy itt pontosan arról írtál, hogy Messinek(!) nem kell reklám. Mintha D@G Messit reklámozta volna és nem saját magát. Szóval mielőtt engem ekézel szövegértésből, olvasd el figyelmesen, mit is írtál.
ON:
Amúgy nem kell rögtön lebohócozni egy sztár öltözködését. Ettől sokkal "érdekesebb" dolgok is előfordulnak a pódiumokon/vörös szőnyegeken. Én biztos nem venném fel, de ez más lapra tartozik. Nem tudom hányan vannak itt, akik emlékeznek arra, hogy a 90-es években hány meg hány manager "pompázott" méregzöld meg püspöklila zakóban, nem csak Mo-n, hanem "ajrópában" is. Az öltözködésével Messi megadta a tiszteletet az esemény rangjának, és kellően konzervatív is volt. Volt benne egy kis polgárpukkasztás (a jelek szerint talált is :lol: ), hát Istenem, nagy ügy... :roll:
Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986) ;-)
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.22. 10:42:58

félreértések elkerülése végett, természetesen nem messit kell reklámozni, hanem az öltönyt. bárhol ahol kép van az aranycipő átadásáról, vagy a leírásban, vagy a kommentek között szerepel hogy milyen ronda a zakó, de legfőképpen az, hogy DOLCE & GABBANA márkájú. ha ez egy sima fekete zakó lenne rajta, senki nem beszélne róla, így nem lenne reklám. olyan ez mint mikor vki értelmes teljesítménnyel akar kirukkolni a tömegből, aztán a sokadik próbálkozásként rájon, hogy ma már a hulyékre (vv béla meg ilyenek) vevők az emberek
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.11.22. 10:05:46

Atomot Nekik! Ne könyörgömözzél légyszíves, mert én VEB-re reagáltam, nem azt fejtegettem, hogy ki reklámoz kit. Ő pedig azt írta, hogy ez reklám, mert így mindenki "róla" beszél. Azaz Messiről. Erre válaszoltam, kéretik értően olvasni! Egyébiránt vica verza a dolog, de ha már itt tartunk, akkor szerintem igényességgel is reklámozhatnának, nézz körül, hogy a díjátadókon ki miben van, ettől sokkal normálisabb ruhában vannak világsztárok és nem csinálnak belőlük bohócot a megbízóik, meg a marketingesek... Attól még, hogy valaki hajlamos a csínytevésre, nem feltétlen öltözik úgy,mint egy idióta, és Messi a hétköznapokban nem is szokott extravagánsan öltözni... Márpedig ennek tükrében gyanítom, hogy nem sok köze van a karakteréhez....
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2013.11.22. 08:07:31

Kalap1988 írta:
visca el barca írta:
miihii írta:Szerencsétlen gyereket hihetetlen micsoda borzasztó cuccokba tudják bújtatni. Oké, h ez egy 5000 jurós D&G szerkó, de attól még ocsmány :oops: Bár a pöttyösnél még mindig sokkal szebb :lol:
ezt hivjak ugy hogy reklam. ha ráadnak egy sima fekete öltönyt, akkor a kutya nem beszélne róla

De ő nem egy tehetségtelen, 5-ik vonalbeli Budapest tv-és, Ezotv-és, vagy épp Nótatv-és műsorvezető, akire úgy kell felhívni a figyelmet, úgy kell reklámot teremteni neki, hogy beöltözteted idiótának :) Messiről akkor is beszélnek, ha normálisan, vagy épp feltűnően elegánsan van felöltözve, nem szorul rá erre az ocsmányságra... Bizonyára ezért csinálják, de ez esetben szerintem elhibázott, nem is illik a karakteréhez. Van akinél ez működik, nála szerintem nem.
Könyörgöm, nem Messit reklámozzák, hanem fordítva, Messi őket! Magukra hívják fel a figyelmet! Messi meg nem kevés pénzért vállalta, hogy abba gúnyába bújik, amit ők ráadnak. A már másik kérdés, hogy illik-e a karakteréhez. Szerintem pedig illik: Messi alapból csendes, visszahúzódó, de nem megy a szomszédba egy kis csínytevésért (gyerekkorában is ilyen volt), viccelődésért (pl. Agüeroval készült interjúja megvan?), csak nem ez tölti ki minden pillanatát, mint pl. Piqué-nek. Egyébként szerintem sem annyira gáz ez a jakó. :lol: =D>
Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986) ;-)
kamcore
Jugador del Barça

2013.11.22. 02:26:07

Kövezzetek meg, de szerintem menő volt! :D

Viszont a tavalyi, na az gáz.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.11.21. 23:35:29

visca el barca írta:
miihii írta:Szerencsétlen gyereket hihetetlen micsoda borzasztó cuccokba tudják bújtatni. Oké, h ez egy 5000 jurós D&G szerkó, de attól még ocsmány :oops: Bár a pöttyösnél még mindig sokkal szebb :lol:
ezt hivjak ugy hogy reklam. ha ráadnak egy sima fekete öltönyt, akkor a kutya nem beszélne róla

De ő nem egy tehetségtelen, 5-ik vonalbeli Budapest tv-és, Ezotv-és, vagy épp Nótatv-és műsorvezető, akire úgy kell felhívni a figyelmet, úgy kell reklámot teremteni neki, hogy beöltözteted idiótának :) Messiről akkor is beszélnek, ha normálisan, vagy épp feltűnően elegánsan van felöltözve, nem szorul rá erre az ocsmányságra... Bizonyára ezért csinálják, de ez esetben szerintem elhibázott, nem is illik a karakteréhez. Van akinél ez működik, nála szerintem nem.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.21. 23:12:25

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2013.11.21. 22:49:50

Szerencsétlen gyereket hihetetlen micsoda borzasztó cuccokba tudják bújtatni. Oké, h ez egy 5000 jurós D&G szerkó, de attól még ocsmány :oops: Bár a pöttyösnél még mindig sokkal szebb :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.20. 17:13:57

Az a lakodalmas zakó rajta nagyon üt! :mrgreen:
Júniusban véget értek a bajnokságok,tehát fél évet kellet rá várni mire odaadták?Mire vártak ennyit? CR7 bojkottálta a díjátadót korábban? :mrgreen:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.20. 17:03:58

Harmadik alkalommal vette át az Aranycipőt. 8)

Kép

"I dedicate the trophy to those who love me and support me in difficult times, and to my teammates, without them I wouldn't have won."

Ezt a rózsás cuccot biztos Alvestől kapta kölcsön. :lol:
MessiCesc
Capitá del Barça

2013.11.18. 18:34:28

Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.18. 13:27:51

Óriási ezt a fiút és ezt a csapatot nézni. Meg is van a kedvcsináló szombat 16:00-ra. Kár, hogy Messi nélkül, de remélhetőleg hamar kiheveri ezt a sérülést, aztán ott folytatja, ahol ezekben a videókban abbahagyta. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Noncsi20
Barça C

2013.11.16. 22:09:57

Sziasztok! Lehet, hogy volt már róla szó, de a segítségeteket szeretném kérni. Közületek kért már valaki postai úton esetleg autogrammot Messitől? És ha igen milyen címre postázta? Mert én csak a Barcelona címét találtam meg. Illetve mennyi idő volt, míg választ kapott? Én karácsonyra szeretném ajándékba, nem tudom kivitelezhető-e. Ezzel kapcsolatban ha valaki tud valamit írjon. Köszönöm szépen :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.16. 20:42:33

zola8787 írta:Valami miatt úgy emlékszem, hogy egy Albacete-i meccsen debütált, ráadásul egy góllal. Bár lehet ez "csak" a bajnokságot érintette (vagy butaság amit írtam és semmi igazságalapja) :D
A Porto ellen debütált a nagycsapatban, de az csak egy barátságos meccs volt. Tétmeccsen az Espanyol ellen mutatkozott be, aztán valóba n az Albacetének rúgta első Barça-gólját pár hónappaé később. :)
zola8787
Director del Fútbol

2013.11.16. 20:39:31

sörvirsli írta:10 éve debütált MESSI a Barca nagycsapatában.
2003.nov. 16-án egy Porto elleni meccsen akinek az edzője akkoriban épp mindenki kedvence,azaz: Zsozé Nyunyinnyó volt.
Az király :)

Valami miatt úgy emlékszem, hogy egy Albacete-i meccsen debütált, ráadásul egy góllal. Bár lehet ez "csak" a bajnokságot érintette (vagy butaság amit írtam és semmi igazságalapja) :D
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.16. 20:25:41

10 éve debütált MESSI a Barca nagycsapatában.
2003.nov. 16-án egy Porto elleni meccsen akinek az edzője akkoriban épp mindenki kedvence,azaz: Zsozé Nyunyinnyó volt.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

MatyiG
Adminisztrátor

2013.11.15. 23:36:34

Az a 09-10-es szezon második fele valami brutális volt. Nem tudom mikor lesz képes még egyszer olyan formában játszani.

Unalmas. :? :lol:
Lionel Messi ● Tiki-Taka 2013 :
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.15. 13:59:58

A Barça hivatalos YouTube-csatornája elkezdte feltöltögetni Messi összes Barça-gólját szezonok szerinti bontásban. 8)

2005-2006
2006-2007
2007-2008
2008-2009 (1. rész)
2008-2009 (2. rész)
2009-2010 (1. rész)
2009-2010 (2. rész)
2010-2011 (1. rész)
2010-2011 (2. rész)

Egyelőre ennyi. :)

szerk.: Elkezdtem nézni... Messi Ronaldinho nyakába ugorva ünnepel... Libabőr.
mess2009
Director del Fútbol

2013.11.15. 08:12:10

azért az egy figyelemre méltó info volt amit az argentin orvostól tettek közzé! hogy tu.illik ..."ha a combizom egymásután többször is elszakad.....(ráadásul mindkettőben ezt már én mondom hozzá) ... ott az az egész combizom beteg!..."
nekem az első pillanattól kezdve valami nem stimmelt az ő sérüléseivel, a kisérő szitukkal, volt és még ma is van valami titkolózás körülötte. a sérülések 99% ban a pályán egy jól látható, érzékelhető szituációban következnek be, aminek nyomán a nézők is láthatják, hogy sérülés történt!(köszönhetően a szuper lassításoknak is.) Messinél alig történt ilyesmi, volt olyan le sétálása amiről még a rendezők is lemaradtak, csak utólag játszották be az esetet, az első kommentárok többnyire csak biztonsági okokról szóltak, majd később jöttek a titokzatos izom problémák.
Messi tehát - úgy tűnik - beteg, hogy mennyire és hogy valójában mi baja az szerintem egyelőre homály.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.14. 13:39:05

ez eddig is egyértelmű volt, mármint az, hogy ronaldo rengeteg próbálkozik.

ezt még akkor is levágja az ember, ha esetleg a meccset nem is nézi, mert mondjuk egy eredmenyek.com-os írásos online közvetítésben is szinte folyamatosan látod, hogy "ronaldo távoli lövése kerülte el a kaput", "ronaldo került közel a gólhoz, de hárított a kapus", "ronaldo tüzelt, a védők blokkolták" vagy "ronaldo rúgta rá éles szögből, gól azonban nem született".

emlékszem, hogy tavaly a bl-ben ronaldo 53x lőtt kapura, messi 28x.
pedig messi sem az a figura már, aki mindent lepasszol, vagy meccsenként 3x kerül hozzá a labda.
Chino
Llegenda del Barça

2013.11.14. 13:28:55

Azért Messinek sem sikerült rosszul az idénykezdet, szóval nem hiszem, hogy itt valamilyen lejtmenetről kellene beszélni. Egyik napról a másikra senki nem felejt el focizni. Annak meg külön örülök, hogy inkább a portugál van rivaldafényben. Ha nem jön minden meccsen majd a mesterhármas ki fogják őt kezdeni, ahogy a Bolhát is ha egy meccsen nem lőtt gólt vagy nem adott gólpasszt.

Én nem akarom elvitatni Cr-től az érdemeit, mert a kiválásával jelenleg a Madrid valószínűleg a Villareal mögött kullogna, és fossa a gólokat, de azért van egy érdekes kis adat :

Cristiano Ronaldo egymaga több lövéssel próbálkozott az idei szezon során, mint Benzema, Isco, Modric és Ramos és Di María. A portugál támadó nevéhez eddig 88 kísérlet került fel, az említett öt játékos pedig összesen 85 alkalommal próbálkozott. Közölük a francia támadó veszélyeztetett a legtöbbször, szám szerint 28-szor.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.14. 12:32:46

sörvirsli írta:A cikk egy vicc, CR most nagy királynak érzi magát és tényleg sok gólt is rúg,de milyen csapatoknak is?És hányat 11esből? Hány gólt rúgott a klasszikuson, az ATM elleni otthoni vesztes meccsükön? :roll:
A röhej az egészben az,hogy Messi sérülése kellet ahhoz,hogy CR a sok góljával kitűnjön mert Leo egészségesen megint előtte lenne,mint ahogy az előző években mindig is.
Amúgy CR bő 2 évvel idősebb,majdnem annyi meccset játszik mint az argentin,sokat fut,sokat ütközik,hogy a fenébe nem sérül le soha? (Amúgy nem kívánom neki és másnak sem.)
Remélem Messi meg ha jól érzi magát mondjuk 4 hét múlva és esetleg játszani akar,akkor Tata és az orvosi stáb is mer majd neki nemet mondani.Egyszer az életbe most már regenerálódjon tökéletesen!
Hányat passzolgat be 5 méterről üres kapuba?

Nyilván azért nem sérül le, mert ő neki tiszta, kidolgozott izmai vannak. Messi meg egy gnóm, akit ki tudja milyen pirulával etetnek, hogy ne derüljön ki, hogy még 2 lába van....

Egyébként ahogy mondod, sehol nem lenne Messihez képest, ha nem lenne sérült. Itt nem a gólmennyiségre célzok, mert azokat nem lehet tőle elvenni. Csak meg kéne nézni, hogy a 2 játékos mit művel a labdával... Mintha vki azt mondaná, hogy Gerd Müller lett volna olyan jó játékos, mint Maradona. Statisztikailag lehet (sőt), de játékban...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.14. 12:20:38

A cikk egy vicc, CR most nagy királynak érzi magát és tényleg sok gólt is rúg,de milyen csapatoknak is?És hányat 11esből? Hány gólt rúgott a klasszikuson, az ATM elleni otthoni vesztes meccsükön? :roll:
A röhej az egészben az,hogy Messi sérülése kellet ahhoz,hogy CR a sok góljával kitűnjön mert Leo egészségesen megint előtte lenne,mint ahogy az előző években mindig is.
Amúgy CR bő 2 évvel idősebb,majdnem annyi meccset játszik mint az argentin,sokat fut,sokat ütközik,hogy a fenébe nem sérül le soha? (Amúgy nem kívánom neki és másnak sem.)
Remélem Messi meg ha jól érzi magát mondjuk 4 hét múlva és esetleg játszani akar,akkor Tata és az orvosi stáb is mer majd neki nemet mondani.Egyszer az életbe most már regenerálódjon tökéletesen!

Daweed
Jugador del Barça

2013.11.14. 11:49:49

mazsom írta:Folytatás:

http://444.hu/2013/11/13/vissza-tudja-e" target="_blank ... onaldotol/
Visszavenni a koronát? Szerintem Ronaldo nagyon nem jár messi előtt. Az más tészta, hogy Messi megsérülgetett mostanában, és sokat kihagyott, plusz ugye most ez a 6-8 hét. De ha nem is játszik a sérülés miatt, hogy a krixkrax lehetne már összehasonlítani őket?

Ez olyan, hogy van egy bmw-m, havernak meg egy opel. Mindkettő jó autó de a bmw azért csak jobb.
Namost ha az én bmw-mnek defektje van, attól még az opel nem válik jobb autóvá..
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.11.14. 11:16:41

Hülyén hangzik, de ebből a sérülésből még akár vmi nagyon jó dolog is kisülhet. Fizikálisan jót fog neki tenni ez a pihi, már nagyon ráfér, nyilván nem ez a legszerencsésebb formája, de tekintve, hogy papíron nem lesz nagyon húzós meccsünk az elkövetkezendő 1,5 - 2 hónapban, még így is belefér. Remélem tényleg profi módon tervezik meg neki a a visszatérés menetét az orvosok, minden szempontot figyelembe véve.

A másik része a dolognak a mentális faktor. Az utóbbi időben kicsit beleszürkült ebbe az egészbe, ezzel együtt még így is az egyik legjobb volt, nem mondom, hogy rossz teljesítményt nyújtott. A hozzáállásán viszont látszott, hogy ha nem is unja amit csinál, de nagyon megszokta. Kis túlzással már lassan ahhoz is hozzászokhatott, hogy aranylabdát kap. Ebben a helyzetben nem árt, ha most egy kicsit csak a lelátóról vagy a tévéből nézheti, amit csinálnak a társak és ismét kiéhezik a játékra. Én személy szerint azt se bánom, hogy CRnek ennyire megy, ebből kifolyólag aztán néhol lehúzzák Messit a szokásos "ki a jobb" polemizálásokban.

Remélem mindezek a tényezők olyan irányba hatnak majd, hogy amikor visszatér, akkor bizonyítási vágytól és játékkedvtől duzzadva teszi azt, és szeretné elhallgattatni, akit el kell. Mert ha ez így lesz, akkor abból nagyon jól jöhetünk ki, márpedig egy olyan ember, aki amikor a pályán verekedés van, akkor is a labdát nézi általában, erre simán képes lehet.
Válasz küldése