Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Valamit elnézhettél, mert a legutóbbi post 4 órával ezelőtti és ott is csak a válogatott játékosokról írnak. Amúgy ha a hivatalos FB oldalon kint lenne akkor szerinted nem lenne már kint a hivatalos oldalon is?(no offense csak felmerült vélemény)miihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
Akkor sajnos miihii tévedett13l4cks!d3 írta:Az igen érdekes, mert nekem a latest post az 11 órával ezelőtti.miihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
Az igen érdekes, mert nekem a latest post az 11 órával ezelőtti.miihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
Dobj hozzá egy linket légyszi, mert én sem találom de nagyon örülnék neki ha igaz lennemiihii írta:FB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
Minek a hivatalos FB oldala? Mert nem látom seholFB-n a hivatalos oldal írta,h lezárult a transzfer, 19.2 milláért miénk Song
egyetértek. ha song 20 körül lesz,az bomba üzlet. 30 körül jó igazolás,de ha martinez értéke 40,akkor szigorúan a tudást figyelembe véve(vb,eb nélkül) song 50 simán. hatalmas fogás lehet a csapatnak,mert egy alulértékelt játékosshutterisland írta:hát ha martinez 40, akkor song is legalább 40, de inkább 45 véleményem szerint egy paraszthajszállal jobb a kameruni.Ha Javi Martinez 40 millió, Song is megér 30at simán.
Én ledöbbentem amikor olvastam a hsz-at.Ilyen faragatlan fráterekkel rég találkoztam.Majdnem minden második hsz-ban volt csúnya szó.....hihetetlen!socio66 írta:ott a hozzászólóknál mennyi lehet az átlagéletkor, nyolc?Castiel írta:http://arsenalfan.hu/hirek/2012/08/15/s ... -sem-elado
Song ügye az Angolok oldaláról...
édes istenem.
Hát, az azért nem jó hír hogy ott egy reális, 25 millió fontos várt ajánlatról írnak mert a 18 millió euró számomra még mindig nem hihetőCastiel írta:http://arsenalfan.hu/hirek/2012/08/15/s ... -sem-elado
ott a hozzászólóknál mennyi lehet az átlagéletkor, nyolc?Castiel írta:http://arsenalfan.hu/hirek/2012/08/15/s ... -sem-elado
Mundon meg valami 29Mről írnak,hogy talán annyit kér az Arsenal.ab1daL írta:Arsenal ready to give green light for £15m Song move to Barcelona.(goal.com)
hát ha martinez 40, akkor song is legalább 40, de inkább 45 véleményem szerint egy paraszthajszállal jobb a kameruni.Ha Javi Martinez 40 millió, Song is megér 30at simán.
Ne szóld el, még nincs itt Song..Tobias88 írta:Hát, szerintem ennyit nem ér. Ha Javi Martinez 40 millió, Song is megér 30at simán. Idén a vezetés elképesztően jól igazol. 2 fontos klasszis játékost veszünk posztra és eléggé áron alul mindkettőtsocio66 írta:hm, érdekes.
nem gondolnám, hogy martinez ennyit ér, de a bayern az egyik legracionálisabb klub, nem szokásuk kidobni a pénzt akárkiért.
ribéry-ért 25 milliót, robben-ért 24 milliót adtak, gomez eddig a rekord 30-al, valahogy ebbe a sorba nem illik egy 40 milliós javi martinez, de meglátjuk, lehet hogy igazuk lesz.
Hát, szerintem ennyit nem ér. Ha Javi Martinez 40 millió, Song is megér 30at simán. Idén a vezetés elképesztően jól igazol. 2 fontos klasszis játékost veszünk posztra és eléggé áron alul mindkettőtsocio66 írta:hm, érdekes.
nem gondolnám, hogy martinez ennyit ér, de a bayern az egyik legracionálisabb klub, nem szokásuk kidobni a pénzt akárkiért.
ribéry-ért 25 milliót, robben-ért 24 milliót adtak, gomez eddig a rekord 30-al, valahogy ebbe a sorba nem illik egy 40 milliós javi martinez, de meglátjuk, lehet hogy igazuk lesz.
40 millió a kivásárlási ára,ennyit nem tett volna le más csapat az érdeklődők közül18Barca99 írta:Tegnap az Argentín-Német meccs alatt mondta a Sport1-es kommentátor, hogy úgy néz ki nyélbe ütötte a Bayern és a Bilbao a bombaüzletet és 40 millió euróért elmegy Javi Martinez a Bayernbe. Hát mit mondjak, azért akkor ez így elég kétszínű volt.. Barcát nem akarja mert neki a klubja a Bilbao meg szerződése van, deahogy megkapja a 40 milliót már röpülis mind1, hogy nem sok esélye van nagy kupát nyerni..