Bogeecy írta:Ezt már két hónapja is leírtam, de sok ász felhasználó (Yaya és társai) lehurrogtak. Amikor a sok sebből vérző Milán elkente a szánkat, aztán egy hét alatt 2 szer a Margit, leírtam, hogy miért nem pihentetik, vagy adják el Pique apucit, aki mióta a vén rinyával összejött sem agya sem energiája sincs a fociban. De kaptam akkor, hogy miért bántom Shakira nagymamát? Nem tehet róla! A kiscsávó amióta a nagyival van, nem semmi 0, csak hiba hiba hátán a Barcában, és a válogatottban is.
Tehetségük van hozzá. Pár hete a Mallorca meccs után írtam egy erős hangvételű kommentet, amiben kifejtettem, hogy kik és miért milliomos semmirekellők. Olyan lincshangulat alakult ki, hogy van pofám őszinte lenni, hogy két röhögőgörcs között nem tudtam, hogy merre fussak.

Nem telt el kb. 3 nap, hogy azon emberek egy részétől - a többitől nem olvastam - tök ugyanazt kapjam vissza, mint amit én írtam, csak más köntösben. Ugyanúgy leírták Sanchezre, Pedrora és Fabregasra, hogy bohócok, de engem könnyebb volt előzetesen elküldeni a halál háta mögé. Így kell a szájból tomport csinálni jó gyorsan. Úgyhogy ilyeneken ne lepődj meg, vannak azért jó srácok itt, de óvakodj néhány fórumertől.
Cesc ugyanaz, mint Piqué. Már csak egy kép kellene róluk, ahogy kézenfogva ugrálnak a plázában és a Starbucksból egy kép, ahogy a kávénak nem nevezett löttyökket isszák redőnyös napszemüvegben. Miért nem tudnék meglepődni egyiken sem, ha tényleg így lenne... Nem tudom, hogy Puyol vagy Xavi miért nem rendezik a pofájukat, elég nagy dózisú fejmosás szükséges lenne már. Avagy viszlát, ahogy Te is írtad.