Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is ezt néztem, elég érdekes felszólalás!c. írta:“Two penalties? Now it’s not really needed anymore… It’s a bit late in the season to start giving us penalties…”
“I’m leaving now to feel again the need for football.” — Pep Guardiola.
adom...Barcaforever írta:Gyerekek nem csináltatunk megint csoportosan ilyen pólókat!?
Mai napig nagyon szeretem a Give Me 5 pólómat, amit csináltattunk!![]()
Szívesen nézném ebben a spanyol kupa döntőt!
Én is befizetnék egyre, vagy akár kettőre is. Szóljatok, ha lesz légyszi.Barcaforever írta:Gyerekek nem csináltatunk megint csoportosan ilyen pólókat!?
Mai napig nagyon szeretem a Give Me 5 pólómat, amit csináltattunk!![]()
Szívesen nézném ebben a spanyol kupa döntőt!
Gyerekek nem csináltatunk megint csoportosan ilyen pólókat!?
Ezek azok a HA mondatok. Amúgy elgondolkodtató felvetés, de szerintem nem lett volna másképpen semmi sem. Ha közli az 2 féle képen sülhetett volna el, vagy össze zuhan a csapat vagy pedig tegnapihoz hasonló eredmények születtek volna. Bár így belegondolva, egy ilyen családias légkörű gárdánál, legalább a nagy öregek sejthették, hogy mi lesz.. de ez már történelem, mint a 4 év.LG írta:Lehet hamarább kellett volna bejelentenie, h távozik, és akkor máshogy alakulnak a dolgok?
Pep örökké a Barca család tagja marad!Wolfy11 írta:most gondold el h elköltözöl külföldre, nem maradsz többé a családoddal, erre apád megnyeri a lottót....nincs tétje mert már nem tartozol oda...Gondolom a ''hül*e Pep is erre gondolt. Fel kell világosítani, hogy ő a világ ,és a Barcelona eddigi legjobbja.MessiBarca10 írta:Mondjátok már meg,h Pep ma mért volt ilyen?
Még a 7.gólnál egy taps se ...egy vigyor se...már bánja,hogy bejelentette,hogy elmegy?
Vagy már most hiányzik a csapat neki?
most gondold el h elköltözöl külföldre, nem maradsz többé a családoddal, erre apád megnyeri a lottót....nincs tétje mert már nem tartozol oda...Gondolom a ''hül*e Pep is erre gondolt. Fel kell világosítani, hogy ő a világ ,és a Barcelona eddigi legjobbja.MessiBarca10 írta:Mondjátok már meg,h Pep ma mért volt ilyen?
Még a 7.gólnál egy taps se ...egy vigyor se...már bánja,hogy bejelentette,hogy elmegy?
Vagy már most hiányzik a csapat neki?
ziipp írta:Igazából én hiszek neki, amikor azt mondja, hogy elfáradt.
Csak azt nem értem, hogy miért nem várta meg a szezon végét.
Amúgy most újból ki kéne írni egy szavazást, hogy ki milyen edzőnek tartja. Majdnem leestem a székről, amikor az egyik madridista barátom azt mondta, hogy csapat adott volt a sikerekhez, ő csak a motivációt adta meg... :O
Argentína kispadján? Elég merész elképzelés, de bírnám!