Ehh, egy ilyennek kiegyeznék jövőre:
távozik: Adriano, Afellay (neki örülnék, ha maradna; de attól félek, nem fog), Keita
de Keita tőlem maradhat, sok vizet nem zavar és amúgy is hasznos játékos (meg Pep is szereti), sőt Adriano maradása esetén sem dőlnék kardomba (ha jól játszik, ő is nagyon hasznos tagja lehet a csapatnak)
plusz nem tudom, hogy Fontás mennyire van megelégedve jelen helyzetével...
Ehhez érkezők:
Montoya barátunk a B-ből,
Thiago Silva (30M körül benne vagyok, sokkal többért nem, de Rosell úgyis kialkuszik valami "25+6+4,92+egy gameboy"-szerű üzletet),
Jordi Alba (neki akkor most lejár a szerződése a nyáron vagy sem?!?!)
ezzel a védelem meg is lenne, a középpályánk még mindig a világ legjobbja, oda max Keita távozása esetén lehetne szerezni valakit (Jonathan dos Santos!), előre pedig nem kell senki szerintem, Villában még van egy év (bár kérdés, hogy hogy jön vissza ebből a sérülésből), atöbbiek meg fiatalok
btw, valamikor tán a múlt héten valamelyik topikban oldalakon át savzaták a mostani B-csapatot, hogy nincsenek benne olyan játékosok akik megállnák a helyüket a nagycsapatban...egyrészt a látszat csal, erre Cuenca, Busquets és Pedro is elég jó példák; másrészt szerintem igenis van néhány játékos, akik kiváló kiegészítő emberek lehetnek a jövőben, sőt olyanok is akadnak, akik ennél többre is vihetik...
"kiegészítő-ember-potenciállal" bír szerintem Oier, Bartra, Muniesa, dos Santos, Sergi Gomez, Planas
és ennél többet is remélhetünk szerintem olyanoktól, mint Montoya, Sergi Roberto, Kiko, Rafinha és Deulofeu...
megj.: csak olyanokról nyilatkoztam akiket láttam már játszani, illetve az alapján, amit láttam; kivétel Deulofeu, aki a látottak alapján a "kiegészészítő..."-kategóriába férne be, ellenben legalább két évvel fiatalabb, mint az összes többi, úgyhogy neki még bőven van hova fejlődnie
ésmég: Bale-t pedig nagyon gyorsan felejtsük el, mert iszonyat drága lenne, és nem is biztos, hogy állandó kezdő lenne; annál is inkább, mert az ő posztja itt nem létezik. Bale ugyanis sokkal inkább baloldali középpályás, mint védő vagy csatár. Rettenetesen gyors, remekül ad be, de védekezésben kevés (nem véletlen nem ő a kezdő balhátvéd a Tottenhamnél sem), a csatársorba pedig nem kell ember és gondolom, nem is túl gólérzékeny a srác (bár erről nem sokat tudok, csak azt hogy egyszer lőtt 3-at az Internek)
szerk.: azt már régóta tudom, hogy a hosszú hsz-ektől el kéne tekintenem, de most jöttem rá (bár valaki már egyszer a szememre vetette), hogy a zárójelet is jobban szeretem a kelleténél...