Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért én nem hasonlítanám ezekhez Messi esetét. Ronaldo térde szerintem akkor is ennyire gyenge lett volna, ha 23 évesen kezd el focizni, sajnos nála nem ezen múlt a sok sérülés úgy gondolom. Kaká meg már a Milan-ban is sokszor volt sérült, mielőtt elment a Real-hoz, ott meg csak tovább épült lefelé.Subinho írta:sajnos azok a játékosok, akik túl korán/fiatalon lettek meghatározók és alkottak maradandót, nem biztos, hogy 35 éves korukig tolni fogják... lásd: Van Basten, Ronaldo, vagy épp most Kaká, aki többet sérült, mint pályán van...
Subinho írta:sajnos azok a játékosok, akik túl korán/fiatalon lettek meghatározók és alkottak maradandót, nem biztos, hogy 35 éves korukig tolni fogják... lásd: Van Basten, Ronaldo, vagy épp most Kaká, aki többet sérült, mint pályán van...
Nekem itt vmi nagyon bűzlik. Tavaly a szezon végén mikor az a hosszabb sérülése volt, azt megértettem, hogy a hosszú szezon miatt túlterhelt volt. Ok, de akkor mik ezek a folyamatos sérülések? Ráadásul mind rövid távú. A túlterheltség nem lehet magyarázat, mert pont a sérülései miatt, meg Tata pihentetései miatt jóval kevesebbet játszott idén, mint az utóbbi szezonokban. Ráadásul még azt se lehetne mondani, hogy nagyon terhelné magát, mert toronymagasan ő futja a legkevesebbet a csapatban. Persze lehet, hogy hülyeséget mondok, de simán kinézem belőle, hogy nincs bemelegedve a meccsen rendesen, ezért egyszerűen meghúzódik. Azok a sérülések, amiket összeszedett, mind rövid időtartamú volt, ráadásul mind az első félidőben estek meg.corol írta:A baj az, hogy a jobb combizom most már rendszeresen sérül. Abszolut bizonytalan lett Messi a sérülést illetően és nem is kell, hogy "faragják" - mint most is, egy normál játék szituációt követően sérült. Nem túl jó jel ez, 26 évesen ez nagyon nem normális.
Ezzel csak az a gond, hogy Messi ott akar lenni a válogatottban is és a Celtic ellen is. De nem kizárt egy sérülés sem a Celtic ellen...Richárd88 írta:Az is lehet hogy nincs semmi sérülés csak így akarják elkerülni hogy behívják a válogatottba. Mert az argentin kapitány azt mondta hogy nem ad neki szünetet, a csapat érdeke hogy messi is ott legyen velük minden meccsen.
Tehát most lehozták, "elővigyázatosságból", kedden játszik lehozzák a második félidőben mert "rásérült" és így nem kell utaznia a válogatottal.
![]()
jó ez nyilván nem igaz, de ki tudja...
nem nézegette, meg nem vakarta a lábát mint a psg ellen.
Ney a Santosban is szélsőt játszott,nem?neobarca írta:1 "előnye" van Messi sérülésében. Remélem Tata berakja Neymart az eredeti helyére, középcsatárnak és lő pár szép gólt. Ettől magabiztosabb lesz. Meglátjuk...
sztem kizárt, fabregast fogjuk erőltetni...neobarca írta:1 "előnye" van Messi sérülésében. Remélem Tata berakja Neymart az eredeti helyére, középcsatárnak és lő pár szép gólt. Ettől magabiztosabb lesz. Meglátjuk...
Reméljük kipiheni magát, és felépül teljesen. Ezt a két mérkőzést nélküle is hozni kell, bár a Celtic ellen nem lesz könnyű, de otthon ütni kell a Valladolidot. Utána válogatott szünet, amire a korábbi hírek szerint, ha kijutnak a Paraguay elleni selejtező megnyerésével, akkor be se hívja őt Sabella(ugye már kijutottak), plusz a sérülés miatt így meg pláne nem nagyon fogja szerintem. Úgyhogy lesz 3 hete regenerálódni.Gareth Tello írta:Messi could have a small muscle tear. He would anyhow miss next two games (Celtic - Valladolid) and be back after international break. [catr]
Gondolom, holnap alaposabb vizsgálatoknak vetik alá, aztán kiderül, pontosan milyen jellegű a sérülése és mennyit kell kihagynia.