OFF: Ha figyelmesen elolvasd a saját hozzászólásod első bekezdését, amiben a azt taglalod, hogy Messi nem vmi huszadrangú tv műsor szereplője, akire úgy kell felhívni a figyelmet, akkor neked is lejön, hogy itt pontosan arról írtál, hogy Messinek(!) nem kell reklám. Mintha D@G Messit reklámozta volna és nem saját magát. Szóval mielőtt engem ekézel szövegértésből, olvasd el figyelmesen, mit is írtál.Kalap1988 írta:Atomot Nekik! Ne könyörgömözzél légyszíves, mert én VEB-re reagáltam, nem azt fejtegettem, hogy ki reklámoz kit. ....
ON:
Amúgy nem kell rögtön lebohócozni egy sztár öltözködését. Ettől sokkal "érdekesebb" dolgok is előfordulnak a pódiumokon/vörös szőnyegeken. Én biztos nem venném fel, de ez más lapra tartozik. Nem tudom hányan vannak itt, akik emlékeznek arra, hogy a 90-es években hány meg hány manager "pompázott" méregzöld meg püspöklila zakóban, nem csak Mo-n, hanem "ajrópában" is. Az öltözködésével Messi megadta a tiszteletet az esemény rangjának, és kellően konzervatív is volt. Volt benne egy kis polgárpukkasztás (a jelek szerint talált is