Én inkább megvárom, amíg Villa megöregszik, csak ne hozzák ide ezt a fucking disgrace-t. A hányinger kerülget, ha rá gondolok, és ez most attól független, hogy mekkora hasznára tudna lenni a csapatnak (Ibra 2.0)Sanama írta: Larsson óta hiányolok a csapatból egy öreg rókát, aki rutinnal képes adni egy kis pluszt a csapatnak. Jöjjön csak! ingyen meg főleg!
"It's a fucking disgrace..."zsoltman írta:Sport.es tessék!
http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1790402
Én időnként kezdőnek is el tudnám képzelni. Nem olyan rossz játékos ez a Drogba egyáltalán. Bár tényleg, ha ő jönne, akkor vkinek mennie kéne. Messi-Alexis-Villa sztem fix. Pedroét, meg Cuencáért megfájdulna a szívem, ha mennének. Afellay meg gy néz ki, hogy most már inkább kp, de az ő távozását el tudnám képzelni. Talán Telloét is, de neki meg csak néhány meccse volt, nem osztott szorzott, hogy jelen van-e, vagy sem.messideco írta:Cucc lenne, ha érkezneCsereként tudná segíteni a csapatot, de ez egyelőre feltételezés csak.
Jóformán mint konkrétum csak Bale és J.Alba merült fel.
Busival jól ellennénekBarcaman1993 írta:HMM Drogba. Egy igazi színészkisasszony, de ingyen a hülyének is megéri. Azért jelenleg a Chelsea legjobb csatára. 1-2 év benne lehet. Erős fizikumú és gólerős. Perez papa szerint a mezek is jól fogynának. Eddig még nem jutott eszembe, de így már nem is olyan nagy hülyeség.
Akkor szerintem jöhet.Szerintetek?superG írta:igen. lejár a szerződése.kakasugynok007 írta:Ingyen jönne?Bob_Marley írta:Konkrétan nincs benne semmi, jönne a Barcaba, Zubiék a kupadöntő után eldöntik a lehetőségeket, Chelseavel nem akar aláírni akkor sem ha megnyerik a BL-t.
Nekem különösebb bajom nincs Drogbával, ha normális fizetést bevállal (azt írják nem a pénz érdekli), jöhet elfér a padon, ha gond van betud szállni 15-20 percre.
Ugyanaz a helyzet mint bármilyen más pletykával, a klub nem most fog gondolkozni, miközben még tart a szezon.
igen. lejár a szerződése.kakasugynok007 írta:Ingyen jönne?Bob_Marley írta:Konkrétan nincs benne semmi, jönne a Barcaba, Zubiék a kupadöntő után eldöntik a lehetőségeket, Chelseavel nem akar aláírni akkor sem ha megnyerik a BL-t.
Nekem különösebb bajom nincs Drogbával, ha normális fizetést bevállal (azt írják nem a pénz érdekli), jöhet elfér a padon, ha gond van betud szállni 15-20 percre.
Ugyanaz a helyzet mint bármilyen más pletykával, a klub nem most fog gondolkozni, miközben még tart a szezon.
Ingyen jönne?Bob_Marley írta:Konkrétan nincs benne semmi, jönne a Barcaba, Zubiék a kupadöntő után eldöntik a lehetőségeket, Chelseavel nem akar aláírni akkor sem ha megnyerik a BL-t.
Valaki lefordítja?zsoltman írta:Sport.es tessék!
http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1790402
nem a fiatalok oldják meg a problémákat, vagyis nem ők elsősorban, ők csak kiegészítő emberek. ez a klub szemléletmódja. inkább felhoznak a béből tehetségeket, ha van valamilyen posztra, minthogy vegyenek középszerű csereembereket. megoldania messinek, alexisnek, villanak, pedronak kell elől.geridoss írta:Egy Barcelona szintű csapatnál, egy ilyen elvárásokkal küzdő csapatnál nem lehet úgy kezdeni egy évet, hogy majd a fiatalok megoldják. Mert nem oldják meg, ezt idén is láttuk.
Ha ezt úgy érted, h Messi menjen vissza szélre és ne középen tolja, amit mondjuk simán jónak tartok, vagy ha éppen fordítva, hogy a jobb szélre kellene egy ember aki ki tudja szolgálni rendesen a középsőket, esetleg egy stabil erős cserét, akkor teljesen másképpen hangzik és van is benne egy kis racionalitás, hiszen tényleg Messi viszi előre a csapatot nagyon sokszor.De ezzel nincs probléma minden csapatnál előfordul, hogy egy ember viszi a hátán a csapatot, csak sajnos a túlzott játszatás kijött a BL elődöntő visszavágóján is a tizinéljoco200 írta:én úgy gondolom, hogy messi helyéremindenképpen kellvalakit igazolni, mert a statisztikák azt mutatják, hogy őviszi a hátán a csapatot jelenleg!Ezt ti is így gondoljátok?
Figyelj! Valamit nagyon félre olvashattál... Leparasztozod azt, aki megvédett Téged???joco200 írta:hát nem véletlenszídja szinte mindenki a barca drukkereket!
Télleg tele van HATALMAS parasztokkal, tisztelet a kivételnek!
Attól, hogy valaki frissen regisztrált lehet, hogy 1000-szer többet ért a focihoz mint egy ilyen kutyaütő, mint dudu0209!!!
Nekem ugyan is apám 6 éven keresztűl volt csapat edző, ebből 1 évet töltött a francia élvonalban és 2-t a spanyol másod osztályban!
Szóval akkor ki nem ért hozzá te "TROLL"!!!!!
Ezt le lehet írni,normálisan...más topicban mesélhetnél.Én kíváncsi vagyok.joco200 írta:hát nem véletlenszídja szinte mindenki a barca drukkereket!
Télleg tele van HATALMAS parasztokkal, tisztelet a kivételnek!
Attól, hogy valaki frissen regisztrált lehet, hogy 1000-szer többet ért a focihoz mint egy ilyen kutyaütő, mint dudu0209!!!
Nekem ugyan is apám 6 éven keresztűl volt csapat edző, ebből 1 évet töltött a francia élvonalban és 2-t a spanyol másod osztályban!
Szóval akkor ki nem ért hozzá te "TROLL"!!!!!
Ha valóban ez volt a szándék, akkor más a dolgok állása... de én nem ezt veszem/vettem ki abból a néhány sorból... Lehet túl jóhiszemű voltam!?Kash írta:A joco kolléga mondandóját gondolom te sem értetted meg, én értek a trollok nyelvén, és ő arra gondolt, hogy nem Alexis, Pedro, Cesc, Cuenca, Tello, Villa kell Messi helyére, hanem aki kitudja szolgálni, vagy aki többet vállal magára. Ugye igy mindjárt más...Nem értem miért kell a másikat osztani, amint lehetőség nyílik rá... főleg úgy, hogy egy csapatért szurkoltok (gondolom).
Egyébként meg ez egy fórum, ahol saját véleményünket oszthatjuk meg egymással. Lehet az egyik jobb, a másik rosszabb vélemény. Lehet vitázni is a szó nemes értelmében, mert az előre viszi az embert. De "leötödikesezni" a másikat nem kéne!
Hidd el, Te sem vagy tökéletes.
A lényeg, hogy a mondandódat leírhattad volna így is: Szerint Messi pótolhatatlan, ill. ha lenne olyan ember aki esetleg csak megközelíti a tudását, akkor az a játékos valószínűleg nem csere lenne még egy Barcelonában sem (vagy valami hasonló...). Ugye mennyivel másképp hangzik?
Ha így állnának ma egymáshoz az emberek - és nem úgy, ahogy most Te - valószínűleg nem itt tartana ez a világ ahol...
Egyébként a mondandód megfogalmazásán kívül egyet értek Veled!![]()