daffy írta:Mezner2 írta:
Igen,én is így látom,de azzal nem értek egyet,hogy könnyen elszállhat magától
én speciel az éjszakai életre,bulizásra,stb gondoltam

Én is

Nem tartom amúgy nagyképűnek, se tiszteletlennek, se semmi, de ezt leírtam a fb-csoportban is

Csak nekem Villa egy példakép, most ebbe ne menjünk bele, hogy miért, nem ide tartozik. Mindenesetre Neymar-ral kapcsolatban az zavar, hogy még 5 okos ütempasszt nem láttam tőle, sprintben védekezni pláne, ezek nélkül itt nem fog megélni. Persze a védekezést meg kell tanulni, Villának is meg kellett, ha igazán ide akar tartozni, akkor ezen fog a legtöbbet dolgozni. De a passzképtelensége, kényszerítők hiánya stb elég égető probléma, és ezt sokkal nehezebb megszokni, mint azt, hogy többet kell futni, és főleg hátra. Egy kicsit remélem, hogy ő nem lesz úgy beskatulyázva, mint Alexis, és bátran megcsinálja a cselt, de önző ne legyen, a passzokat jókor, jó ütemben, jó helyre kell adni, enélkül itt semmire se fog menni, akármilyen jó az 1v1-ben ( amit amúgy egyre inkább hasznosan csinál, és nem annyira öncélúan, mint régebben ). Fejben nem tűnik kevésnek a srác, tényleg, ha ezt elviseli, amit Pelé és Brazília művel vele, akkor oké. Bár ugye kifakadt már, hogy túl sokat várnak tőle stb, meg ugye az edzőjével is voltak problémái...ezek azért komoly gondok. De én most már inkább úgy vagyok vele, hogy kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud.