Ennek az embernek ki a répa lehet a stylist-ja!?

Beteges a taktika, de az is bohózatba illő, amennyi labdát elszór a jobbon s ezekből rendre lekontráznak.connor írta:Nem igazán értem az Alves-sel szembeni kritikákat. A beadásai sokszor rosszak, ez igaz. Viszont ha összevetjük mondjuk Alba-val, akkor a gólpasszok terén a brazil áll jobban - és ezek túlnyomó többsége bizony beadásból születik. Viszont Alba idén gólerősebb.
Összevetve:
Alba: 5 gól, 5 gólpassz
Alves: 1 gól, 10 gólpassz
Szinte egyforma.
Ami a védekezést illeti, Alba miatt kapunk több gólt Alves oldaláról. Pontosabban inkább Tito miatt, mint Alba miatt, mert egyértelműen nem a spanyol hörcsög rakja össze a csapatot. Sokszor leírtam máshol, de ide is igaz, hogy Alves játéka nem változott, de mivel Alba IS fent ragad a támadásokkal, így a védelmünkben kevés ember marad, a középhátvédek nem mernek/tudnak a szélek felé tolódni, a csatárok rájuk tudják vezetni a labdát, zavartalanul be tudják adni. Ez egyértelmű taktikai baki, amit még jobban felnagyít a sok félpálya körüli labdavesztés, a pontatlan játék. Ha ők egyszerre vannak a csapatban az életveszély.
Ha a kettőjük közül választani kellene és nem számítana az életkor, akkor Alves lenne a jobb. Más kérdés, hogy Alves 30 éves és valamikor az ő gyorsasága is kopni kezd.
Örülök, hogy vannak olyanok, akiknek kevés az, ha valaki futóbolond. Bárcsak koccinthatnánkLG írta: A támadásaink jelentős részét ó rontja el, és csomó gólt kapunk az ő oldaláról, mert ő ki tudja merre bóklászik ilyenkor. Ha végre eltakarodna nyáron, pezsgőt bontanék.
Én tőlem ilyet biztos nem láttál.Chino írta:De elég furcsa, hogy itt visszaolvasgatva milyen kommentek vannak. Egyszer adjuk a francba, Montoyát elé, aztán egy jó meccs után, ő a legjobb, nehogy elmenjen, fantasztikus stb.
Végig gondoltam, és nem tudom a választ. Ugyanis nehéz megmondani, hogy mi lett volna abból a rengeteg támadásból, amit elrontott.sjd írta: Egy dolgot tessék végiggondolni: tegnap, vagy bármikor hány gólhelyzetet alakítottunk volna ki, ha ő nem próbálkozik a beadásaival (amit ugye nem tud, azért két gólt így is majdnem lőttünk belőlük a Bayernnek) és nem bóklászik elöl?
Ebben igazad van, egyébként mostanában az utóbbi kommentekből van jóval kevesebb, tehát valószinűleg jóval kevesebb jó meccse van, mint rossz Daniel pajtásnak.De elég furcsa, hogy itt visszaolvasgatva milyen kommentek vannak. Egyszer adjuk a francba, Montoyát elé, aztán egy jó meccs után, ő a legjobb, nehogy elmenjen, fantasztikus stb.
Sőt igazából már rossz igazolás is volt, nem? Nagyon komoly tévképzetek élnek itt egyes emberek fejében, mintha Alves itt soha nem is lett volna jó, és konstans csak hátráltatná a csapatot.LG írta: Lehet, hogy kiteszi a lelkét a pályára, de ez már évek óta igen kevésnek bizonyul. Tegnap is, bár az egész csapat gyenge volt, de neki így is sikerült negatív irányba kilógnia. A támadásaink jelentős részét ó rontja el, és csomó gólt kapunk az ő oldaláról, mert ő ki tudja merre bóklászik ilyenkor. Ha végre eltakarodna nyáron, pezsgőt bontanék.
ez az egyetlen ok, amiért én nem követelem a távozását.még nem láttam lézengeni a pályán a nálunk töltött 5 éve alatt. Szívét lelkét kiteszi a gyepre, zakatol fel le szüntelenül. Minden elismerésem az övé, nagyra becsülöm az ilyen lelkiismeretes játékosokat!
Lehet, hogy kiteszi a lelkét a pályára, de ez már évek óta igen kevésnek bizonyul. Tegnap is, bár az egész csapat gyenge volt, de neki így is sikerült negatív irányba kilógnia. A támadásaink jelentős részét ó rontja el, és csomó gólt kapunk az ő oldaláról, mert ő ki tudja merre bóklászik ilyenkor. Ha végre eltakarodna nyáron, pezsgőt bontanék.Barcaman14 írta:Vannak gyengébb meccsei, amikor a fejemet fogom a beadásai után, de ezt az embert én még nem láttam lézengeni a pályán a nálunk töltött 5 éve alatt. Szívét lelkét kiteszi a gyepre, zakatol fel le szüntelenül. Minden elismerésem az övé, nagyra becsülöm az ilyen lelkiismeretes játékosokat!