2013.05.27. 12:24:20
amúgy valahogy így jöttek a hírek. 17 millió, ez kevés, hú de kevés, akkor legyen 22 millió, ennyiért tuti nem adjuk, lehet meg is tartjuk a fiút, jó, akkor mi meg hazautazunk. najó, 25 millió, akkor megvan az egyezség, mostmár neymar dönt. döntött, barcelona. nekem ebből nagyon nem úgy tűnik, hogy ez csak az 55% lett volna, aztán mi öt perc alatt megegyeztünk a maradék 45% el is. de majd úgyis kiderül nagyjából ez is, tuti elmondják majd, és akár lehet, hogy nem nekem lesz igazam.
az meg totális hülyeség, hogy minden nagy igazolásunknál volt valami, és nem tudjuk a pontos összeget, mindegyiknél lehet tudni. csak szimpla ferdítés és frusztráltságból eredő hülyeség RMCFtől, amit átvett a többi madridista. kábé háromszor kértem tőle a nagy bizonyítékait, de valahogy mindig elterelte, mint ahogy szokta. kétlem, hogy igazából léteznének azok a nyilatkozatok. mint ahogy neki a játékosok gyorsaságáról van hivatalos jegyzőkönyve. aztán amikor kérték tőle, akkor belinkelt egy neten található szurkolói rangsort, haha. ő az a fajta, aki ha a barcáról van szó, akkor a sporthíradós híreket tényként kezeli, a hivatalos iratokat, meg nyilatkozatokat viszont nem hiszi el.
ibra = eto'o + 40 millió, számolja mindenki úgy ahogy akarja eto'ot.
alexis = 26 + 11 millió. most kaptak valamennyit a 11ből a bajnoki cím miatt.
fabregas: 34 milllió + saját maga fizetett 5 milliót.
de tessék ittvannak, fejből, egykét millió tévedés lehet.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago