Én eddig nem szóltam hozzá, mert még ugye biztos hír nincs, de nem tudom megállni, s ahogy mások úgy én is idegeskedést érzek magamon így 25 éves fejjel is, hogy elmegy!
Ha megy én a döntését abszolút megértem, s egyáltalán nem megfutamodásról van szó, ismét csak Pep emberi nagyságát mutatná meg, igenis ha már valami nem megy, be kell látni az embernek a hibákat, s Pepnek a legfontosabb, hogy a klubnak jó legyen!Lehetne órákig magasztalni, én játékosként is nagyon szerettem, ritka játékintelligenciával rendelkezett, s edzőként is bizonyított!Mindig van mit tanulni, s val. nem ő szakmailag a legjobb edző!De vele vált tökéletes szimbiózissá a csapat!
Persze ahogy mindenki én is örülnék ha maradna, de ha megy annak nem hiszem, hogy a bajnokság elvesztése vagy a BL kiesés esetleg Mourinho vagy bármi más lenne az oka!Pep egy hihetetlen maximalista ember, ha ő úgy érzi nem tud megújulni, nem tud megint egy kicsivel többet nyújtani, akkor elmegy, s mint írtam a döntése érthető!
Ha maradna az is érthető lenne, de miután minden jel arra mutat, hogy megy akárcsak ha arra gondolok eddig csend volt ekörül (érzésem szerint, mert ő ezt már évközben eldöntötte csak nem akarta esetleg egy bejelentéssel padlóra küldeni a csapatot).
Lehetséges utódjának borzasztó nehéz dolga, az elvárások hihetetlen magasak lesznek!
Tito nem tudnám elképzelni valaki felvetette, szerintem ő nem olyan karizmatikus, hogy eltudja kormányozni a csapatot, s Mourinho meg ha megérzi a vérszagot kicsinálná!Hiddink-Wenger és természetesen Bielsa!Bár mint múltkor is amit írtam vicces lenne a tökéletes ing-zakó kombó után egy Bielsa tréngatyóban-melegítőben
szerk: belegondolva Capello is nagyon érdekes lehetne, szakmai tudása egyértelműen megvan, ráadásul mi is tudnánk szerezni egy eléggé motivált ember a RM szemben!