Pep éra alatt mindig hoztunk támadót, szerintem most is fogunk.

Bocsi,de ez nagy h*ülyeség!Subinho írta:teljesen mindegy azon filózni, ki jöjjön, vagy ki menjen, mert ha Guardiola marad jövőre is az edző, akkor tudjuk, valaki biztosan el fog menni, aki nagy port kavar. az ő elve, minden évben frissíteni a keretet és ezzel versenyben tartani a csapatot. tudjuk, éveken keresztül ugyanazzal a 11-el felállni nem lehet, mert kiismerik a játékosokat. az érintethetetlenek természetesen maradnak, mint Xavi, Ini, Messi, Puyol, Cesc, de a többiek közül valaki biztosan el lesz küldve. nagy esély van sztem Villa, Keita, Adriano valamelyikére...
Jordi Alba sztem Abidaltól függ, illetve ha ő jönne, akkor Adriano sztem menne... Van Persie is a kalapban van és akkor tuti elmegy Villa, mert sztem Pep nem küldi el a Pedro-Tello-Cuenca hármas egyikét sem, mint ahogy Alexist sem! Villának max. 1 éve van még itt sztem, amit nagyon sajnálok, mert én őt nagyon szeretem!!! Silvát meg egyrészről nem engedi el a Milan, ha meg el is engedi, akkor cserébe megy Keita hozzájuk és Masch vkp lesz, de lehet, hogy ő is útilaput kap...
Hype nem volt Cuenca körül, de azért a neve néhány éve ott volt már a B-ben, szóval teljesen ismeretlen nem volt. De hype az valóban nulla volt, ahogy írod.Rinku írta:Tegye már kommentté az, aki hallott Cuencáról a szezon előtt! Köszönöm! Sőt, úgy kb. november előtt - mielőtt felhozta volna Pep. Semmi hype nem volt... Feljött, jól játszott, szerettük. Hype az, amikor valakit - pl. Neymart - valamilyen istencsászárüberalles tehetségnek beharangozunk vagy túlozunk a nevével, pedig még igazán nem is bizonyított. Nem is volt a tűz közelében sem jóformán, avagy sehogy sem. Cuenca ügyesen játszott nagyon, kár hogy múlt idő, mert a mostani szereplése valahol a Pedro színvonalán jár. Azaz szinte sehol.Xavi e Messi írta:Szerintem nagy hype se volt körülötte tavaly, Cuenca körül nagyobb volt idén szerintem.
Tegye már kommentté az, aki hallott Cuencáról a szezon előtt! Köszönöm! Sőt, úgy kb. november előtt - mielőtt felhozta volna Pep. Semmi hype nem volt... Feljött, jól játszott, szerettük. Hype az, amikor valakit - pl. Neymart - valamilyen istencsászárüberalles tehetségnek beharangozunk vagy túlozunk a nevével, pedig még igazán nem is bizonyított. Nem is volt a tűz közelében sem jóformán, avagy sehogy sem. Cuenca ügyesen játszott nagyon, kár hogy múlt idő, mert a mostani szereplése valahol a Pedro színvonalán jár. Azaz szinte sehol.Xavi e Messi írta:Szerintem nagy hype se volt körülötte tavaly, Cuenca körül nagyobb volt idén szerintem.
mondjuk én előbb látom thiagot a jövő barcájának húzóembereként, mint tellot vagy cuencát.Szerintem nagy hype se volt körülötte tavaly, Cuenca körül nagyobb volt idén szerintem.
Továbbra sem azt mondom, hogy Ronaldinho lesz belőle, hanem hogy megvan a technikai tudása hozzá, hogy hasonló játékot mutasson be. Azaz ha valakitől látványos cseleket fogunk látni a következő 5 évben, az elsősorban ő lesz a csapatnálSanama írta: Thiagoról
Én nem vagyok tőle elájulva, de róla majd csak év végén szeretnék véleményt formálni. Maradjunk annyiban, hogy jóval nagyobb hype volt körülötte (is) , mint amit eddig mutat, de jegyzem meg nincs elkésve egyáltalán, csak most azért abból,hogy az évben volt kb 5 igazán jó meccse, ilyeneket mondani kicsit túlzás szerintem.
Nem a 2 szép passzról van szó, hanem a mögötte lévő technikai tudásról, aminek viszont minden meccsen bizonyságát adja.Sanama írta: Ne haragudj, de ezeken is csak nevetni tudok. Thiago adott 2 szép passzt egész évben, és máris Ronaldinho.
Ne haragudj, de ezeken is csak nevetni tudok. Thiago adott 2 szép passzt egész évben, és máris Ronaldinho.sjd írta:Szerintem Thiago-val bőven elleszünk, a Bilbao ellen is már élmény volt nézniSanama írta:Tény,hogy NEymar a labdával baromira ügyes, és nekem is,mint sokaknak Ronaldinho óta nagyon hiányzik egy zsonglőr a csapatba.
Szerintem Thiago-val bőven elleszünk, a Bilbao ellen is már élmény volt nézniSanama írta:Tény,hogy NEymar a labdával baromira ügyes, és nekem is,mint sokaknak Ronaldinho óta nagyon hiányzik egy zsonglőr a csapatba.
lehet. de spanyolországban már 6szor odapakoltak volna neki. és vele ellentétben pedro és cuenca csapatjátékos. neymar nem az.K900 írta:Nem bántásból írom, de sztem szegény Pedró és Cuenca ha kétszer születtnének a világra,lehet hogy akkorsem rendelkeznének ilyen technikai tehetséggel mint ez a brazil.![]()