Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.14. 13:16:38

rooney ey marha jo jatekos, de ugyanugy nem illik ide mint anno zlatan...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cooh
Jugador del Barça

2013.05.14. 13:13:09

Mi megy világszerte, hogy Neymar nem hosszabbít a Santossal....
Amilyen összegek repkednek tényleg nevetséges, és ha valamelyik igaz is az se baj, kapjuk meg a kártérítést és egy Rooneyt hozzunk ide. :twisted:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.14. 13:01:40

A legújabb pletykák szerint a Bayern 86 millió fontot pengetett ki érte.

http://www.foci24.net/index.php?ugras=h ... 134&qq=rss

Annyi pénzért kéne a fenének!
Rooneyt kb harmad annyiból meg lehetne szerezni pláne most,hogy nagyon ott akarja hagy a MU-t.

http://futbol.hu/topligak/premier-leagu ... tertl.html
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
blaugrana99
Jugador del Barça

2013.05.14. 12:53:37

Hát nem tudom mennyire komoly ez a hír de rendesen felkavarta az állóvizet az biztos. Eddig is komikus volt a dolog most meg aztán pláne az.
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.14. 12:26:48

Barcaman14 írta:
sörvirsli írta:Felejtsétek el a madridot,Neymar most épp a Bayernnél folytatja: 8)
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... rt-2244699
Az elkövetkezendő 2 hónapban, Neymar fél Európához "alá fog írni". :roll: Hihetetlen, hogy egy olyan játékosnak, aki eddig csak a brazil bajnokságban vitézkedett ekkora értéke van.
Állítólag a Fradi is kiszemelte Leonardo helyére...Szerintem nem lesz ő annyira drága, mint amivel sok újság dobálózik. Hiszen, semmi logika nincs a magas vételárban, ugyanis - mivel nem hosszabbít - a Santos mindenképp meg akar szabadulni tőle. Egy valami tehet, h minden klubnál bekopog és nyerjen, aki többet ad. Viszont ez ott bukik, h Neymar gyakorlatilag választhat, h hova szeretne igazolni. Én dél-amerikai játékosként két klub közül választanék, gondolom nem is kell mondanom. Rajtuk kívül max. a MU jöhet szóba, de ott sokat esik az eső. :D Érdekes szituáció mindenesetre.

Amúgy Rooney-t fiatal kora óta csípem és "támogatom", érdekes újítást jelentene a csapatban. Ha már vérfrissítés kell a népnek.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.14. 12:19:01

hölör írta:Most olvasom az eurosporton, hogy Mancini kirúgásával elindult edzőkeringőben a Barca figyelemmel kíséri Pellegrini sorsának alakulását. Alapvetően a Malagából a City padjára ment volna, de állítólag még "csak" szóban ígérkezett el és a Barca hívására menne is rögtön. Mindez Tito egészségi állapotának alakulásától függ természetesen.

Nem tudom mennyire kacsa, de Pellegrinit én csípem, talán karakteresebb mint Tito.
pellegrini ugyanaz a szintelen-szagtalan tesze-tosza ember mint tito. ő jó egy villarrealhoz, meg malagahoz, de ide marha kevés. ha a cityhez meg ott sem fogja megváltani a világot...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hölör
Jugador del Barça

2013.05.14. 12:11:38

Most olvasom az eurosporton, hogy Mancini kirúgásával elindult edzőkeringőben a Barca figyelemmel kíséri Pellegrini sorsának alakulását. Alapvetően a Malagából a City padjára ment volna, de állítólag még "csak" szóban ígérkezett el és a Barca hívására menne is rögtön. Mindez Tito egészségi állapotának alakulásától függ természetesen.

Nem tudom mennyire kacsa, de Pellegrinit én csípem, talán karakteresebb mint Tito.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.05.14. 11:13:09

Barcaman14 írta:Az elkövetkezendő 2 hónapban, Neymar fél Európához "alá fog írni". :roll: Hihetetlen, hogy egy olyan játékosnak, aki eddig csak a brazil bajnokságban vitézkedett ekkora értéke van.
Nem lennék meglepve, ha ez tudatosan felépített lenne. Kis híján még egyeneset sem rúgott a labdába, de már Messi szintjén, vagy eggyel lejjebb: CR szintjén emlegetik.
Láttunk már ilyet egy pár európai játékosnál is. Ezeket a játékosokat szokta a Chelsea, a ManCity, a PSG, stb. megvenni, hogy aztán három évvel később ingyen elengedjék őket.

Láttam már Neymar-t játszani jó párszor, és egyértelműen van benne fantázia és lehetőség, de az a hype, ami körülötte van, az jelenleg túlzásnak tűnik. Főleg, hogy a brazil labdarúgók nagy része manapság már csak leégeti magát Európában.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2013.05.14. 11:11:24

Én Rooney-nak sokkal jobban örülnék! Talán olcsóbb is lenne és van benne még jópár év, küzd hajt szivét kiteszi, más kaliber de talán ő lehetne méltő utódja Eto'o- nak mert valjuk be mióta elment keresik még az utódját!

ui: fifában Neymar- Rooney- Messi a tridentém :D
csabi1216
Barça B

2013.05.14. 11:10:32

Sebaj, holnap megint a mi játékosunk lesz. Csak nehogy ráfázzon, aki leigazolja, bár reklám-befektetésnek biztosan megéri, hiszen az árát szerintem gyorsan visszahozná. Elsősorban ezért kellene a Reálnak is, másodsorban, hogy kitoljanak velünk.

Úgy gondolom mi mindenképpen jól járunk. Ha hozzánk jön azért (reklám), ha nem azért (kárpótlás).

Amúgy tudja, bocsánat tudni véli (mivel csak a sajtóban jelent meg) valaki, hogy a kárpótlásunk mennyi lesz, ha nem hozzánk igazol? Én már 20M-80M-ig olvastam.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.05.14. 11:01:11

Már a tököm tele van ezzel a Neymar sagával.
Egyik nap a Barca, másik nap a Real, harmadik nap a Bayern.
Majdcsak eldöntik már...
Kép

Titi - The Legend!
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.14. 11:00:37

sörvirsli írta:Felejtsétek el a madridot,Neymar most épp a Bayernnél folytatja: 8)
Az elkövetkezendő 2 hónapban, Neymar fél Európához "alá fog írni". :roll: Hihetetlen, hogy egy olyan játékosnak, aki eddig csak a brazil bajnokságban vitézkedett ekkora értéke van.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.14. 10:16:58

Felejtsétek el a madridot,Neymar most épp a Bayernnél folytatja: 8)

Jól el lesznek ott Götzével.Nem baj,nekünk meg van egy Pedrónk!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.05.13. 13:25:42

Remélem nem sikerül a Realnak belerondítani Neymar szerződtetésébe. Nagyon kell a csapatnak. Ha Tello képes a gyorsaságával megbontani a jobb oldalt, akkor a sokkal technikásabb Neymar még jobban képes lesz erre.

Pedro maradna 4. számú csatárnak Messi, Neymar és Alexis mögött. Így lenne egy fiatal csatársorunk.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.05.13. 12:50:00

shutterisland írta:
pedrot szerintem az atyaúristen sem fogja kiszorítani a csapatból.
azt nem mondom, hogy betonkezdő lesz jövőre is, viszont hogy a teljesítményétől függetlenül minimum 4. számú támadó lesz, az fix.

ez nagyszerű lenne, adom...csak az a baj, hogy :
ha jól tudom, valdes marad.
thiago silvára nagyon kevés az esély.
montoya sörmeccsen sem fér már keretbe, hiába ügyes.
cesc jövőre is előrébb lesz, mint alcantara.

Pedro, ha nem is megy el, de elvesztheti a játékperceit. Bőven elég elsőre...
Senki nem tud semmit, de előbb utóbb kell egy kapus, így max jövőre lehetne akkor ott.
Silvára épp most van a legnagyobb esély. A PSG gázban van.
Ha nem teszik be remélhetőleg lelép, és visszaveszi a vezetőség pár év múlva 40 millióért, csak ne a jelenlegi legyen az.... :D
Fabregas nem Xavi alternatívája. Alig játszott ott, ha Xavi valamiért kimaradt. Ő inkább eggyel előrébb való. Az a poszt Thiago-nak van fenntartva, ha az öreg már nem lesz.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.12. 23:43:47

szerintem Pedro-t végleg kilökhetné a csapatból, mint saját nevelés.
pedrot szerintem az atyaúristen sem fogja kiszorítani a csapatból.
azt nem mondom, hogy betonkezdő lesz jövőre is, viszont hogy a teljesítményétől függetlenül minimum 4. számú támadó lesz, az fix.
.................ter Stegen.....................
............Piqué - Thiago Silva.............
Montoya..............................Alba.....
.....................Busquets....................
............Thiago................................
....................................Iniesta........
......................Messi........................
...Sánchez........................Neymar...
ez nagyszerű lenne, adom...csak az a baj, hogy :
ha jól tudom, valdes marad.
thiago silvára nagyon kevés az esély.
montoya sörmeccsen sem fér már keretbe, hiába ügyes.
cesc jövőre is előrébb lesz, mint alcantara.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.05.12. 21:45:46

Most, hogy így "lezárult" az év érdemi része. Összegeznék pár dolgot.

Sánchez jól játszik, habár nem láttam a mai a meccset. Szerintem az ő eladása vétek lenne idén. Jövőre megköszöni a teljesítményével remélhetőleg, és én úgy látom sokkal több van benne.
Pedro az, aki már hosszú idő óta még javulást sem mutat, el kellene mennie, és akkor Sánchez elfoglalhatná a helyét, és a túl oldalra meg ha akarnak igazolnak valakit... Neymar posztja, így ő lenne logikus.
Tello tökéletes csereember most, ha tud még fejlődni, akkor akármi lehet belőle.

Jövőre új embereket kell felhozni, és próbálgatni is, mert úgy érzem, hogy megakadt a gépezet, és nem foglalkoznak a kicsikkel úgy, ahogy eddig. Meg kell próbálni, veszíteni nem lehet vele. Ha jól rémlik 8 meccsre lehet/évente elhozni valakit. Annyi idő alatt meg csak meg mutatja mit tud... Már évek óta Bartra/Montoya/Tello/Cuenca megy csak, pedig vannak még ott, és ebből én csak középső kettőt támogatom. Illetve Cuenca ugye nem jön vissza, de annyira nem baj.

Ott van Deulofeu, aki nagy tehetség látszik, de alig kap lehetőséget még évi szinten is, pedig csak egy hibája van az a feje. Azt orvosolnák, és szerintem Pedro-t végleg kilökhetné a csapatból, mint saját nevelés.

A védelembe igazolni kell. Sajnos nem jött össze a Barca B-ben egy értelmes középső védő sem. Nekem Thiago Silva a favorit, mint stabilitás. Hummels-t annyira keménynek nem érzem. Pár meccsen sokszor inkább a társai javítottak helyette, és nekünk van már egy Piqué-nk, ankinél, ha beüt a wakawaka csinál hasonlókat.
Mondjuk én Alves-t sem pártolom. De nem tudom mennyire lehetne Montoya-t bedobni a mélyvízbe.
Xavi is kiöregedőben, és Thiago az egyetlen játékos a posztra. Remélhetőleg hasonlóan zseni lesz, bár a szerelései életveszélyesek, mert gyakran piros közelében van. Ezt kéne javítania, és akkor be tud segíteni a védekezésbe is.

Kapus a hírek szerint ter Stegen lehet egyszer, aki megfelel talán. Ez mindig lutri lesz.

.................ter Stegen.....................
............Piqué - Thiago Silva.............
Montoya..............................Alba.....
.....................Busquets....................
............Thiago................................
....................................Iniesta........
......................Messi........................
...Sánchez........................Neymar...

Csere: Pinto, Puyol, Adriano, Xavi, Mascherano, Tello, Cesc

Xavi/Puyol szerepét fokozatosan kell átadni az év folyamán jövőre, de én 2014 év végére ezt a fent leírt kezdőt szeretném látni, mint alap. Bár az öreg Puyol most is csak kiegészítő játékos.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.05.12. 20:56:14

fanbarca írta: Kihangsúlyozom: sajtóinfo.
Tovább hangsúlyoznám: dél-amerikai :lol:
De ha igaz, ennyiért korrekt üzlet lenne.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
fanbarca
Entrenador del Barça

2013.05.12. 20:53:53

Egyes dél-amerikai lapok azt állítják, hogy Neymar 27 millió ellenében (+10 előleg) jön. Állítólag megegyeztek. Kihangsúlyozom: sajtóinfo.

Jó lenne pontot tenni erre.
més que un club
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.05.12. 18:37:56

Én örülni fogok Neymarnak...Nem biztos hogy beválik persze,de gyors,teknikás,pofátlan megoldásokra képes,gyorsabban vezet labdát mint más fut,és ha lő,gól...Kiváncsi leszek itt mire megy,de jó előérzetem van... :)

http://translate.googleusercontent.com/ ... 3zLcv7Fxxw

Ha meg ez igaz,hogy 25millióról beszélnek "csak" mert csak ide akar jönni...Mégha letettünk érte már 10et és azzal együtt ennyi,akkor is az a mai piacon nagyon baráti...És kb 2 hónap alatt behozza az árát amekkora felhajtás van körülötte...Üzeletileg csak jó lehet...És maradna pénz akár Thiago Silva elmozdítására is...

Hogy hogyan építjük be,mit talált ki Tito fene tudja...Lehet tényleg újítani fogunk,lehet csak frissítünk nem tudom,ez majd elválik...A mostani játékrendszerbe is van helye,nyílván szélsőként nem anniyra tudjuk majd kihasználni mint ahogy centerként tudnánk...De azért marha gyors,jól ugrik ki,ha ott van berúgja...Szal tuti többre megyünk vele mint az idei opcióinkkal...De lehet vmi taktikai váltás is lesz,pl 2 előretolt csatár ő meg Messi,mögöttük Cesc,a többi marad...No pl így meg pláne hasznos lenne...ÉS amúgy azt mondom hogy lehet így lenne a legjobb...Én így állnék ki jövőre...

Ter Stegen
Montoya(ALves)-Pique-Thiago Silva-Alba
-------------------Busi----------------
-------------Xavi(Thiago)-Ini---------
-------------------Cesc------------------
-------------Messi-----Neymar--------

-Így ki lehetne használni Cest is,Neymart is...
-Továbbá középen középpályán plusz egy ember(Cesc) lenne,aki hátrébb van,nehezebb lenne kontrázni ellenünk...
-Mélységből érkezve Cesc nagy fegyver lehet a felálló védelem ellen...Vki elhúz szélen akár Messi akár Neymar,mindkettő röhögve veri az embereit,visszateszi,ott jön lendületből Cesc és sakk matt...
-És Xavinak is kevesebbet kellene futni így...Továbbá Thiagora nem nehezedne akkora teher ha játszik...

És ennyi,sztem...3 igazolás ehhez elég,plusz fiatalok,és megvagyunk...Amúgy ha tényleg ilyen "olcsó" lenne Neymar,akkor 25ő,45 Thiago Silva,20 Ter Stegen...Kb...Akkor akár el lehetne nyomni Alvest vmi Anzsinak vagy ilyesmi,20 körül tuti vinnék+a maradék 10,és akkor vehetnénk egy klasszis szélsőt is akár,ha azt mondjuk hogy Montoya nem biztos hogy elég...De ki tudja lehet jobban járunk ha rá támaszkodunk,és szépen beépítjük...Amikor jobb szélsőt játszott,nagyon meggyőző volt...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.12. 16:17:37

Neymarral kapcsolatban engem leginkább ez az előszerződés kúr fel. Azzal már kibékültem, hogy a tartalmát úgyse tudjuk meg, vagy hogy tényleg benne van-e a bünti záradék (azt meg pláne nem hogy mennyi), de azt legalább szeretném tudni, hogy létezik-e vagy sem.
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2013.05.12. 14:49:37

tudni kell a sok hülyeség között szelektálni, és nem elhinni mindent, akkor nem fog frusztrálni semmi ilyesmi.

pl amikor a bl elődöntők után lehozta mindenki, hogy a barca érdeklődik lewandowski iránt, nyilván lehetett tudni, hogy csak a négy gólja miatt van, úgyse igazolunk középcsatárt. ugyanezért egyből lehetett ignorálni a falcao, jackson martinez féle irányvonalat is.

aztán, ha valami középső középpályást összehoznak a klubbal (gündogan), szintén minek foglalkozunk vele xavi, iniesta, thiago, cesc mellett, úgy hogy a fiatalok is sorban állnak már mögöttük.

vagy eligazolásoknál, többször kijelentették a játékosok, az ügynökeik, vagy valakinél a klub is, hogy nem megy sehova, mégis montoya, song vagy alexisnél is naponta jelennek meg ilyenek.

neymarék meg kijelentették, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésüket. innentől kezdve vagy most pénzért, vagy jövőre ingyen megy. eddig a santos is minél tovább akarta ott tartani, azt hitték meghosszabbítja majd, de így ők is nyomni fogják, hogy jöjjön hozzánk, tuti akarnak pénzt látni belőle. neymar, meg alapból minket preferált.

a célok tisztán látszanak, ezt eléggé egyértelműen látjuk innen magyarországról is. kell egy kapus, egy védő, és előre valaki. az utolsó talán egyértelmű a többinél viszont még azt is eltudom képzelni, hogy a vezetőség fejében sincs egyértelmű válasz. egy tapasztaltabb kapus, aki ismeri a közeget, spanyol (reina) vagy egy fiatal tehetség, aki nem beszéli a nyelvet és be kell illeszkednie (ter stegen)? védőnél egy olcsóbb, fiatalabb klasszist (hummels) vagy egy valamivel jobb, de idősebbet, drágábbat (thiago silva)?
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Replay
Director del Fútbol

2013.05.11. 19:29:17

Stalkyard írta:Gyerekek, gyerekek, most őszintén mit vártok? Egy ekkora hal, mint Neymar, természetes, hogy megmozgatja a médiát, aztán ömlik a szenny. Ha kiderül, hogy a Barca célpontja, természetes, hogy két nap múlva lehozzák, hogy a Real is érdeklődik érte, mert ezt kajálja a nép, a két ősellenség "harca" a világ jelenlegi legfelkapottabb tehetségéért. Arról nem is beszélve, hogy már 3 éve folyamatosan összehozzák fél Európával.

Akkor lesz a mi játékosunk, vagy akármelyik más csapaté, ha majd hivatalosan bejelentik, aláírja a szerződést és a mezzel pózol.
Nyilván ez így van, mindenki tudja, mire megy ez ki, csak egy idő után frusztráló a sok, szabályozatlanul ömlő baromság.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.05.11. 19:17:54

Gyerekek, gyerekek, most őszintén mit vártok? Egy ekkora hal, mint Neymar, természetes, hogy megmozgatja a médiát, aztán ömlik a szenny. Ha kiderül, hogy a Barca célpontja, természetes, hogy két nap múlva lehozzák, hogy a Real is érdeklődik érte, mert ezt kajálja a nép, a két ősellenség "harca" a világ jelenlegi legfelkapottabb tehetségéért. Arról nem is beszélve, hogy már 3 éve folyamatosan összehozzák fél Európával.

Akkor lesz a mi játékosunk, vagy akármelyik más csapaté, ha majd hivatalosan bejelentik, aláírja a szerződést és a mezzel pózol.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Replay
Director del Fútbol

2013.05.11. 19:09:04

Ideje lenne kerülnöm a spanyol médiát.

Barca kötődésü lapok Neymar-ért inditott offenzivával vannak elfoglalva, a madridi lapok azzal, hogy Pérez és csapata 2 hónapja dolgozik a leigazolásán és már nagyon közel áll hozzá (pl. mert ők tudnak 100 millió eurót fizetni érte).

Előző héten mindenki leirja, hogy Neymar azt mondta, ez volt az utolsó szezonja a Santosnál, tegnap a francia lap megirja, hogy azt mondta, marad 2014-ig (úgy, hogy lejár a szerződése jövő nyáron, ami abszolút nonszensz).

Közben Neymar-t többen is "tulajdonolják", aki szerintem még mindig csak óriási tehetség, nem több, de elképesztő lenne, ha ezért 100 millió eurót fizetne a Madrid.

Ráadásul a Barcában azok a brazilok tudtak sikeresek lenni, akik játszottak előtte európai klubban:
Ronaldo (PSV), Rivaldo (Depor), Ronaldinho (PSG).

Aztán a Sport, akinek vannak "informátorai" a klubnál, már legalább 4 kapust hozott a cimlapon, akik mellett a szakmai vezetés véglegesen letette a voksát, nem beszélve arról, hogy már a fél Dortmundot le akarjuk igazolni.
Válasz küldése