palesz77 írta: de nem olyan "módszerrel" cseleznek, mint anno Ronaldo vagy Dinho - én Robinhot is ide sorolnám fénykorából -, ez gondolom feltűnt azért nektek is. Jelenleg nálunk Thiago tudja képviselni a sambafocit, neki vannak nagyon látványos trükkjei néha, és Neymar is ezt a vonalat fogja képviselni - elméletileg. Ezért örülök neki én is, sokan vagyunk szerintem akik szeretik a sokak szerint fölösleges, de esztétikailag szemet gyönyörködtető trükköket - mint amiket az előbb általam említett 3 brazil rendre csinál(t).
Na azért ezzel erősen vitatkoznék...én Ronaldo-tól és Dinho-tól sose láttam egy felesleges cselt se. Robinho olyan volt, mint CR, hogy megáll, táncol a labda fölött de semmi célja nincs vele, csak a kamerának csinálja. Az első két úriember viszont soha nem csinált táncelőadást a labda fölött. Engem például ez irritál, amit CR is csinált régebben, hogy csak lóbálja a lábát össze-vissza. Semmi értelme nincs, felesleges sallang, produkálja magát, nem őszinte. A két brazil viszont őszinte és emellett látványos játékot rakott le a pályára. Ez nekem sokkal szimpatikusabb. Remélem, hogy Neymar kicsit elhagyja ezt a "színészkedést", és egyszerű, de látványos lesz a játéka.