Sergio Busquets
Nem volt ő annyira rossz a tegnap. Tény, hogy kevésbé volt hatékony mint máskor, de egyrészt a pálya is elég gyászos állapotban volt, nem kedvezett a sokpasszos játéknak, másrészt azért érezni lehetett rajta, hogy még félti a lábát. Most ennyi is elég volt, lesz ez még jobb is.
- Andris
- Adminisztrátor
Most jól érezte Pep, hogy engedheti játszani. több volt az eladott labdája mint az egész csapatnak együtt, de a játékban jól vett részt így is.
Erősebb csapat ellen bajban lettünk volna vele így sérüléssel/sérülés után.
Erősebb csapat ellen bajban lettünk volna vele így sérüléssel/sérülés után.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- N7
- Jugador del Barça
Ma direkt figyeltem a játékát!Nem mondom,hogy kimagaslóan jó volt,de nem játszott rosszul,viszont a lábát féltette érthető módoon és mikor a kispadnál kiesett a pályáról,azért Pep is szaladt/megijjedt!
"For anyone that loves football, coming to the Camp Nou and watching this current Barça side is a pleasure."-Fernando Alonso, a Forma 1 kétszeres világbajnok pilótája:)
"A Barcelonával szemben az egyetlen esély a sikerre mindössze az, ha rossz napot fognak ki."-Robin Dutt a Bayer Leverkusen vezetőedzője
"A Barcelonával szemben az egyetlen esély a sikerre mindössze az, ha rossz napot fognak ki."-Robin Dutt a Bayer Leverkusen vezetőedzője
- Deus
- Boixos Nois
Azért kizártnak találom, hogy nem láttad a térdét... Én tök simán láttam, hogy valami van a térdén. Ráadásul Adriano le is fogta a lábát... Ugye, Cesc - Valdes reakció...Subinho írta:nekem az jött le elsőre, hogy szinészünk újabb oscar díjas produkcióját láthattuk... aztán amikor levitték, még mindíg azt gondoltam, hogy kb. 1 perc múlva visszajön... aztán, amikor nem jött, hittem el, hogy talán súlyos... mindenesetre ő csúszott oda sztem rossz ütemben... szerencsére nincs komoly baja!!!
Ha ezek után még mindig azt hitted hogy hollywood -i produkció volt, akkor...

- Subinho
- Director del Fútbol
nekem az jött le elsőre, hogy szinészünk újabb oscar díjas produkcióját láthattuk... aztán amikor levitték, még mindíg azt gondoltam, hogy kb. 1 perc múlva visszajön... aztán, amikor nem jött, hittem el, hogy talán súlyos... mindenesetre ő csúszott oda sztem rossz ütemben... szerencsére nincs komoly baja!!!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
lui1698 írta:Szerintem meg a lábán tátongó sebből kibújt volna Chuck Norris és latinul visszafele elrímelte volna a Sátántangó teljes szövegét úgy, hogy közben traktor méretű Zsolnay csészéket festett volna a körszakállával.

Elsőre szerintem mindenkinek az jött le, hogy ez bizony nagyon súlyos sérülés. Ami teljesen normális. De a lényeg hogy tévedtünk, nyilván nem lehetett kellemes, de szerencsére hosszabb kihagyással nem jár. Ha megfelelő állapotban lesz, akkor játsszon, de szerintem nyugodtan pihenhet szerdán, Mascherano megoldja.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- kilibarca
- Capitá del Barça
Szerintem a csont is látszott de mind1 végül is . Nagyon könnyen lehetett volna nagyon súlyos sérülés is . Valencia ellen én pihentetném mindenképpen ha egyáltalán engedélyt adnak neki játékra. Örülök hogy ennyivel megúszta.
Most már értem ki bújik meg itt a fórumon ferninho álnéven.

Most már értem ki bújik meg itt a fórumon ferninho álnéven.

Elsőre azért csúnyának nézett ki a belépő, még nem látszott a tévében annyira a szuperközeli, de jó hír, hogy nagy valószínűséggel nem súlyos. Piszok mód hiányzott volna, különösen most...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem max. a húsa látszódott.Capon írta:Hu bazeg. Ezt még egyszer nem szeretném látni.
Én úgy láttam a térdénél rendesen szétnyílt a bőr és a csontja kandikált kifele. Ezeket nagyon nem bírom.
Velem bármi ilyen történik ott helyben lehet is rám szórni a földet.

Azért jól megúszta.

- Andris
- Adminisztrátor
Csak mondanám, hogy az izmokat és a csontot ért rúgás fájt Busquetsnek, ami megfelel egy nagyobb rúgásnak, és mellé max a látványtól pánikolhatott még, mert amikor az ember bőre szétszakad mélyen, minden ideg elszakad és a seb környéke érzéketlenné válik. Nekem is volt szerencsém 1-2szer már hozzá. Bár nem értem hogy alakulhatott ki ebből is vita.
egyébként ferninho, leírta már neked barca99, daffy meg még kitudja hányan, hogy mire nem gondoltál, és ezért tényleg hülyeség amit írtál.
Legjobb példám az, amikor felszakadt kifordult a jobb térdemen egy 2 cm mély és skb 7-8 cm hosszú seb. egyszerűen elestem betonon. észre se vettem, hosszú gatyában voltam. még futottam vele 2-3 percig, amikor szóltak hogy vérben ázik a cipőm. Semmit nem éreztem, és amikor a sebet megláttam, akkor is úgy gondoltam hogy hát nagy ügy, csúnya de majd csak megstoppolnak, kibirom, legalább lesz valami harci sebem. Aztán azért pár perc múlva már szédültem és émelyegtem alaposan a látványtól ahogy szétnyílt az egész térdem. Hidd el nem vigyorogtam, pedig rohadtul semmi fájdalmat nem éreztem. (14 éves voltam)
egyébként ferninho, leírta már neked barca99, daffy meg még kitudja hányan, hogy mire nem gondoltál, és ezért tényleg hülyeség amit írtál.
Legjobb példám az, amikor felszakadt kifordult a jobb térdemen egy 2 cm mély és skb 7-8 cm hosszú seb. egyszerűen elestem betonon. észre se vettem, hosszú gatyában voltam. még futottam vele 2-3 percig, amikor szóltak hogy vérben ázik a cipőm. Semmit nem éreztem, és amikor a sebet megláttam, akkor is úgy gondoltam hogy hát nagy ügy, csúnya de majd csak megstoppolnak, kibirom, legalább lesz valami harci sebem. Aztán azért pár perc múlva már szédültem és émelyegtem alaposan a látványtól ahogy szétnyílt az egész térdem. Hidd el nem vigyorogtam, pedig rohadtul semmi fájdalmat nem éreztem. (14 éves voltam)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Mivel már sokadjára akarod megmagyarázni a hlyeséget , most azt hogy ki hogy reagáljon a fájdalomra.ferninho írta: én vagyok a hülye, mint mindig és ezzel fejezzük is ezt be.
Nem a törések a legfájdalmasabb sérülések. Nekem is volt medencecsonttörésem némi belsővérzéssel majd az volt a reakcióm hogy szóltam havernak húzzon be a nappaliba mert kezdődik a Superman(ált iskola)

Persze 10 perc után éreztem hogy nem nagyon vagyok fitt .
De pl egy egyszerű fülfájástól ordítani tudnék.
remek végszó!ferninho írta:nekem volt a combomon...Piszkosul fájhat ha szétszakad a bőröd...
nekem szerencsére nem volt semmiféle törésem, meg nyílt bőrszakadásom meg ilyen durvaságok.
de hagyjuk is...
én így látom, ti úgy,én elmondtam a véleményem, ti is.
én vagyok a hülye, mint mindig és ezzel fejezzük is ezt be.
nekem volt a combomon...Piszkosul fájhat ha szétszakad a bőröd...
nekem szerencsére nem volt semmiféle törésem, meg nyílt bőrszakadásom meg ilyen durvaságok.
de hagyjuk is...
én így látom, ti úgy,én elmondtam a véleményem, ti is.
én vagyok a hülye, mint mindig és ezzel fejezzük is ezt be.
madridista
Jah, most előbújt Mordorból a színe-java...lui1698 írta:Szerintem meg a lábán tátongó sebből kibújt volna Chuck Norris és latinul visszafele elrímelte volna a Sátántangó teljes szövegét úgy, hogy közben traktor méretű Zsolnay csészéket festett volna a körszakállával.cyrax írta:Hát nem olvastad? ferninho ultrakemény, ő Busi helyében kért volna egy kis sót a sebbe, hogy összerántsa és ment volna elvégezni a szabadrúgást
Amúgy ez az eset sok érdekes reakciót váltott ki a népekből.
"Túlódalt" elég volt pár hsz-t elolvasnom, hogy felforduljon a gyomrom.
- Deus
- Boixos Nois
Phhhúúúúúúú... Pheww... Hála a jó istennek, köszönjük
Nem súlyos, csak egy kis bőrdarabkát hagyta el Busi.
Rendesen meg voltam ijedve. Csúnyán nézett ki elsőre... :S
ferninho, te aztán beteg vagy o.O Ne hemperegjen? Hát mit csináljon vazze? Piszkosul fájhat ha szétszakad a bőröd...
nekem szerencsére nem volt semmiféle törésem, meg nyílt bőrszakadásom meg ilyen durvaságok. Maximum a legsúlyosabb sérülésem a jobb csuklómban lévő sok apró csontok egyike repedt el, és az fájt nagyon ha erőltettem a kezem. Kb egy évig kínlódtam vele. Aztán meg a bal térdemben lévő összeillesztő két csont szétcsúszott (nem tudom a csontok neveit
). Ennyi. Pedig 25 éves vagyok és lassan több mint 13 éve nyomok egy olyan sportot (floorball), amely nagyon könnyen össze lehet szedni egy komoly sérülést.

Rendesen meg voltam ijedve. Csúnyán nézett ki elsőre... :S
ferninho, te aztán beteg vagy o.O Ne hemperegjen? Hát mit csináljon vazze? Piszkosul fájhat ha szétszakad a bőröd...
nekem szerencsére nem volt semmiféle törésem, meg nyílt bőrszakadásom meg ilyen durvaságok. Maximum a legsúlyosabb sérülésem a jobb csuklómban lévő sok apró csontok egyike repedt el, és az fájt nagyon ha erőltettem a kezem. Kb egy évig kínlódtam vele. Aztán meg a bal térdemben lévő összeillesztő két csont szétcsúszott (nem tudom a csontok neveit

- lui1698
- Llegenda del Barça
Szerintem meg a lábán tátongó sebből kibújt volna Chuck Norris és latinul visszafele elrímelte volna a Sátántangó teljes szövegét úgy, hogy közben traktor méretű Zsolnay csészéket festett volna a körszakállával.cyrax írta:Hát nem olvastad? ferninho ultrakemény, ő Busi helyében kért volna egy kis sót a sebbe, hogy összerántsa és ment volna elvégezni a szabadrúgást
Amúgy ez az eset sok érdekes reakciót váltott ki a népekből.
"Túlódalt" elég volt pár hsz-t elolvasnom, hogy felforduljon a gyomrom.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Hát nem olvastad? ferninho ultrakemény, ő Busi helyében kért volna egy kis sót a sebbe, hogy összerántsa és ment volna elvégezni a szabadrúgástozsimiki írta:Ferninho azért...
nehogy már rámondd erre,hogy még színlelt is. Uram ég...![]()
"mit fetrengett annyit" ....
egyáltalán nem azt írtam...ozsimiki írta:Ferninho azért...
nehogy már rámondd erre,hogy még színlelt is. Uram ég...![]()
csak szimplán nem tudtam felfogni, hogy ösztönösen ennyire "kész" volt...
elhiszem hogy egyeseknek a fetreng és a színészkedik már-már egybeolvadt, de nálam még nem

egyáltalán nem így értettem, ha még is így jött volna le bocsánat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.02.05. 01:29:48-kor.
madridista
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ferninho azért...
nehogy már rámondd erre,hogy még színlelt is. Uram ég...
nehogy már rámondd erre,hogy még színlelt is. Uram ég...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Ahogy olvastam, ezek szerint nem annyira komoly a dolog, nagyobb a füstje mint a lángja...azért rendesen megijedtem.

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- Capon
- Llegenda del Barça
Hu bazeg. Ezt még egyszer nem szeretném látni.
Én úgy láttam a térdénél rendesen szétnyílt a bőr és a csontja kandikált kifele. Ezeket nagyon nem bírom.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nem kell ahhoz nagyon fájnia, de amikor látod, hogy egy darabon hiányzik a bőr, nem nehéz sokkot kapni.
viccen kívül,szerintem rendesen benne volt az ijedtség is. azért mégiscsak egy komoly felszíni sérülés,nem mindennap kap ilyet és hirtelen fáj az annyira,hogy nem tudja eldönteni,hogy mi is fáj,mi a problémaferninho írta: nekem 8 évesen volt egy szárkapocs- és sípcsonttörés, kb meg se mukkantam és persze én nem fociztam tovább...
de egyszerűen a saját élményeim után, nem tudom elhinni, hogy ennyire fájhatott...
nekem 8 évesen volt egy szárkapocs- és sípcsonttörés, kb meg se mukkantam és persze én nem fociztam tovább...daffy írta: végigjátszottam a meccset,de persze majd behugyoztam. a felszíni sérülések nekem jobban fájnak,mint a törések.

de egyszerűen a saját élményeim után, nem tudom elhinni, hogy ennyire fájhatott...
madridista