Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Normandia
Director del Fútbol

2013.10.01. 15:58:49

[quote="mess2009"]ahogy korábban is, csak találgathatunk, de lehetett néhány arckifejezést látni amiből én két dolgot feltételezek: vagy az egész egy megbeszélt forgatókönyv szerint zajlott (teljes kamu) vagy egy esetleges próbálkozás nyomán jött le - ebben az esetben már eleve volt valami gáz de az lehetett a döntés, hogy ha érzed akkor azonnal szólj...... sokan spekuláltunk, hogy mi lesz a Messi-Neymar duó? nos azt hiszem erre senki nem számított, hogy ennyire meg kell majd becsülnünk Messi amúgy is értékes játékperceit.....[/quote]

Én is így gondolom, hogy már meccs előtt sem lehetett 100-as és tesztelt(ék)e, hogy mit bírhat. Nem kapott a lábához, nem masszírozta, nyomkodta, mint a múltkorinál. A lassításból is kitűnt, hogy kintről kérdezik és arra csóválta a fejét. Szerintem a múltkori sérülése még nem jött rendbe.
Sajnálom nagyon, hogy nem játszhat a Skótok ellen, mert így most két hétig megint nem láthatom focizni. :(
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Miksi Józsefné
Barça B

2013.10.01. 14:31:21

Kokszos kis gnóm--- hát elég érdekes jelző a Messit kedvelők lapján, de hát az irás minősiti az embert.
Most márciustól szeptemberig volt egy sérüléses időszaka az fél év, lehet hogy megint nem lesz évekig. Más sportolónak is van peches éve, ilyen volt Nadalnak is a térdével már azt hitték,hogy visszakell vonulnia, meggyógyitották és most dijra dijt halmozz. Messinél senki nem akar jobban egészséges lenni,hiszen célja és terve van amit már milliószor elmondott és leirták. Én drukkolok neki és még sokáig azoknak akik szeretik a fociját,hogy visszatérjene egészségesen és büvöljön el minket váratlan huzásaival és focijával.

Aki meg nem kevdveli nagyon megkérem tartozkodjon a sértő kifejezésektől vagy esetleg saját kedvence oldalára irogasson.Ez nem az az oldal ...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.01. 13:56:18

a kis messi elég jó húsban van :D

http://instagram.com/p/e5OE8cPM5C/#" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.09.29. 20:45:26

Subinho írta:sajnos azok a játékosok, akik túl korán/fiatalon lettek meghatározók és alkottak maradandót, nem biztos, hogy 35 éves korukig tolni fogják... lásd: Van Basten, Ronaldo, vagy épp most Kaká, aki többet sérült, mint pályán van...
Azért én nem hasonlítanám ezekhez Messi esetét. Ronaldo térde szerintem akkor is ennyire gyenge lett volna, ha 23 évesen kezd el focizni, sajnos nála nem ezen múlt a sok sérülés úgy gondolom. Kaká meg már a Milan-ban is sokszor volt sérült, mielőtt elment a Real-hoz, ott meg csak tovább épült lefelé.

Messi az utóbbi pár évet olyan meccsszámmal tolta végig, olyan szinten, hogy azt hiszem előbb utóbb már ki kellett jönnie ezeknek a dolgoknak nála is.
Hiába, hisz fárad, elvégre ő sem isten, csak egy kokszok kis gnóm.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Deus
Boixos Nois

2013.09.29. 20:34:29

Subinho írta:sajnos azok a játékosok, akik túl korán/fiatalon lettek meghatározók és alkottak maradandót, nem biztos, hogy 35 éves korukig tolni fogják... lásd: Van Basten, Ronaldo, vagy épp most Kaká, aki többet sérült, mint pályán van...

Jó észrevétel :!:

Nálam már para van. Pont ettől parázok.

Feltűnt nekem is, hogy elég gyakran sérül le. Pedig az aranylabdás éveiben nem volt ennyire sérülékeny. Adná az Isten, hogy kigyógyuljon ebből a sérüléshullámból... Nem szeretném, ha úgy járná mint azok az általad említett sztárok... :evil:
KépKép
TT
Capitá del Barça

2013.09.29. 20:28:59

én biz rágyüttem! túl keveset játszik idén, szét kell terhelni, hogy csak év végén sérüljön meg
Subinho
Director del Fútbol

2013.09.29. 20:03:03

sajnos azok a játékosok, akik túl korán/fiatalon lettek meghatározók és alkottak maradandót, nem biztos, hogy 35 éves korukig tolni fogják... lásd: Van Basten, Ronaldo, vagy épp most Kaká, aki többet sérült, mint pályán van...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.29. 19:34:14

corol írta:A baj az, hogy a jobb combizom most már rendszeresen sérül. Abszolut bizonytalan lett Messi a sérülést illetően és nem is kell, hogy "faragják" - mint most is, egy normál játék szituációt követően sérült. Nem túl jó jel ez, 26 évesen ez nagyon nem normális.
Nekem itt vmi nagyon bűzlik. Tavaly a szezon végén mikor az a hosszabb sérülése volt, azt megértettem, hogy a hosszú szezon miatt túlterhelt volt. Ok, de akkor mik ezek a folyamatos sérülések? Ráadásul mind rövid távú. A túlterheltség nem lehet magyarázat, mert pont a sérülései miatt, meg Tata pihentetései miatt jóval kevesebbet játszott idén, mint az utóbbi szezonokban. Ráadásul még azt se lehetne mondani, hogy nagyon terhelné magát, mert toronymagasan ő futja a legkevesebbet a csapatban. Persze lehet, hogy hülyeséget mondok, de simán kinézem belőle, hogy nincs bemelegedve a meccsen rendesen, ezért egyszerűen meghúzódik. Azok a sérülések, amiket összeszedett, mind rövid időtartamú volt, ráadásul mind az első félidőben estek meg.

Azt meg sztem kizárhatjuk, hogy kamu a sérülése. Ő az, aki mindig játszani akar és gólokat szerezni. Nem hinném, hogy ezért elsuvasztana 2 válogatott meccset. Ráadásul, akkor inkább logikusabb lenne, ha a Valladolid ellen a meccs végén "sérült volna meg".
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.29. 19:32:01

Jobbulást neki, a spekulációkban én sem hiszek, főleg hogy egy játékos életében a válogatott a legfontosabb.
Kép
Kép
Kép
corol
Entrenador del Barça

2013.09.29. 18:41:26

A baj az, hogy a jobb combizom most már rendszeresen sérül. Abszolut bizonytalan lett Messi a sérülést illetően és nem is kell, hogy "faragják" - mint most is, egy normál játék szituációt követően sérült. Nem túl jó jel ez, 26 évesen ez nagyon nem normális.
Miksi Józsefné
Barça B

2013.09.29. 18:34:24

De én úgy gondolom,hogy nem áldoznák be az október o1-i BL selejtezőt ami most lesz 2 nap mulva és a VB selejtezők október o7-13ig tartanak.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.29. 18:18:53

Nekem kicsit kamu szaga van a dolognak.
Volt ugye, hogy Argentína már ott vana VB-n, Messi pihenjen, mert felesleges. Aztán a szövetségi kapitány mondta, hogy Messinek mennie kell, erre jön ez a sérülés, ami pont a válogatott meccsig tart, kicsit "kapóra" jön, vagy nem is tudom.
Kép
Miksi Józsefné
Barça B

2013.09.29. 17:16:06

Ebben a pillanatban olvastam a Sport spanyol ujságban hogy feltették a kérdést hogy aggódnak e Messi sérülése miatt , rövid idő alatt 6 ooo ember válaszolt 89 %-uk hogy igen.
Tegnap én is irtam ide este hogy tul gyakori ez a sérülés és ugy látom,hogy a katalán olvasók is igy itélik meg hogy aggasztó hogy egyre többször sérült és hogy bármikor előjön neki. Én nagyon tartok attól,hogy pályafutásának idő előtt vége lesz,mert egy csapat meddig fogja tudni nélkülözni hogy BL meccseken nem tud ott lenni és idén is mint kimutatták ő játszott a legkevesebb meccset. Egyszerüen nem értem,hogy a mai világban nem tudják őt meggyógyitani .. A Celtic szurkolói is irják,hogy Messi nem megy és sajnálják hogy nem láthatják focizni náluk. Azért ez nem semmi az ilyen vélemény
Hát bizakodom továbbra is remélem a VB-re azért el fog tudni jutni sérülés nélkül.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.09.29. 13:10:58

Official: Further tests today have confirmed that Messi has a thigh muscle injury and that he will be out for two to three weeks.

A Clássicora, valamint a Milan elleni BL meccsre felépül.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
salas9
Entrenador del Barça

2013.09.29. 13:09:38

A klub a hivatalos oldalon megerősítette, hogy Messinek 2-3 hetet kell kihagynia. Minden bizonnyal Október 19-én az Osasuna ellen térhet vissza... :?
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.29. 09:12:45

Engedjük el ezt a "megbeszélt forgatókönyv" gondolatot. Ilyet Messivel az életben nem beszél meg senki. Mindannyian tudjuk, h az utolsó baráti, jótékonykodó meccsen is 90 percet akar játszani, majd pont a szezon elején jön le direkt a 30. percben, h elsumákolja a válogatott meccset?! #-o

Maximalista sportember, ez a csávó akkor jön le a pályáról, ha tényleg gond van, és akkor is nagyon idegesen és csalódottan.

Szerk.: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2283651" target="_blank
mess2009
Director del Fútbol

2013.09.29. 08:35:43

ahogy korábban is, csak találgathatunk, de lehetett néhány arckifejezést látni amiből én két dolgot feltételezek: vagy az egész egy megbeszélt forgatókönyv szerint zajlott (teljes kamu) vagy egy esetleges próbálkozás nyomán jött le - ebben az esetben már eleve volt valami gáz de az lehetett a döntés, hogy ha érzed akkor azonnal szólj...... sokan spekuláltunk, hogy mi lesz a Messi-Neymar duó? nos azt hiszem erre senki nem számított, hogy ennyire meg kell majd becsülnünk Messi amúgy is értékes játékperceit.....
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.09.29. 08:17:53

Richárd88 írta:Az is lehet hogy nincs semmi sérülés csak így akarják elkerülni hogy behívják a válogatottba. Mert az argentin kapitány azt mondta hogy nem ad neki szünetet, a csapat érdeke hogy messi is ott legyen velük minden meccsen.
Tehát most lehozták, "elővigyázatosságból", kedden játszik lehozzák a második félidőben mert "rásérült" és így nem kell utaznia a válogatottal.
:D
jó ez nyilván nem igaz, de ki tudja...
nem nézegette, meg nem vakarta a lábát mint a psg ellen.
Ezzel csak az a gond, hogy Messi ott akar lenni a válogatottban is és a Celtic ellen is. De nem kizárt egy sérülés sem a Celtic ellen... :D Az aprítós skótok szívesen megcsinálnák nekünk... ...sajnos :?
Kép
Richárd88
Barça C

2013.09.29. 08:01:23

Az is lehet hogy nincs semmi sérülés csak így akarják elkerülni hogy behívják a válogatottba. Mert az argentin kapitány azt mondta hogy nem ad neki szünetet, a csapat érdeke hogy messi is ott legyen velük minden meccsen.
Tehát most lehozták, "elővigyázatosságból", kedden játszik lehozzák a második félidőben mert "rásérült" és így nem kell utaznia a válogatottal.
:D
jó ez nyilván nem igaz, de ki tudja...
nem nézegette, meg nem vakarta a lábát mint a psg ellen.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.09.28. 21:57:40

neobarca írta:1 "előnye" van Messi sérülésében. Remélem Tata berakja Neymart az eredeti helyére, középcsatárnak és lő pár szép gólt. Ettől magabiztosabb lesz. Meglátjuk... ;)
Ney a Santosban is szélsőt játszott,nem?

A másik:Remélem Tata nem dobja be középre a Celtic ellen,mert a skótok úgy elnyomnák ott mint a csikket.
Miksi Józsefné
Barça B

2013.09.28. 21:56:56

Remélem,hogy Messi mielőbb meggyógyul.
Azt viszont sosem értettem ,hogy miért örül valaki,hogy sérült lesz és egy másik játékost raknak a helyére??? Ebben mi a jó egy csapatban ahol mindenkinek megvan a poziciója.
A másik,hogy sérült bárki lehet pillanatok alatt az senki nem szeretne lenni,de sajnos a sport ilyen,hogy jön a sérülés.
Ami viszont engem is érdekelne,hogy miért jön ilyen sürün vissza neki ez a sérülése , mert ez igy tényleg neki sem jó és a csapatnak sem. Én annyira drukkolok neki hogy a VB ig semmi problémája ne legyen mert az a legnagyobb álma és szeretném ha teljesülne neki ,de mikor ilyen történik vele mindig aggódni kezdek e miatt.
És végül remélem hogy emiatt a makacs sérülések miatt nem kell neki idejekorán visszavonulnia,mert még nagyon fiatal és van még jó pár éve a fociban.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.28. 21:39:49

neobarca írta:1 "előnye" van Messi sérülésében. Remélem Tata berakja Neymart az eredeti helyére, középcsatárnak és lő pár szép gólt. Ettől magabiztosabb lesz. Meglátjuk... ;)
sztem kizárt, fabregast fogjuk erőltetni...

jó lenne valamit kezdeni azzal a combbal, mert sok lesz már...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.09.28. 21:26:08

1 "előnye" van Messi sérülésében. Remélem Tata berakja Neymart az eredeti helyére, középcsatárnak és lő pár szép gólt. Ettől magabiztosabb lesz. Meglátjuk... ;)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
ab1daL
Director del Fútbol

2013.09.28. 21:15:05

Gareth Tello írta:Messi could have a small muscle tear. He would anyhow miss next two games (Celtic - Valladolid) and be back after international break. [catr]

Gondolom, holnap alaposabb vizsgálatoknak vetik alá, aztán kiderül, pontosan milyen jellegű a sérülése és mennyit kell kihagynia.
Reméljük kipiheni magát, és felépül teljesen. Ezt a két mérkőzést nélküle is hozni kell, bár a Celtic ellen nem lesz könnyű, de otthon ütni kell a Valladolidot. Utána válogatott szünet, amire a korábbi hírek szerint, ha kijutnak a Paraguay elleni selejtező megnyerésével, akkor be se hívja őt Sabella(ugye már kijutottak), plusz a sérülés miatt így meg pláne nem nagyon fogja szerintem. Úgyhogy lesz 3 hete regenerálódni.

Amúgy: Barcelona all-time topscorer Messi (324 in 388 games) has now scored more than Real Madrid all-time topscorer Raul (323 in 741)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.28. 21:08:37

Messi could have a small muscle tear. He would anyhow miss next two games (Celtic - Valladolid) and be back after international break. [catr]

Gondolom, holnap alaposabb vizsgálatoknak vetik alá, aztán kiderül, pontosan milyen jellegű a sérülése és mennyit kell kihagynia.
Válasz küldése