Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
kettejük közül nem messivel kellett alkudozni x hónapon keresztül...PPP írta:visca el barca írta: van ő olyan pénzéhes hogy 33 éces kora körül elmenjen 2 évre az al ittihadhoz, vagy a los angeleshez...és messi azért keres csak 15 milliót, mert a barca rátukmálta, vagy csak azért írta alá a szerződést, mert azt hitte, hogy megint valami unicef jótékonysági programról van szó. de a legvalószínűbb, hogy a pénzéhes riválisával szemben ő az Argentín Árvák Alapítványa javára utalja a 15 millát
"such a good boy"

visca el barca írta: van ő olyan pénzéhes hogy 33 éces kora körül elmenjen 2 évre az al ittihadhoz, vagy a los angeleshez...
ronaldo se fog élete végéig a balettben táncolni, van ő olyan pénzéhes hogy 33 éces kora körül elmenjen 2 évre az al ittihadhoz, vagy a los angeleshez...visca el barca írta:ronaldo ha lelassul, neki vége lesz, ő onnantól kezdve nem tud mit csinálni. ellenben ha leo lassul be, ő hátrébb jön egy sorral és osztogat orrvérzésig.shutterisland írta:mivel cr 2 és fél évvel idősebb, én is mindig úgy voltam vele, hogy messinek még lesz két plusz éve (de egyszerű logika ez...), viszont mára már másképp látom.
azért elnézve cr-t fizikálisan, és azt, hogy kb úgy néz ki, mint egy 27 éves, nem vagyok benne biztos, hogy 2 évvel hamarabb vonul vissza, mint messi.
ráadásul cr inkább középcsatárnak, messi inkább irányítónak illene, ha megkopik a sebességük 30 felett.
sőt, messi utolsó szezonját tudtommal a newell's-ben fogja lepengetni, szóval kapásból egy minusz év európában.
szóval a messi vs ronaldo versenyben felé kell kerekedni alaposan.![]()

ronaldo ha lelassul, neki vége lesz, ő onnantól kezdve nem tud mit csinálni. ellenben ha leo lassul be, ő hátrébb jön egy sorral és osztogat orrvérzésig.shutterisland írta:mivel cr 2 és fél évvel idősebb, én is mindig úgy voltam vele, hogy messinek még lesz két plusz éve (de egyszerű logika ez...), viszont mára már másképp látom.
azért elnézve cr-t fizikálisan, és azt, hogy kb úgy néz ki, mint egy 27 éves, nem vagyok benne biztos, hogy 2 évvel hamarabb vonul vissza, mint messi.
ráadásul cr inkább középcsatárnak, messi inkább irányítónak illene, ha megkopik a sebességük 30 felett.
sőt, messi utolsó szezonját tudtommal a newell's-ben fogja lepengetni, szóval kapásból egy minusz év európában.
szóval a messi vs ronaldo versenyben felé kell kerekedni alaposan.![]()

hja, messiben van plusz két év, az minimum + 10 gólshutterisland írta:
mondjuk céer vészesen közeleg, 58 góllal ő a 3. a listán.![]()

Az nem kérdés, hogy ha idén nem is, de jövőre a lista első két helyét Messi és CR fogja elfoglalni, remélhetőleg ebben a sorrendben közte minimum 10 gólos különbséggel.shutterisland írta:bajnokok ligája örökös góllövőlista :
1. raúl (71)
2. messi (65)
idén még a legrosszabb esetben is lesz 4 bl meccse, most kérdés, hogy az utolsó csoportmeccsen fog e játszani, de jó esélye van, hogy idén megdönti, főleg ha nem esünk ki szégyen szemre a 16 között.![]()

De Cr 2 évvel idősebb, nem aggódok, hogy ki fogja vezetnishutterisland írta:bajnokok ligája örökös góllövőlista :
1. raúl (71)
2. messi (65)

Én? Mikor? Hol?Gareth Tello írta:Hát valamivel viszonoznom kell a beszólogatásaidat Spurs-témában.bence-barca írta:Én mindjárt téged, ha nem hagyod abba a kötözködést.![]()
![]()