"Eszméletlen a csávó, és ami a legfélelmetesebb, hogy magához képest formán kívül játszik

Számomra teljesen egyértelmű dolog, hogy ő a valaha élt leghatékonyabb focista, aki ezt megkérdőjelezi az valszleg elmebeteg

A valaha élt legjobb az egy szubjektív dolog, de amiről én írtam az jól mérhető, 26éves a srác, nincs már lassan egy valamirevaló rekord sem amit nem ő tart, eszméletlen, páratlan, ki kell élvezni minden percet amíg őt látjuk, mert valszleg soha nem fogunk többet ilyen playát látni....[/quote]"
Ez így igaz, ahogy írod. A legjobb az egy szubjektív dolog és az adott kor, figyelembevételével kell értelmezni is. Kérdés, hogy a mérhetőség és szubjektivitás találkozik e. Szerintem igen, nem feltétlenül kell mást mutatnia, amikor ellenfelek edzői, játékosai, sőt szurkolói is elismerik a zsenialitását, akkor bizony objektív tények alapján teszik. Mint ahogyan én is elismerem C.Ronaldo tudását, még akkor is ha itten ez szitokszó lehet. Messi egyedi és valszeg megismételhetetlen, mint ahogyan Puskás, Pelé, Maradona is az volt, de mindig lesznek olyanok az elkövetkezendő időkben, akik egyediek lesznek a maguk módján és akikről majd szurkolók ugyan így fognak vélekedni. Tehát egyetértve utolsó mondatoddal " ki kell élvezni minden percét, amíg őt látjuk, mert valszeg soha nem fogunk többet ilyen játékost látni"