Én számomra TABU Messi távozása. El sem tudom képzelni,s nem is akarom. Nem lenne az a pénz amiért elengedném,legyen az akár 6 milliárd euró. Ő a világ legjobbja itt a helye,annyi de annyi fantasztikus élményt adott amit soha nem felejtek el ....és még mennyit adhat.
Fel sem tudom igazán fogni ,hogy hogy jut eszébe pár embernek Leo eladása..abszurd az egész.
Vennénk Reusokat meg Agüerot de egyik se pucolhatja ki még a cipőjét se

Nem Miksiné akarok lenni,de ez az igazság

Puyol,Xavi és Iniesta mellett ebben a csapatban ő a 4. akit semmi pénzért nem adnék el !
Legalább képletesen maradjon már meg a "klubbhűség" mint olyan...legalább mi őrizzük meg egy kicsit,hiszen a mai fociból kiveszőben van ez a nemes tulajdonság,és csak a régi motorosokban van meg,akik már kikopóban vannak. Nyílván Messi sem maradna ,ha azt mondanánk,hogy 10 misit kapsz csak egy évben...Csak azt akarom mondani,így is a pénz körül forog minden,az egész foci üzlet lett,legyenek már kivételek vagyis jó lenne azt hinni hogy vannak...
Az meg a másik,hogy fantazmagória az egész ,mert Messi 10 szer elmondta,hogy maradni akar és majd a pályafutása végén meg vissza Argentínába.

Tehát a semmiről beszélünk