Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Beállítottam asztali háttérnek. Köszi.Deus írta:Találtam egy jó kis wallpapert
Ja...ennyit még Tello is rúgIdei legnagyobb hullámvölgye...reméljük hamar kilábal belőle,1gól a meccsen összvissz? mi van ezzel a sráccal? lehet le kéne ültetni a padra kicsit Laughing
Biztos, hogy az AtMának, bár én 21-re emlékszem.S.Agüero írta:Valaki nem tudja, hogy melyik csapatnak lőtt a legtöbb gólt? Mennyi volt ez?
20-at. Az Atletico MadridnakS.Agüero írta:Valaki nem tudja, hogy melyik csapatnak lőtt a legtöbb gólt? Mennyi volt ez?
Félelmetes adat.Sok játékos a pályafutása végeztével nem rendelkezik ilyenCharlie írta:Lionel Messi has scored 121 goals and given 42 assists in his last 100 games, for Barcelona and Argentina
C.
(Amiről mondjuk kiderült, hogy kamu volt)Mihu írta:Főleg, hogy a múltkor azt mondta, hogy ő is simán rúgna egy szezonban 86-ot, nincs ebben semmi nagy kunszt.
Főleg, hogy a múltkor azt mondta, hogy ő is simán rúgna egy szezonban 86-ot, nincs ebben semmi nagy kunszt.Rinku írta:És ezt pont Zlatan mondaná? Eléggé sántít nekem a dolog...salas9 írta:Zlatan: „Lionel Messi a világ legjobb játékosa, megérdemli az Aranylabdát”
És ezt pont Zlatan mondaná? Eléggé sántít nekem a dolog...salas9 írta:Zlatan: „Lionel Messi a világ legjobb játékosa, megérdemli az Aranylabdát”
A hosszabbítás szerződési feltételeiben egyeztek megsjd írta:Akkor most már csak az nem tiszta, hogy konkrét szerződésben egyeztek meg vagy csak a hosszabbításban?
Mert előbbi esetben még mindig nem értem a nagy átfutási időt, utóbbi esetben meg nem értem, hogy hogyan lehet konkrét feltételek nélkül megegyezni.
Savanyú a szőlődaffy írta:most rosell elment kölcsönkérni a nyomtatáshoz,aztán hozza a papírt,meg a tollat.
lehet hogy van egy opció az előzőben,hogy kap x% emelést,bla-bla. és megegyeztek,hogy ezek alapján hosszabbít. most rosell elment kölcsönkérni a nyomtatáshoz,aztán hozza a papírt,meg a tollat.sjd írta:Akkor most már csak az nem tiszta, hogy konkrét szerződésben egyeztek meg vagy csak a hosszabbításban?SuperMessi írta:De még hátra van a szerződés elkészítése, áttekintése, aláírása.
Mert előbbi esetben még mindig nem értem a nagy átfutási időt, utóbbi esetben meg nem értem, hogy hogyan lehet konkrét feltételek nélkül megegyezni.
Akkor most már csak az nem tiszta, hogy konkrét szerződésben egyeztek meg vagy csak a hosszabbításban?SuperMessi írta:De még hátra van a szerződés elkészítése, áttekintése, aláírása.
Természetesen mindenki tudja hogy aláírja, ez nem is kérdéssjd írta:Ennek mondjuk különösebben nem értem, mi értelme. "Ok, elfogadom a szerződést, de még nem írom alá" ?salas9 írta:Már csak egy toll kell és készen is vanSuperMessi írta:Még nem hosszabbította meg, de megegyeztek![]()
Ennek mondjuk különösebben nem értem, mi értelme. "Ok, elfogadom a szerződést, de még nem írom alá" ?salas9 írta:Már csak egy toll kell és készen is vanSuperMessi írta:Még nem hosszabbította meg, de megegyeztek![]()
Már csak egy toll kell és készen is vanSuperMessi írta:Még nem hosszabbította meg, de megegyeztek
Hogy még durvább legyen:SuperMessi írta:Ez pedig durva:
- Messi egyedül több gólt lőtt ebben a szezonban a bajnokságban (25), mint a Real Madrid 3 támadója (CR-14,Benzema-7,Higuain-3) összesen (24).