ferninho írta:Bob, te összeakarsz hasonlítani egy amerikai kosarast, akinek kicsit komolyabbak az izmai a karján, erősebb ott minden benne (tudom, hogy az ízület a gázos, de azért csak nem ártanak azok ottan), mert ő azt használja, meg az egész felépítése, (már genetikailag is,) egy Focistával, aki már bőven benne van a korban és sokkal súlyosabban is sérült meg.
itt nem csak rátámaszkodott és úgy hajlott neki vissza és ment ki a könyöke...
teljes testsúlyával nagyon magasból ráesett és maga alá gyűrte... szted a szalagok mit kaphattak???
Rondoé azért közel se volt ilyen vészes.
és azt megnézném, ahogy Puyol tolja nem tudom hány meccses kihagyás után egy Real Madrid ellen egy ilyen sérülés után...
Enyhítsek a körülményeken

Nem összehasonlítottam hanem felhoztam példaként hogy volt már ilyen a történelem során (s igen valóban más sportág más izomzat erre én nem tértem ki, teljesen igazad van ) s "túl élték".
Sajnos a hírek viszont arról árulkodnak több hetes kihagyás, nem lehet erre mit írni, ilyen balszerencse nem létezik

Jobbulást a kapitánynak az ő szerepe iszonyat fontos a csapatnak, hihetetlen hogy nem tud 2 egymás követő meccset lejátszani