Sanama írta:Toure a 08/09es csapatba jobban passzolt
Busi a mostaniba passzol jobban.
Nekem a 08/09es játék sokkal jobban tetszett, jóhogy Tourét akarnám látni a csapatban, ennyi. Busi meg mehetne felőlem ahová akar, nem hinném egyébként,hogy minimálisan is visszaesne a csapat teljesítménye,de ez annyira lényegtelen, mert 0,0001% esélyt látok arra,hogy Yaya visszatérjen
Hát számomra is az volt az igazán nagy idény (nem mintha a többi nem). De azt el kell tudnunk ismerni, hogy azt megvalósítani már nem lehet. Több okból is:
1. Messi-Alves jobboldal szinte verhetetlen volt. Most Messi nem is játszik, másrészt sztem Alves vmennyit már visszaesett.
2. Valljuk be Xavi még mindig a világ legjobbja, de nem bír annyit, mint akkor. Abban a pár évben szinte az egész évet végignyomta. Most azért már elég sokat pihen.
3. A miénk volt a legfélelmetesebb csatársor, amit eddig láttam. Messi (zseni, a világ legjobbja volt már akkor is), Eto (Mr. Gól), Henry (sok gól, sok assist, rengeteg rutin, rendkívüli elegancia és alázat).
Én ezeket hiányolom, és ezeket már nem lehet behozni. Bár az tényleg érdekes lenne, ha Messi kihúzódna szélre és Villa/Drogba középen. Az arcát ki nem bírhatom az embernek, de rendkívül jó játékos. Emellett ingyen jöhetne, ami a nagyon ritka alkalmak egyike. Másrészt, ha jönne valószínűleg 2 védő fog jönni. Azt meg nem hinném, hogy mondjuk Jordi Alba mezét többen vennék, mint Drogbáét.

Botía is érdekes ügy. Ugye ő is itt nevelkedett, nekem a játéka nagyon biztató volt. de elengedték. Jól nyomja a srác, főleg az árához képest, de ha választanom kéne, akkor nem ő lenne az ideális.