Carles Puyol
Én valahogy úgy érzem, hogy Puyol már csak azért fog válogatott mezben majd pályára lépni, hogy meglegyen a századik, hiszen ő sem lesz fiatalabb, ahogyan a teste sem.
Gyógyuljon fel, és majd a következő szezonban ismét álljon munkába. Ez a műtét biztos elgondolkodtatta a jövőjéről, de kizártnak tartom hogy feladja. Addig küzd, míg tud és akar.
A Barca történelmének egyik legemblematikusabb alakja.
Gyógyuljon fel, és majd a következő szezonban ismét álljon munkába. Ez a műtét biztos elgondolkodtatta a jövőjéről, de kizártnak tartom hogy feladja. Addig küzd, míg tud és akar.
A Barca történelmének egyik legemblematikusabb alakja.
- shutterisland
- Director del Fútbol
hát hatalmas lenne evvel a séróval, öltönyben, mint a csapat edzője.el tudlak képzelni a csapat mellett, a csapatért dolgozni.

bár belegondolva, hogy az uefa eseményre sem öltözött ki...

Hogy vinné már el ha sérültek?Barca96 írta:én remélem, hogy Del Bousque elviszi Puyolt is, és David Villat is. A csoportkörből biztosan továbbjutnak a spanyolok, aztán szükség lehet rájuk. De ez elég nagy kockázat.

én remélem, hogy Del Bousque elviszi Puyolt is, és David Villat is. A csoportkörből biztosan továbbjutnak a spanyolok, aztán szükség lehet rájuk. De ez elég nagy kockázat.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jól van leesett 
Először még nem írtad ferninho, hogy az is CSK, mire bemásoltam meg ott volt.
És bevallom őszintén az emelgetett helyett, emlegettet olvastam

Először még nem írtad ferninho, hogy az is CSK, mire bemásoltam meg ott volt.
És bevallom őszintén az emelgetett helyett, emlegettet olvastam

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ugyanazt akarta ezzel mondani amit én,hogy mivel Iker emelgette a kupákat,ő a CSKBob_Marley írta:Ezt meg nem értemferninho írta:Bob, ki emelgette a trófeákat az EB-n és a VB-n?
csak mert az is a CSK

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
segítekBob_Marley írta:Ezt meg nem értemferninho írta:Bob, ki emelgette a trófeákat az EB-n és a VB-n?
csak mert az is a CSK

remélem már megvan az összefüggés

madridista
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kapufa, tényleg Casillas a CSK, elfelejtettemcsababarca írta:Bob!
Most nem tudom a válogatottról,vagy a barcáról beszélsz e,vagy kevered a kettőt,de a válogatottban Casillas a CSK!
Persze értem mit mondasz Puyollal kapcsolatban,csak gondoltam javítalak

Lehet így "hiteltelenné" vélik a mondandóm, de akkor is Puyol értékét nem csak a pályán mutatott teljesítménye alapján lehet, s kell megítélni.
Ezt meg nem értemferninho írta:Bob, ki emelgette a trófeákat az EB-n és a VB-n?
csak mert az is a CSK

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bob!
Most nem tudom a válogatottról,vagy a barcáról beszélsz e,vagy kevered a kettőt,de a válogatottban Casillas a CSK!

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob, ki emelgette a trófeákat az EB-n és a VB-n?
csak mert az is a CSK
kukucs balra
csak mert az is a CSK

kukucs balra
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.05.08. 20:40:31-kor.
madridista
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
LG leírta, plusz kiegészíteném azzal, hogy egy válogatottnál még fontosabb a CSK szerepe,Puyi olyan karizmatikus egyéniség, hogy persze van még idő az EB-ig meg majd behívnak valakit a helyére, s val. Xavi veszi át a karszalagot, de akkor is egészen más.FarkasAttila írta:Bob_Marley írta:Pfff.....Jobbulást neki.
Ezzel a spanyolok esélye eléggé lecsökkentek az EB-re.
Azért nagyon remélem, hogy ezt nem gondoltad tulságosan komolyan. Biztos, hogy hiányozni fog a csapatból, de azért nem hiszem, hogy olyan nagy érvágás lenne, hogy rányomná a bélyegét a telejesítményükre. Amúgy is szépen lassan kiöregedik onnan, én csak azért sajnálom, mint ahogy azt már többen is leírták, hogy valószínű, hogy ez lenne az utolsó nagy tornája.
Carles olyan mint William Wallace, még kinézetre is

Ráadásul érzéke van a fontos gólok szerzésének.Spanyoloknak voltak ám nagyon komoly meccseik EB-n is meg VB-n is, azok amikor Puyol odamegy és lelket önt a társakba, nagyon fog ám hiányozni.Nálunk is az a statisztika, hogy vele mennyi százalékban nyerünk és nélküle nem hiába van.Plusz egy torna, fiataloknak ismeretlen környezet, ország, a rutin rengeteget ér, megmutatni trükköket, hogy készülj fel a meccsre Tinó stb.
Eszmei értéke van az ő elvesztésének, s hangsúlyozom egy ilyen torna előtt-alatt az egység nagyon sokat számít, s arról nem is beszélek, hogy Puyol lehet már nem 10,6 alatt fut százon

Igenis borzasztóan gyengültek vele a spanyolok, s hangsúlyozom még egyszer Xavi lesz val a CSK s "az se rossz", de Puyol szellemét nem lehet pótolni, s mikor majd mondjuk jön egy hosszabbítás, vagy tizi párba, vagy csak hátrányban a csapat, a lelkesítő beszédre szükség van. (RM elleni pillanatok gondolom mindenki előtt megvannak, gólt kaptunk 30 mp alatt, ő volt az első aki odament mindenkihez, hogy nem kell betojni még idegenben sem)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.08. 20:39:01-kor.

Mielőbbi teljes gyógyulást Kapitány!
Remélem, látunk még sokszor játszani, és ha majd egyszer úgy döntesz, hogy vége, nagyon el tudlak képzelni a csapat mellett, a csapatért dolgozni.
(Amikor Pepet könnyezve búcsúztatta, átvillant bennem, hogy talán ő lesz a következő, aki hasonlóképpen köszön el.)
Remélem, látunk még sokszor játszani, és ha majd egyszer úgy döntesz, hogy vége, nagyon el tudlak képzelni a csapat mellett, a csapatért dolgozni.
(Amikor Pepet könnyezve búcsúztatta, átvillant bennem, hogy talán ő lesz a következő, aki hasonlóképpen köszön el.)
"Fins aviat" - Guardiola 2011.05.05.
Casillas-Ramos,Piqué,Martinez,Alba-Busquets,Xabi Alonso,Xavi-Llorente,Silva,Iniesta. Valami ilyesmire számítok, bár nem értek egyet vele 

alba, javi martinez, piqué, ramos négyes se gyenge. ha meg gyorsaság kell középre, akkor ramos bemegy és iraola vagy arbeloa jobbhátvéd. nálunk se sokkal gyengébb egy adriano, mascherano, piqué, alves hátvédsor, piqué meg amúgy is kellene llorente ellen.
szóval plusz egy ahhoz hogy nem a teljesítménye, hanem inkább a személyisége fog hiányozni. a kapitány.
szóval plusz egy ahhoz hogy nem a teljesítménye, hanem inkább a személyisége fog hiányozni. a kapitány.
Ramost berakják a helyére, Piqué összeszedi magát és max Arbeloát berakják, de biztos van még vmi jó kis jobb hátvéd.
vagy Javi Martinezt Puyol helyére.
meg lesz ez oldva, az biztos.
itt tényleg inkább a személyiség fog hiányozni a pályáról, mert Puyol az Puyol, de bőven van minőségi helyettese.
és jobbulást neki, sajnálatos, ami történt vele.
vagy Javi Martinezt Puyol helyére.
meg lesz ez oldva, az biztos.
itt tényleg inkább a személyiség fog hiányozni a pályáról, mert Puyol az Puyol, de bőven van minőségi helyettese.
és jobbulást neki, sajnálatos, ami történt vele.
madridista
Micsoda?FarkasAttila írta:Bob_Marley írta:Pfff.....Jobbulást neki.
Azért nagyon remélem, hogy ezt nem gondoltad tulságosan komolyan. Biztos, hogy hiányozni fog a csapatból, de azért nem hiszem, hogy olyan nagy érvágás lenne, hogy rányomná a bélyegét a telejesítményükre. Amúgy is szépen lassan kiöregedik onnan, én csak azért sajnálom, mint ahogy azt már többen is leírták, hogy valószínű, hogy ez lenne az utolsó nagy tornája.

-
- Barça C
Bob_Marley írta:Pfff.....Jobbulást neki.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ilyen nincs, sajnálom a Kapitányt.
Iszonyatosan peches, még egy utolsó nagy tornája lett volna...Jobbulást!
Viszont hozzá kell szokni hogy lassan kiöregedik. Ha rajta múlna nyilván nyugdíjas koráig képes lenne szívét lelkét kitenni a gyepre, de kérdés hogy az ilyen sérülések meddig engedik még játszani.

Viszont hozzá kell szokni hogy lassan kiöregedik. Ha rajta múlna nyilván nyugdíjas koráig képes lenne szívét lelkét kitenni a gyepre, de kérdés hogy az ilyen sérülések meddig engedik még játszani.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Meglepődnék, ha nem így lenne.MQuC írta:Hát b+. Szerencsétlen. Lehet ez lett volna az utolsó világesemény számára. Jobbulást.
Nagyon sajnálom a sérülését, nem is annyira a válogatott, mint a klub miatt. Egyszerűen szükség van rá, hogy a pályán legyen, mindenkiből valamivel többet tud kihozni. Jobbulást, el Capitano!
Hatalmas veszteség a spanyol válogatottnak. Jobbulást!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pfff.....Jobbulást neki.

valaki belinkelné azt a vidit mikor Puyi úgy szerel hogy a csatár a hátán marad és viszi a hátán egy pár métert? 

- visca el barca
- Presidente del Barça
jobbulást capitano!
gyanitom, ezzel végetért a válogatottbeli pályafutása...
ha vmi jót akarok benne keresni, legalabb pihen egy kicsit a nyáron
gyanitom, ezzel végetért a válogatottbeli pályafutása...
ha vmi jót akarok benne keresni, legalabb pihen egy kicsit a nyáron

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...