Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
ez így van szerintem is.Szerintem Song jobb Keitánál, de játékstílusban közelebb áll Touréhoz, csak gyengébb képességű.
Én sem láttam sokat játszani, viszont youtubeon néztem néhány videót róla (tudom, bárkiről össze lehet dobni olyat, hogy csak na..) elég jó passzokat képes kiosztani. Szerintem ha Yaya szintjét nem is, de Keitánál, első sorban előre játékban jobb lesz. De majd bizonyíthatja most már a csapat felszerelésében ezt!Subinho írta:nem rossz ez a song gyerek, de azért én nem vagyok tőle elájulva... a touré - keita vonalat folytatja, de sztem messze van tőlük sajnos... tavaly mascheranonak nagyon örültem, song valahogy most olyan 50-50... remélem rám cáfol majd!!! és főleg: remélem nem javier elől veszi el majd a helyet!!!!!!!
Remélem a Neymar őrülete nem fogja negatív irányba tolni az Igazolási mutatókat... mondom ezt akkor is, ha én meg vagyok győződve arról, hogy ő nálunk nagyon nagy karriert futhat be... azért 50 miska sok...Balinho írta:Azért Rosellt illetően erre nem nagyon lehetett panaszunk, Adrianoval kezdve eddig Songgal befejezve. És akkor ha megnézzük, hogy amíg a nagy dél-amerikai tehetség Keirrison mekkora rápacsálás volt, addig idén szép csöndben érkezett egy Araujo két évre kölcsönbe a Barca B-be. Valahogy így kell ezeket intézni.Tobias88 írta:Sok sok évig panaszkodtunk az átigazolásokra, de Alba és Song vásárlásával azért most büszkék lehetünk.
Az eladás oldalon sajnos már panaszosabban nyöghetünk fel (főleg idén Keita, tavaly (és jövőre) meg Bojan).
Azért Rosellt illetően erre nem nagyon lehetett panaszunk, Adrianoval kezdve eddig Songgal befejezve. És akkor ha megnézzük, hogy amíg a nagy dél-amerikai tehetség Keirrison mekkora rápacsálás volt, addig idén szép csöndben érkezett egy Araujo két évre kölcsönbe a Barca B-be. Valahogy így kell ezeket intézni.Tobias88 írta:Sok sok évig panaszkodtunk az átigazolásokra, de Alba és Song vásárlásával azért most büszkék lehetünk.
sőt, a hivatalos oldal is tizenkilencet ír, ennyiért elég jó üzlet.Barcaman1993 írta:A Sport és a Mundo is 19millió eurót ír. Óriási üzlet!
Azaz végre, ez a hír bearanyozta a napom. Sok sikert neki nálunk!
17m font az 22m euró.Castiel írta:Állítólag 17 millió fontot kérnek érte... az nem tom mennyi euróban kb, de ez az ár van megadva nagyjából mindenhol...S.Agüero írta:Most azt írta a goal.com, hogy 20m euro-ért jöhet Song.
Remélhetőleg 20-ért el tudjuk hozni.