Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
[/quote]Kash írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/07 ... k_videoval
Nem rossz, ám az a szerencsétlen védő fatális hibája is kellett.
Azért én megnézném őt Barca mezben.
Nem szoktam a cikkeket olvasni.Messidona10 írta:Főoldali cikket nem olvastad még? Csak van valami valóságalapja, ha már itt megjelenik... Másrészt nem véletlen az se, hogy nem játszott mostanában.kanty írta:Honnan veszítek, h Alves elakar menni? Van erről valami forrás vagy csak elkezdte valaki, aztán a többiek folytatják.
Azt sem értem, h Bale miért kerül szóba? Nem sok Spurs meccset nézek, de ahogy eddig én láttam ő nem hátvéd. Plusz a másik dolog, h köze se lenne a spanyol focihoz.
Most nézem, hogy egy kicsit elkapkodtam. Röviden annyit, hogy mikor gyík lett Milito, egyből továbbadtuk. Bojannal itt szórakoztunk x éven át, de a fejlődés jelét nem mutatta egyáltalán. Sőt egyre rosszabbul játszott. Kb. ennyi. Én nem akarom viszont látni!kurdt írta:Megteszed a kedvemért, hogy ezt a mondatod leírod még egyszer egy kicsit érthetőbben?Barcaman1993 írta:Hihetetlen mennyire nem bírtam Militoval együtt, de Militot egyből továbbpasszoltuk, itt meg még szenvedett 4 évet...
Mert válaszolnék rá, mind Milito, mind Bojan ügyében, de így nem megy...
Megteszed a kedvemért, hogy ezt a mondatod leírod még egyszer egy kicsit érthetőbben?Barcaman1993 írta:Hihetetlen mennyire nem bírtam Militoval együtt, de Militot egyből továbbpasszoltuk, itt meg még szenvedett 4 évet...
Ez esetben viszont nekünk mindenképpen megérikurdt írta: Szerintem ott fog maradni még egy évet, de ha nem, akkor nem fog érte 13 millát kapni a Roma...
Ha a Roma már a nyáron vissza akarja adni, akkor szerintem borul az eredeti megállapodás, mert ott ugye két évről volt szó, nem egyről.visca el barca írta:hát akkor visszahozzuk 13-ért aztán eladjuk vhova 3-ért...
ide nem kell...
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de mintha úgy állapodtunk volna meg a Rómával, hogy megveszik 12 millióért, nekünk pedig nem opciós jogunk van rá, hanem kötelezettségünk, hogy két év múlva (azaz még egy év múlva) 13-ért visszavegyük. Opciós joga ennek megakadályozására a Romának van ( +28 millió, összesen 40 -nonszensz).albicelesteX írta:Jajjjj neeee....Remélem nem jön vissza...Robcsyy írta:Bojan ?[/url]
Például:kanty írta:Honnan veszítek, h Alves elakar menni? Van erről valami forrás vagy csak elkezdte valaki, aztán a többiek folytatják.
Főoldali cikket nem olvastad még? Csak van valami valóságalapja, ha már itt megjelenik... Másrészt nem véletlen az se, hogy nem játszott mostanában.kanty írta:Honnan veszítek, h Alves elakar menni? Van erről valami forrás vagy csak elkezdte valaki, aztán a többiek folytatják.
Azt sem értem, h Bale miért kerül szóba? Nem sok Spurs meccset nézek, de ahogy eddig én láttam ő nem hátvéd. Plusz a másik dolog, h köze se lenne a spanyol focihoz.
Jajjjj neeee....Remélem nem jön vissza...Robcsyy írta:Bojan ?[/url]
a ligue 1 egyik legfelkapottabb játékosa, de nem való ide, ő inkább az a romboló típusú vkp. előre játékban ő ide kevés lenne.Game90 írta:Capoue-t látta már valaki játszani?Én annyit tudok róla, hogy magas, védekező középpályás, Toulouse, francia U-21.
Bale nem lesz ott az EB-n, Wales nem jutott ki.El fanático írta:Mondjon akárki-akármit, de én egy "jurócentet" sem adnék sem Bale-ért, sem Neymar-ért.
Bale-t látni fogjuk, hogy mit alkot az EB-n - már, ha lesz EB az idén, de ez másik topik - de még 40 milla is röhejesen sok érte.
Én nem állítom hogy nem lehet igazad.LG írta:Igen, de CR játéka rengeteget változott az akkori önmagához képest. Folyamatosan fejlődött, kinőtte magát, igazi csapatember lett. Ebben nagy szerepe volt Fergussonnak is, majd a Realban Mourinho is rátett egy lapáttal. Vajon képes lenne-e Neymar ekkora változásra? Én nem hiszem, nagyon öntörvényűnek tűnik számomra.mrlevy írta:
Azért ez nem ilyen egyszerű.
Akkoriban volt egy másik nagy portugál cselgép akit hasonló nagy tehetségnek tartottak.
Tán pont abban az évben vitte el az MU mint mi Quaresmat.
Mára meg a világ MÁSODIK!!!legjobb focistája lett belőle