Neymar
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Sjd!
Kellenek elvárások,és személy szerint több gólt várok el tőle én is!
De ha jól játszik,látom rajta,hogy odateszi magát, akkor ezt az évet elnézem neki,pl ha csak 15 gólt lő...
Viszont második szezontól kezdve már nagyobb dominanciát várok tőle, mert tény,hogy tegnap jó volt, de amúgy bizony el-el tűnik meccseken, és a kis csapatok ellen nem villogott pl annyit,mint tegnap.
Én konkrétan azért vártam, mert reméltem hogy lesz még egy gólvágó Messi mellett, és én akkor fogom lenyelni a vételárát,ha elkezdi komolyabb mennyiségben szállítani a gólokat.
Mert az,hogy húz egy egy komolyabb cselt, meg lehet ollézni ha labdához ér, az nem fog meggyőzni.
(Alexisnél is ezzel megy a takarózás,hogy nem azért hoztuk,hogy gólokat lőjjön. a fenéket nem,egy csatárt azért hozol, hogy azért rúgjon gólokat is.szerencsére a chilei ebben a szezonban meggyőző.)
Kellenek elvárások,és személy szerint több gólt várok el tőle én is!
De ha jól játszik,látom rajta,hogy odateszi magát, akkor ezt az évet elnézem neki,pl ha csak 15 gólt lő...
Viszont második szezontól kezdve már nagyobb dominanciát várok tőle, mert tény,hogy tegnap jó volt, de amúgy bizony el-el tűnik meccseken, és a kis csapatok ellen nem villogott pl annyit,mint tegnap.
Én konkrétan azért vártam, mert reméltem hogy lesz még egy gólvágó Messi mellett, és én akkor fogom lenyelni a vételárát,ha elkezdi komolyabb mennyiségben szállítani a gólokat.
Mert az,hogy húz egy egy komolyabb cselt, meg lehet ollézni ha labdához ér, az nem fog meggyőzni.
(Alexisnél is ezzel megy a takarózás,hogy nem azért hoztuk,hogy gólokat lőjjön. a fenéket nem,egy csatárt azért hozol, hogy azért rúgjon gólokat is.szerencsére a chilei ebben a szezonban meggyőző.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Shutter, igazából ugyanazokat a köröket futjuk le még mindig, mintha meg sem történt volna ez a 3 hónap, én komolyan gondoltam, hogy térjünk vissza rá szezon végén. De ha már elkezdtük:
Mert azért az nekem egy kicsit furcsa, hogy úgy kellett itt mindenkinek, mint egy falat kenyér, aztán az utóbbi időben már ha nem csinál semmit, az is meg van dicsérve, mert ne várjunk el tőle semmit.
Lehet, hogy csak én érzek feszültséget abban, hogy feltétlenül szükségünk volt egy emberre, akitől igazából semmi komolyat nem várunk el. Most akkor vagy nem volt rá szükségünk, vagy legyenek elvárásaink. És tekintve, hogy már itt van, én kénytelen vagyok amellett letenni a voksomat, hogy akkor bizonyítson. Amit a Clasicoból kiindulva egyelőre meg is tesz.
Jobb lenne, ha egy kicsit egyenletesebb teljesítményt tudna mutatni a kapu előtt, illetve ha igazán húzóember akar lenni, ez szerintem elengedhetetlen.
(De egyébként ha én leírom, hogy fontos gólokat várok tőle - ld. fent, akkor meg nagy igényű vagyok? Mert eszerint gyakorlatilag Te is azt várod el tőle, hogy szórja meg a BL egyenes kieséses szakaszt
)
Marketing: igazából konkrét számok nélkül ezen napokig lehetne vitatkozni, hogy már ötszörösen visszahozta az árát, vagy éppen nem. Viszont azért gondolom egyikünk sem szeretne úgy kinézni, mint egy-két madridista kolléga néhány topikkal arrébb, hogy a pénzügyi eredményekre vág fel - mert más eredményekre nagyon nem is lehet. Biztos ők is nagyon örülnek, hogy jó sok Kaká mezt eladtak, és kicsit sem tartják égőnek a madridi pályafutását.
Azt meg még el sem kezdtem mondani, hogy gyakorlatilag az ő leigazolása miatt nem volt pénzünk egy normális védőre (szerencsére Bartra megoldotta), mert ezen a teljesítménye nem változtat, de azt hiszem érthető, hogy mindezekkel együtt nem kis bizalmat kapott már a szerződtetésével is.
És ez persze igaz mindenkire, Sancheztől is azt szeretném, ha egy 30 milliós igazoláshoz méltóan játszana (amit egyre inkább meg is valósít), Cesctől is azt szeretném, hogy a pályán úgy tegye oda magát, mint akiért éveken keresztül birkóztunk az Arsenallal végül nem kis pénzt adva érte.
Csak annyit kérdezek, hogy miért kellett ő, és miért nem volt jó pl. Pedro vagy Tello a helyén?shutterisland írta:ja bocsánat.lehetnének kicsit magasabb igények.
![]()

Mert azért az nekem egy kicsit furcsa, hogy úgy kellett itt mindenkinek, mint egy falat kenyér, aztán az utóbbi időben már ha nem csinál semmit, az is meg van dicsérve, mert ne várjunk el tőle semmit.
Lehet, hogy csak én érzek feszültséget abban, hogy feltétlenül szükségünk volt egy emberre, akitől igazából semmi komolyat nem várunk el. Most akkor vagy nem volt rá szükségünk, vagy legyenek elvárásaink. És tekintve, hogy már itt van, én kénytelen vagyok amellett letenni a voksomat, hogy akkor bizonyítson. Amit a Clasicoból kiindulva egyelőre meg is tesz.
Ezzel csak az a probléma, hogy az nem egy reális forgatókönyv, hogy Neymar a góljait az ilyen meccsekre tartogatja, és ott majd jól berúgja mindet. Nem azért nem rúg gólt egy Rayo ellen, mert majd a Madrid ellen fog. Nézz rá Pedrora, ezt azt hiszem nem kell magyaráznom, ő sem sokáig élt meg abból, hogy jókor, jó helyen rúgott gólt.nem hiszem, hogy a gólok száma a lényeg, inkább a fontossága.
Jobb lenne, ha egy kicsit egyenletesebb teljesítményt tudna mutatni a kapu előtt, illetve ha igazán húzóember akar lenni, ez szerintem elengedhetetlen.
(De egyébként ha én leírom, hogy fontos gólokat várok tőle - ld. fent, akkor meg nagy igényű vagyok? Mert eszerint gyakorlatilag Te is azt várod el tőle, hogy szórja meg a BL egyenes kieséses szakaszt

Marketing: igazából konkrét számok nélkül ezen napokig lehetne vitatkozni, hogy már ötszörösen visszahozta az árát, vagy éppen nem. Viszont azért gondolom egyikünk sem szeretne úgy kinézni, mint egy-két madridista kolléga néhány topikkal arrébb, hogy a pénzügyi eredményekre vág fel - mert más eredményekre nagyon nem is lehet. Biztos ők is nagyon örülnek, hogy jó sok Kaká mezt eladtak, és kicsit sem tartják égőnek a madridi pályafutását.
Azt meg még el sem kezdtem mondani, hogy gyakorlatilag az ő leigazolása miatt nem volt pénzünk egy normális védőre (szerencsére Bartra megoldotta), mert ezen a teljesítménye nem változtat, de azt hiszem érthető, hogy mindezekkel együtt nem kis bizalmat kapott már a szerződtetésével is.
És ez persze igaz mindenkire, Sancheztől is azt szeretném, ha egy 30 milliós igazoláshoz méltóan játszana (amit egyre inkább meg is valósít), Cesctől is azt szeretném, hogy a pályán úgy tegye oda magát, mint akiért éveken keresztül birkóztunk az Arsenallal végül nem kis pénzt adva érte.
-
- Jugador d'estrella
uuuuúúú bakker miket olvasok. Hogy csak 3 gólt rúgott, meg hogy a sarkazás meg az esernyő semmit nem ér. Hát sztem újra kellene nézni azt a tegnapi meccset mindenkinek akinek kétsége van neymart illetően. Sőt az egész szezont. A tegnapi meccs pont választ ad mindenre. Mert minden egyes ellenfelünk már rájött arra,hogy messit ha kiveszik a játékból akkor meghaltunk.( sokan mondják, h messinek rossz napja van stb., lehet, de sokszor nem rossz napja van hanem egyszerűen olyan figyelmet és tolódást kap a védőktől amit ő sem tud megoldani)Szval Messit a jobb csapatok az utóbbi időben sokszor/rendre levették a pályáról. Legfőképp úgy, hogy nem hagyták, hogy messi átvegye a labdát (szorosan melléálltak) ha pedig szembe tudott fordulni a védővel akkor azonnal odatolódott min.1 ( sokszor 2-3) játékos az ellenfélből. És erre mi nem tudtuk mit lépni, mert senki másban nem volt eddig annyi kreativitás, hogy ha messit kivették akkor megbontsa az ellenfél védelmét. És mindenkinek ki kellene, hogy szúrja a szemét, hogy neymar ezt megteszi. Nézzék vissza a kétkedők a tegnapi meccset, hányszor rázta le a védőjét egy csellel, megbontva a betömörült falat. És a másik ami tegnap nagyon szembetűnő volt, rengeteget volt játékban. Folyamatosan elmozgott, rengeteget segít abban, hogy ne legyünk annyira statikusak mint tavaly (persze a taktikánk is más mint tavaly) Szval ha valakit meg lehetett játszani tegnap az ő volt.Folyamatosan elmozgott üresbe ( sokszor nem is kapta meg a labdát). Folyamatosan befelé húzott egy csel után ami után ha van beinduló emberünk lehetett volna veszélyt teremteni ( de tök sokszor nem volt). Szóval jelenleg mezőnyben 2 messink van ( lehet kicsit erősnek hangzik, de így van). A kapu előtt tény, hogy megremeg a lába, és nem választ olyan veretes megoldásokat mint messi, de neymarnak idén sok pontot köszönhetünk. Megkockáztatom: nélküle bukjuk a tegnapi classicot. És még 1: őt is le lehet venni a pályáról mint messit, csak az hogy neymar felé is 2-3 emberrel tolódok, meg messi felé is ha megkapják a labdát, szval az elég nehéz.De tuti lesznek csapatok akik megtalálják az ellenszert.
- shutterisland
- Director del Fútbol
ja bocsánat.Egyetlen Clasicoért még mindig sok lesz az az 57 millió.Majd tavasszal, ha egyedül kiejtette a Bayernt, a Manchestert és rúgott egy mesterhármast a BL-döntőben, visszatérhetünk erre a kérdésre, akkor lehet, hogy mást fogok mondani.

szerintem nem a gólok miatt hoztuk ELSŐSORBAN.Egyelőre a 3 gól még mindig harmatos egy olyan embertől, akit azért hoztunk, hogy "legyen Messin kívül is valaki, aki gólt lő".
a gólok számával sosem volt gond, egyrészt messi termel, másrészt mindenki tesz hozzá néhányat (ki többet, ki kevesebbet), így azokkal nincs gond.
a gólok tekintetében ott van a probléma, hogy HA messinek nem megy, nincs más, aki győztes gólt tud rúgni, főleg nagyobb meccseken.
na már most volt itt egy szuperkupa az atma ellen, ami neymar góljával lett a miénk, másrészt meg egy real elleni gól (na meg gólpassz), ami talán az idei legfontosabb meccsünk volt.
nem hiszem, hogy a gólok száma a lényeg, inkább a fontossága.
nyilván nem azt mondom, hogy egész évben egyet se rúgjon, hanem csak a bl döntőt döntse el a végén, de lehet rúgni mesterhármast egy 6-0-ra megnyert meccsen, meg lehet egy góllal egy kupát is eldönteni.
mondjuk nyilván fog termelni majd a rayo meg granada szerű csapatok ellen is.
másrészt mint ahogy kezdtem, nem az az elsődleges, hogy gólokat rúgdosson.
a védelmek megbontása, létszámfölények kialakítása, váratlan húzása, és persze a társak kiszolgálása is hasonlóan fontos feladat, ebből azt hiszem, egyikben sem bukott meg.
nem is a látvány a lényeg, az csak egy plusz, ami azért eléggé hiánycikk volt manapság a 750 rövid passz közepette sokszor unalomba fulladt meccseinken.Egy játékos teljesítményét meg továbbra sem sarkazásokban meg esernyőkben mérem, úgyhogy felőlem meccsenként csinálhat 25-öt is, ha az nincs hasznára a csapatnak.
senki nem azért elégedett vele, mert csinál pár látványos dolgot, az csak a pont az i-re.
mondjuk ez szubjektív, nem egy olyan embert ismerek, akinek a szórakozás vs eredményesség témában az előbbi legalább olyan fontos, mint az utóbbi, még ha én azért nem is vagyok ilyen.
az 57 milliót meg az itteni közösség kollektív imádatát még mindig nem igazolta a pályán.
az 57 milla (bármennyire is fáj neked vagy nekem is az, hogy ennyire befolyással van az üzlet a labdarúgásra) azért ennyi, mert egészen kimagasló marketing értékkel bír (a napokban dobtam be egy adatot a fb fanok-ról, beszédes, ha a népszerűségét és annak növekedését akarjuk lebutítva megnézni) így egyszerűen sokkal eladhatóbb portéka a piacon.
nem vagyok egy gazdasági szakember, de véleményem szerint ilyen összegeket, mint neymar, bale, cr, vagy kaká ára, nem lehet csak a pályán igazolni, vagyis biztos nem pár szezon alatt.
viszont ha egy egy játékos esetében azt vizsgáljuk, hogy megérte e az árát, érdemes azt is megvizsgálni, hogy a pályán kívül mennyi hasznot hozott a klubnak.
lehet, hogy egy játékos került 10 millába, de egy bögrét az arcával, egy mezt a nevével nem adsz el, egy szurkoló sem jön el a stadionba miatta, vagy kapcsolja be a tévét, mert kíváncsi rá, míg a másik került teszem azt 30 millióba, de viszik, mint a cukrot, rengeteg új szurkolót vonz a klubhoz, új nézők tömkelegét ülteti le a meccseink elé, és esetleg új távlatokat nyithat a reklám, szponzorok piacán.
ilyen esetben (tegyük fel, hogy mind a két játékos ugyanazt hozza a pályán) nem feltétlen rosszabb igazolás az, aki 3x annyi volt, mert közben a drágább árát a pályán kívül visszahozza, vagy kompenzálja rosszabb esetben.
neymarra eddig nem is az jellemző, kis túlzással egy szuperkupát és egy klasszikust nyertünk meg vele, a góljaival és a gólpasszával, míg pont, hogy a kicsiket nem tömi meg egyelőre.mondtam is, hogy engem nem az érdekel, hogy hogyan tudja megszórni a kiesőjelölteket.
megyjegyzés : most azokat emeltem ki a hsz-ből, amikhez van hozzáfűznivalóm, így valakinek úgy tűnhet, hogy ellene beszélsz, nincs azért ez így, olvassák el előbb a te hozzászólásod is, mert ez így úgy hathat, mintha egy tömény neymar fikázásra reflektálnék.
Pontosan mit érzel erősnek? Mert utána kb. leírtad ugyanazt, amit én is, csak hozzáfűzted mindegyikhez, hogy "az azért nem rossz"Barcaman1993 írta: Te se adod könnyen meg magad.Azért ezt kicsit erősnek érzem.

Egyetlen kivétellel, hogy minden meccsen a csapat vezére volt. Lehet, hogy én néztem rossz meccseket, de idáig azért nem sok olyan mérkőzést láttam, amit ő döntött volna el, vagy olyan óriási szerepe lett volna a győzelemben, az általam említett Valladolidot és a tegnapit leszámítva.
Szomorúan látom, hogy még mindig vannak, akik valamilyen okból kifolyólag Neymar teljesítményét kritizálják, meg 57 millió, meg stb. Könyörgöm, előrefele nézzünk már, megköszönhetjük a sorsnak, hogy egy ilyen fantasztikus tehetség ezt a klubot választotta... Alig játszik itt ráadásul pár hónapja, mit akartok még tőle? Isten adja, hogy itt képzelje el a jövőjét, bár ha ez a hála, én meggondolnám a helyében.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Te se adod könnyen meg magad.sjd írta: Egyetlen Clasicoért még mindig sok lesz az az 57 millió.Majd tavasszal, ha egyedül kiejtette a Bayernt, a Manchestert és rúgott egy mesterhármast a BL-döntőben, visszatérhetünk erre a kérdésre, akkor lehet, hogy mást fogok mondani.
Egyelőre a 3 gól még mindig harmatos egy olyan embertől, akit azért hoztunk, hogy "legyen Messin kívül is valaki, aki gólt lő". Főleg, hogy Sanchez és Pedro is előrébb jár ilyen tekintetben.
Egy játékos teljesítményét meg továbbra sem sarkazásokban meg esernyőkben mérem, úgyhogy felőlem meccsenként csinálhat 25-öt is, ha az nincs hasznára a csapatnak. Összességében viszont ez egyáltalán nem igaz, korrekt színvonalat hoz, hajt rendesen. A világot viszont még mindig nem váltotta meg, egyedül a Valladolid ellen mutatott valamit abból, hogy képes lehet vezére lenni ennek a csapatnak.
Én tulajdonképpen elégedett vagyok vele, de az 57 milliót meg az itteni közösség kollektív imádatát még mindig nem igazolta a pályán. De erre azért még bőven van ideje, mondtam is, hogy engem nem az érdekel, hogy hogyan tudja megszórni a kiesőjelölteket.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Egyetlen Clasicoért még mindig sok lesz az az 57 millió.shutterisland írta:én arra lennék kíváncsi, hogy akik nem álltak a leigazolása pártján (sjd,bob, meg még biztos voltak páran) még mindig tartják e az álláspontjukat, vagy meggyőzte őket töki.

Egyelőre a 3 gól még mindig harmatos egy olyan embertől, akit azért hoztunk, hogy "legyen Messin kívül is valaki, aki gólt lő". Főleg, hogy Sanchez és Pedro is előrébb jár ilyen tekintetben.
Egy játékos teljesítményét meg továbbra sem sarkazásokban meg esernyőkben mérem, úgyhogy felőlem meccsenként csinálhat 25-öt is, ha az nincs hasznára a csapatnak. Összességében viszont ez egyáltalán nem igaz, korrekt színvonalat hoz, hajt rendesen. A világot viszont még mindig nem váltotta meg, egyedül a Valladolid ellen mutatott valamit abból, hogy képes lehet vezére lenni ennek a csapatnak.
Én tulajdonképpen elégedett vagyok vele, de az 57 milliót meg az itteni közösség kollektív imádatát még mindig nem igazolta a pályán. De erre azért még bőven van ideje, mondtam is, hogy engem nem az érdekel, hogy hogyan tudja megszórni a kiesőjelölteket.
-
- Az Év fórumozója 2013
Record in 54 official games in year 2013 for club and country: 27 goals, 25 assists, 4476 minutes, 1.05 g+a per 90 mins
A Barçában ebben a szezonban eddig 7 gólpassza van, ez a legtöbb a csapaton belül.
A Barçában ebben a szezonban eddig 7 gólpassza van, ez a legtöbb a csapaton belül.

- diagonal
- Jugador d'estrella
Én egyike voltam azoknak:-) Vagyis kicsit bonyolultabb, én azt mondtam, ennyi pénzből mást és más posztra ( posztokra ) kellene igazolni, hozzátéve hogy nagyon szerettem Neymar játékát a Santosban is.shutterisland írta:én arra lennék kíváncsi, hogy akik nem álltak a leigazolása pártján (sjd,bob, meg még biztos voltak páran) még mindig tartják e az álláspontjukat, vagy meggyőzte őket töki.
Meggyőzni nyílván meggyőzött ma, nehezen mondhatnék mást azt hiszem

Ma először igazi vezéralak volt Neymar, megkockáztatom sokkal inkább mint Messi. Fizikailag erősödnie kell, a képességei nyílvánvalóak, azok arra predesztinálják hogy nagy karriert fusson be, reméljük sikerül.
- shutterisland
- Director del Fútbol
én arra lennék kíváncsi, hogy akik nem álltak a leigazolása pártján (sjd,bob, meg még biztos voltak páran) még mindig tartják e az álláspontjukat, vagy meggyőzte őket töki.
ha összegeznem kellene ezt az első 1/3-ad szezonját :
valóban adós a gólokkal, de eddig hozott egy szuperkupát meg egy klasszikust velük, e mellett vannak szép számmal gólpasszai, mezőnyben rendre hasznos (talán 2 gyengébb meccse ha volt), képes a váratlanra, ad egy kis látványt, illetve odateszi magát.
sokszor dobálja magát (bár nehéz néha megítélni, hogy ez szándékos, vagy csak azért repked, mert 57 kilós) viszont rengeteg csomagot kap, folyamatosan odavernek neki, szinte mindig sárgáznak is róla.
az én várakozásaim felül is múlta, mert azt hittem, hogy az első fél szezon az akklimatizálódás jegyében fog telni, és fingja nem lesz az egész európai élfutballról, viszont örömmel konstatálom, hogy felvette a ritmust.
ennél pedig CSAK jobb lesz, amikor teljesen adoptálódik az új közegbe, az új futballkultúrába, és a csapat rendszerébe.
ha összegeznem kellene ezt az első 1/3-ad szezonját :
valóban adós a gólokkal, de eddig hozott egy szuperkupát meg egy klasszikust velük, e mellett vannak szép számmal gólpasszai, mezőnyben rendre hasznos (talán 2 gyengébb meccse ha volt), képes a váratlanra, ad egy kis látványt, illetve odateszi magát.
sokszor dobálja magát (bár nehéz néha megítélni, hogy ez szándékos, vagy csak azért repked, mert 57 kilós) viszont rengeteg csomagot kap, folyamatosan odavernek neki, szinte mindig sárgáznak is róla.
az én várakozásaim felül is múlta, mert azt hittem, hogy az első fél szezon az akklimatizálódás jegyében fog telni, és fingja nem lesz az egész európai élfutballról, viszont örömmel konstatálom, hogy felvette a ritmust.
ennél pedig CSAK jobb lesz, amikor teljesen adoptálódik az új közegbe, az új futballkultúrába, és a csapat rendszerébe.
-
- Capitá del Barça
Az egekig magasztalt Carvajallal azt csinált amit akart...Csak így tovább fiú! 

milyen gyenge a brazil liga...
aki jó az jó mindenhol, ugyanúgy meg tudja verni magát bármelyik védővel szemben ha megy neki a játék, és ahogy lát a pályán az elképesztő
aki jó az jó mindenhol, ugyanúgy meg tudja verni magát bármelyik védővel szemben ha megy neki a játék, és ahogy lát a pályán az elképesztő
kezdi belopni magát a szívembe ^^ nem csak hasznosan játszik, hanem élvezet nézni amit a labdával csinál!!
Ennél jobb Clásicós bemutatkozást kívánni se lehetne gól gólpassz győzelem

-
- Entrenador del Barça
Ma ő volt a csapat motorja.
Nagyon akart és nagyon összejött neki.
Isten tartsa meg nekünk sokáig sérülésmentesen.
U.I.:
Ma sokkal jobb volt, mint Messi. Szerintem még nem teljesen egészséges.
Nagyon akart és nagyon összejött neki.
Isten tartsa meg nekünk sokáig sérülésmentesen.
U.I.:
Ma sokkal jobb volt, mint Messi. Szerintem még nem teljesen egészséges.
-
- Az Év fórumozója 2013
Gól és gólpassz. Az első Clásicóján.
Jár a pacsi, hatalmas pozitív csalódás nekem eddig.

Jár a pacsi, hatalmas pozitív csalódás nekem eddig.
nagyjából így látom én is. amikor megnéztem az ismétlést annyiban javítottam magam, hogy eleinte Iniesta adott neki lasztikat, de elég sokat visszadobott neki, ezért azután egy időre levegőnek nézte. egyelőre nem igazán találja a helyét, főként ha a tét miatt még óvatoskodik, vagy kényszerpaszolgat, sőt az sem tett neki jót, hogy néhány lövést csúnyán elszúrt. az viszont a napnál világosabb amit te is hangsúlyoztál: lendület nélkül Neymar csak félkarú óriás!(úgyértem lendületes csapatjáéték nélkül!) és az is marad.bali 15 írta:A tegnapi gyenge szereplése nem 100%-ban az ő hibája.
Valami miatt nem nagyon ment a labda az ő oldalára. Xaviék Alexis és Alves oldalára játszották a labdát a meccs 80%-ban. Ha pedig mégis odakerült akkor csak unalmas kényszerítőzésekbe kezdett amiket Pedro is lehozna betegen. Semmi sebesség nem volt a játékunkban, amikor megkapta a labdát akkor sosem beindulva kapta meg, hanem sétálva ráadásul 3 emberrel körbevéve.
Az ilyen jellegű játékosok így semmit se érnek. Alexis is ezért nem tudja előhozni az Udineses énjét...
Neymar-ral azt kellene játszatni, ami Messi-vel a jobb oldalon. Próbáljon inkább befelé indulni, ne a vonal melletti területen próbáljon érvényesülni, mert ott elég nehéz, főleg ha nincs területe, márpedig a Barca ellenfeiei - tisztelet a kivételnek - betolják a buszt.
Ilyenkor a vonal mellett nála is, Pedro-nál is, Alexis-nél is, bizony marad a vissza passz, mert labdát viszont nem akarunk veszíteni.
Ilyenkor a vonal mellett nála is, Pedro-nál is, Alexis-nél is, bizony marad a vissza passz, mert labdát viszont nem akarunk veszíteni.
- shutterisland
- Director del Fútbol
népszerű amúgy a gyerek ?
06.03 : 9.724.400 lájkoló
10.23 : 16.125.500 lájkoló
142 nap alatt 6.401.100-an tetszikelték a fb oldalát, tehát percenként 31 új rajongója van.

06.03 : 9.724.400 lájkoló
10.23 : 16.125.500 lájkoló
142 nap alatt 6.401.100-an tetszikelték a fb oldalát, tehát percenként 31 új rajongója van.

A tegnapi gyenge szereplése nem 100%-ban az ő hibája.
Valami miatt nem nagyon ment a labda az ő oldalára. Xaviék Alexis és Alves oldalára játszották a labdát a meccs 80%-ban. Ha pedig mégis odakerült akkor csak unalmas kényszerítőzésekbe kezdett amiket Pedro is lehozna betegen. Semmi sebesség nem volt a játékunkban, amikor megkapta a labdát akkor sosem beindulva kapta meg, hanem sétálva ráadásul 3 emberrel körbevéve.
Az ilyen jellegű játékosok így semmit se érnek. Alexis is ezért nem tudja előhozni az Udineses énjét...
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Tegnap nem játszattam volna, vagy legalábbis nem a kezdőben. Iszonyatosan fáradt volt. Az első félidő első felében jóformán a labdával is alig találkozott és szemmel láthatóan Xaviék is inkább Alexis oldalát erőltették. A cseréjét is jóval hamarabb kellett volna meglépni.
Nem volt ez olyan eget verően fontos meccs, hogy mindenképp játszania kelljen. Inkább a klasszikusra kellett volna rápihennie egy kicsit, mert így nem lesz túl friss szombaton. Neki még láthatóan sok ez a meccsdózis, ami érthető is.
Nem volt ez olyan eget verően fontos meccs, hogy mindenképp játszania kelljen. Inkább a klasszikusra kellett volna rápihennie egy kicsit, mert így nem lesz túl friss szombaton. Neki még láthatóan sok ez a meccsdózis, ami érthető is.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- shutterisland
- Director del Fútbol
majd látjuk, mi lesz.
én ha jól emlékszem, akkor fél éves akklimatizálódási időt adtam neki, mielőtt leigazoljuk, úgy érzem, azért egy fél szezon kell ahhoz, hogy megszokja az új földrészt, új futballkultúrát, új csapatot, az új csapattársakat,stb.
én egyelőre elégedett vagyok vele, és csak egyre jobb lesz.
én ha jól emlékszem, akkor fél éves akklimatizálódási időt adtam neki, mielőtt leigazoljuk, úgy érzem, azért egy fél szezon kell ahhoz, hogy megszokja az új földrészt, új futballkultúrát, új csapatot, az új csapattársakat,stb.
én egyelőre elégedett vagyok vele, és csak egyre jobb lesz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
értem én h mit írsz, meg azért ha olvastad régebben én abszolut neymar párti vagyok, soha nem kérdőjeleztem meg az idehozatalát, de a focit sajnos még mindig gólra játsszák.shutterisland írta:...
és azért ha csontszárazon nézzük, akkor tökmindegy h sanchez esik hasra a saját lábában, pedro passzol hátra 100%-os ziccerben, vagy neymart rugja fel a 4. ember, ugy, hogy előtte bemutatott 3 cselt átverve ezzel három védőt. a végeredmény mindegyik esetben ua. nincs gól. és ez a lényeg.
ezért kellene legalább akkor középen játszani mikor messi nincs... fabregasnál csak jobb lehet.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...